Επισκεφτείτε την Κρακοβία τον Ιούνιο

Μπορεί να είναι δελεαστικό να συσκευάζετε μόνο σορτς και t-shirts στην τσάντα σας για τις διακοπές του Ιουνίου στην Κρακοβία, αλλά περιλαμβάνουν μακρύ, ελαφρύ παντελόνι και ένα ελαφρύ σακάκι ή πουλόβερ. Αυτά θα είναι χρήσιμα για βροχερές ή δροσερές βραδιές. Θα θελήσετε επίσης να συμπεριλάβετε μια στολή κατάλληλη για οποιεσδήποτε εσωτερικές συναυλίες που φαίνονται ελκυστικές όταν βρίσκεστε εκεί. Μην ξεχάσετε την ομπρέλα ταξιδιού σας!

Ιούνιος Ο καιρός στην Κρακοβία

Οι θερμοκρασίες αυξάνονται ακόμα περισσότερο τον Ιούνιο, αλλά αυτό το μήνα επίσης παίρνει κατά μέσο όρο 4 ίντσες βροχόπτωσης, οπότε αναμένετε κάποιες ντους ή καταιγίδες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Κρακοβία.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Κρακοβία .

Ιούνιος Διακοπές και Εκδηλώσεις στην Κρακοβία

Η συνοικία Kazimierz της Κρακοβίας ζωντανεύει με το Διεθνές Φεστιβάλ Εβραϊκού Πολιτισμού. Μουσική, διαλέξεις, εκδηλώσεις και εκθέσεις γιορτάζουν τον εβραϊκό πολιτισμό κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ, το οποίο αυξάνεται σε δημοτικότητα κάθε χρόνο. Επίσης, πραγματοποιείται στην περιοχή Kazimierz το Φεστιβάλ Ψωμιού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τους καλύτερους πωλητές ψωμιού που πρέπει να προσφέρουν.

Το Φεστιβάλ της Πόλης της Κρακοβίας πραγματοποιείται τον Ιούνιο. αναζητήστε τα γεγονότα που σχετίζονται με αυτό το φεστιβάλ προς το τέλος του μήνα.

Το Wianki , ένα παραδοσιακό φεστιβάλ που είναι γνωστό και ως "πλωτά στεφάνια", είναι ένα τεράστιο καλοκαιρινό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στις όχθες του ποταμού Βιστούλα.

Μια αγορά παλαιού τύπου, πυροτεχνήματα και συναυλίες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της Wianki.

Ένα φεστιβάλ θερινής όπερας και το Διεθνές Φεστιβάλ Στρατιωτικών Συγκροτημάτων ολοκληρώνουν το ημερολόγιο των εκδηλώσεων του Ιουνίου.

Συμβουλές για ταξίδια στην Κρακοβία τον Ιούνιο

Κρατήσεις και ξενοδοχεία για Κρακοβία τον Ιούνιο