Διαβατήριο DC 2017 (Open Houses της Ουάσιγκτον DC)

Μία μακρά εορταστική εκδήλωση του Διεθνούς Πολιτισμού στην Ουάσιγκτον

Το Passport DC, ένας ετήσιος εορτασμός του διεθνούς πολιτισμού που παρουσιάζεται από τον Πολιτιστικό Τουρισμό DC, παρουσιάζει τις πρεσβείες και τους πολιτιστικούς οργανισμούς της Ουάσιγκτον DC με εκδρομές πάνω από 70 πρεσβείες και εκατοντάδες εκδηλώσεις, όπως φεστιβάλ δρόμων, παραστάσεις και εκθέσεις. Η γιορτή που διαρκεί ένα μήνα διαθέτει ποικιλία ειδικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξερευνήσετε την πόλη και να συνεργαστείτε με ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων.

Μαρκάρετε το ημερολόγιό σας και απολαύστε τα γεγονότα σε ολόκληρο τον μήνα Μάιο.

Τα κυριότερα σημεία διαβατηρίου DC

Να φτάσετε στις Πρεσβείες

Όλες οι πρεσβείες της DC Passport βρίσκονται στο τετράγωνο NW της Ουάσινγκτον, και οι περισσότεροι είναι κατά μήκος τριών μεγάλων διαδρόμων - της Λεωφόρου Μασαχουσέτης, της λεωφόρου Κοννέκτικατ και της 16ης οδού. Δείτε ένα χάρτη των πρεσβειών . Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος στις περισσότερες περιοχές. Παρέχεται δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο για ανοικτές κατοικίες. Δείτε έναν οδηγό για όλες τις πρεσβείες στην Ουάσιγκτον, DC.

Συμβουλές για την παρακολούθηση συμβάντων DC Passport

Συμμετέχουσες Πρεσβείες

Αφγανιστάν, Αφρική, Αλβανία, Αργεντινή, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Μπαχάμες, Μπαγκλαντές, Μπαρμπάντος, Μπελίζε, Βέλγιο, Βολιβία, Μποτσουάνα, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, , Αιθιοπία, Φινλανδία, Γαλλία, Ουγγαρία, Γκαμπόν, Γερμανία, Γκάνα, Γουατεμάλα, Ελλάδα, Αϊτή, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κένυα, Κορέα, Κοσσυφοπέδιο, Λετονία, Λιβύη, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μεξικό, Μοζαμβίκη, Νεπάλ, Ολλανδία, Πακιστάν, Παναμάς, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σρι Λάνκα, Σουηδία, Ουγκάντα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

Το πλήρες πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση www.culturaltourismdc.org

Ως πρωτεύουσα του έθνους, η Washington DC προσφέρει μερικές από τις καλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να μάθετε περισσότερα και να σχεδιάσετε κάποια οικογενειακή διασκέδαση, δείτε έναν οδηγό για τα Καλύτερα 15 Πολιτιστικά Γεγονότα στην Ουάσιγκτον.