Φεστιβάλ Εθνικής Ασιατικής Κληρονομιάς (Fiesta Asia) 2017

Γιορτάστε τον ασιατικό πολιτισμό στην πρωτεύουσα της Ουάσιγκτον

Το Φεστιβάλ Εθνικής Ασιατικής Κληρονομιάς-Fiesta Asia είναι μια δίκαιη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, DC για τον εορτασμό του Ασιατικού Ειρηνικού Μήνα Αμερικανικής Κληρονομιάς. Η εκδήλωση παρουσιάζει την ασιατική τέχνη και τον πολιτισμό με μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών παραστάσεων από μουσικούς, τραγουδιστές και καλλιτέχνες επιδόσεων, πανασιατική κουζίνα, διαδήλωση πολεμικών τεχνών και χορού λιονταριών, πολυπολιτισμική αγορά, πολιτιστικές εκδηλώσεις και διαδραστικές δραστηριότητες.

Η έκθεση Fiesta Asia Street αποτελεί βασική εκδήλωση του Passport DC , ενός μηνιαίου εορτασμού του πολιτισμού στην πρωτεύουσα του έθνους. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες

7 Μαΐου 2017. 10 π.μ.-6 μ.μ. Downtown Silver Spring, MD. Γιορτάστε τον Ασιατικό Ειρηνικό Μήνα Αμερικανικής Κληρονομιάς με ένα ασιατικό δρόμο δίκαιη στην καρδιά του DC. Απολαύστε ζωντανή ψυχαγωγία και διαδραστικές οθόνες

20 Μαΐου 2017 , 10 π.μ.-7 μ.μ. Λεωφόρος Πενσυλβανίας, ΒΔ μεταξύ 3ης & 6ης Αγίας Ουάσιγκτον, DC. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Εθνικό Αρχείο / Μνημείο Ναυτικού και η Πλατεία Δικαστηρίων. Δείτε ένα χάρτη, οδηγίες, πληροφορίες μεταφοράς και στάθμευσης .

Ασιατική Πολιτιστική Κληρονομιά

Το Ίδρυμα Κληρονομιάς της Ασίας είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να μοιραστεί, να γιορτάσει και να προωθήσει την ποικιλομορφία της ασιατικής κληρονομιάς και του πολιτισμού μέσα από τις τέχνες, τις παραδόσεις, την εκπαίδευση και την κουζίνα όπως εκπροσωπείται στην Washington DC

μητροπολιτική περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το fiestaasia.org.

Ασιατικός Ειρηνικός Μήνας Αμερικανικής Κληρονομιάς

Ασιατικός Ειρηνικός Μήνας Αμερικανικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς γιορτάζεται τον Μάιο για τον εορτασμό της συνεισφοράς των ανθρώπων της ασιατικής και Pacific Islander καταγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια του μήνα, οι ασιατικοί Αμερικανοί γύρω από το έθνος γιορτάζουν με κοινοτικά φεστιβάλ, κυβερνητικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μαθητές. Το Κογκρέσο ψήφισε κοινή απόφαση του Κογκρέσου το 1978 για να τιμήσει την Ασιατική Εβδομάδα Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ασίας κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Αυτή η ημερομηνία επελέγη επειδή συνέβησαν δύο σημαντικές επετείους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου: η άφιξη των πρώτων ιαπωνικών μεταναστών στην Αμερική στις 7 Μαΐου 1843 και η ολοκλήρωση του διηπειρωτικού σιδηροδρόμου (από πολλούς Κινέζους εργάτες) στις 10 Μαΐου 1869. Το Κογκρέσο ψήφισε αργότερα για να το επεκτείνει από μια εβδομάδα για ένα μήνα σε εορτασμό. Σύμφωνα με το γραφείο απογραφής του 2000, η ​​ασιατική-αμερικανική κοινότητα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα στην DC Metro Area. Κατά την τελευταία δεκαετία, ο αριθμός των Ασιατών που έχουν μετεγκατασταθεί στην περιοχή του DC έχει αυξηθεί κατά περίπου 30%.

Ως πρωτεύουσα του έθνους, η Washington DC προσφέρει μερικές από τις καλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για να μάθετε περισσότερα και να προγραμματίσετε κάποια οικογενειακή διασκέδαση, δείτε έναν οδηγό για τις καλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ουάσιγκτον DC .