Διατάξεις πυροτεχνημάτων στο Ώστιν

Μάθετε την πολιτική του City Austin για τα πυροτεχνήματα

Αναρωτηθήκατε ποτέ για την πολιτική του Όστιν για τα πυροτεχνήματα; Είναι αρκετά απλό.

Πόλη του Ώστιν Διάταγμα για τα πυροτεχνήματα

Σύμφωνα με το διάταγμα της πόλης, η κατοχή πυροτεχνημάτων είναι παράνομη εντός των ορίων της πόλης του Ώστιν . Επιπλέον, η χρήση και / ή η πώληση πυροτεχνημάτων απαγορεύεται εντός των ορίων της πόλης και εντός 5,000 ποδών από τα όρια της πόλης. Αυτό περιλαμβάνει τις συνημμένες περιοχές που ταξινομούνται ως στην Extra-Territorial Jurisdiction (ΕΤΔ) του Austin.

Η χρήση πυροτεχνημάτων στο Όστιν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόστιμο άνω των $ 500 και τυχόν τραυματισμοί ή υλικές ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση τους θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ποινικές διώξεις. Για να αναφέρετε παραβιάσεις, καλέστε το 311.

Εξαιρέσεις από το διάταγμα

Οι εξαιρέσεις από το διάταγμα του Όστιν για τα πυροτεχνήματα βασίζονται σε ορισμούς που δημιουργήθηκαν από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ. Στοιχεία που δεν ταξινομούνται ως κοινά πυροτεχνήματα επιτρέπονται εντός των ορίων της πόλης του Ώστιν.

Τα πυροτεχνήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πόλη περιλαμβάνουν τα φίδια / λάμπει σκουλήκια, συσκευές καπνού, σπινθήρες και noisemakers (όπως poppers, snappers και αγώνες τέχνασμα).

Πολιτική του Travis County

Στο παρελθόν, οι Austinites που ήθελαν να φωτίσουν τα πυροτεχνήματα θα έμπαιναν μερικές φορές σε μη ενοποιημένες περιοχές του Travis County για να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στα όρια της πόλης.

Ωστόσο, εξαιτίας των σοβαρών συνθηκών ξηρασίας στο Τέξας και των δυνατοτήτων για πυρκαγιές, ο Travis County έχει εφαρμόσει απαγορεύσεις εγκαυμάτων στο μεγαλύτερο μέρος του νομού.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Travis County για την τελευταία κατάσταση σχετικά με τις απαγορεύσεις εγκατάστασης.

Η δήλωση αυτή, υπογεγραμμένη από τον δικαστή Sam Biscoe, επέτρεψε στον νομό να απαγορεύσει τη χρήση και την πώληση πυροτεχνημάτων στην περιοχή Travis. Εκείνοι που κρίνονται ένοχοι παραβίασης της εντολής μπορούν να κατηγορηθούν για παραπτώματα Κατηγορίας C και να αντιμετωπίσουν πρόστιμο έως και $ 500.