Τα καλύτερα 15 πολυτελή ξενοδοχεία στην Ουάσιγκτον, DC

Κορυφαία βαθμολογία καταλύματα στην πρωτεύουσα του έθνους

Θέλετε να μείνετε σε ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία της Ουάσινγκτον; Βρείτε εδώ τα πιο κομψά μέρη για διαμονή στην Ουάσιγκτον, DC. Τα περισσότερα από αυτά τα ξενοδοχεία είναι πολύ βολικά για τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης.

Διαβάστε αυτές τις περιγραφές και στη συνέχεια κάντε κλικ στις συνδέσεις για να διαβάσετε κριτικές ταξιδιωτών και να συγκρίνετε τις τιμές για το TripAdvisor.

Το Fairfax στην Embassy Row - 2100 Massachusetts Ave., ΒΔ Washington, DC (202) 293-2100.


Το βραβευμένο ξενοδοχείο Dupont Circle στην Ουάσινγκτον, κοντά στο Embassy Row, το Georgetown και πολλά μουσεία, γκαλερί, καταστήματα και εστιατόρια.

Fairmont Washington - 2401 Μ ST NW, Washington, DC (202) 429-2400. Πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο Georgetown στο Foggy Bottom της Ουάσιγκτον. Οι ευκολίες περιλαμβάνουν εστιατόριο, καφετέρια, υπηρεσία δωματίων, θυρίδες ασφαλείας, μίνι μπαρ, ορισμένα ψυγεία, καλωδιακή τηλεόραση, θυρίδα δεδομένων, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, health club, κομμωτήριο, υδρομασάζ, ρεσεψιόν, μπαρ, αίθουσα λόμπι, θυρωρός και επιχειρηματικές υπηρεσίες.

Ξενοδοχείο Four Seasons - 2800 Pennsylvania Ave. NW, Ουάσιγκτον, DC (800) 332-3442. Πολυτελές ξενοδοχείο στη γοητευτική συνοικία Georgetown της Ουάσιγκτον, DC. Το καθημερινό τσάι σερβίρεται στο σαλόνι Garden Terrace. Οι ευκολίες περιλαμβάνουν εστιατόριο, υπηρεσία δωματίου, χρηματοκιβώτια μέσα στα δωμάτια, μίνι μπαρ, καλωδιακή τηλεόραση, λιμάνια δεδομένων, πισίνα, γυμναστήριο, κέντρο ευεξίας, σάουνα, σπα, μπαρ, σαλόνι υποδοχής, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και παιδικά προγράμματα.



Grand Hyatt Washington - 1000 Η St., NW Ουάσιγκτον, DC (202) 582-1234. Πολυτελές πολυτελές ξενοδοχείο στην επιχειρηματική περιοχή της Ουάσιγκτον, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το νέο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον, το Verizon Center, το Διεθνές Μουσείο Spy και το μετρό.

Ξενοδοχείο Hay-Adams - 1 πλατεία Λαφαγιέτ, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC (800) 853-6807.

Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο 145 δωματίων έχει διατηρήσει την ατμόσφαιρα ενός διακεκριμένου ιδιωτικού σπιτιού και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από πολλά αξιοθέατα της Washington DC.

Ξενοδοχείο Jefferson - 1200 16th St., NW Ουάσιγκτον, DC (800) 368-5966. Μικρό ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο με εκπληκτική θέα στο κέντρο της Ουάσιγκτον, DC και τον ποταμό Potomac. Το Jefferson Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Capitol Hill και το National Mall. Η διακόσμηση είναι κομψή με αμερικανικές αντίκες και αυθεντική τέχνη σε κάθε δωμάτιο.

Mandarin Oriental Washington, DC - 1330 Maryland Ave. SW, Ουάσιγκτον, DC (888) 888-1778.
Το νεότερο πολυτελές ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον, που βρίσκεται κοντά στην λεκάνη ποταμού Potomac, με θέα στο Μνημείο του Τζέφερσον και σε λίγα τετράγωνα από τα μουσεία του Σμινσόνια και το L'Enfant Plaza. Οι ευκολίες περιλαμβάνουν 2 εστιατόρια, υπηρεσία δωματίου, θυρίδα ασφαλείας-χρηματοκιβώτιο, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας-χρηματοκιβώτιο, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, health club, κομμωτήριο, σπα, μπαρ, σαλόνι ομορφιάς, πλυντήριο ρούχων, θυρωρός, , και επιχειρηματικές υπηρεσίες.

Marriott Marquis Washington DC - 901 Avenue Massachusetts NW Washington DC (202) 962-4482. Το ξενοδοχείο των 1.175 δωματίων βρίσκεται δίπλα στο συνεδριακό κέντρο της Ουάσινγκτον και το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στην πόλη. Μόλις άνοιξε τον Μάιο του 2014, το νέο Marriott διαθέτει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, αίθουσες συσκέψεων και συμποσίων και πέντε διαφορετικά εστιατόρια.



Ξενοδοχείο Marriott Wardman Park - 2660 Woodley Road, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC (202) 328-2000.
Το Marriott Wardman Park, που βρίσκεται ανάμεσα σε 16 στρέμματα στην Βορειοδυτική Ουάσινγκτον, είναι το μεγαλύτερο συνεδριακό και επιχειρηματικό ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του έθνους. Το ιστορικό ξενοδοχείο χρονολογείται από το 1918 και διαθέτει 1441 δωμάτια πολυτελείας.

Omni Shoreham - 2500 Calvert Street Ν.Υ. Washington, DC (202) 234-0700. Το πολυτελές ξενοδοχείο 836 δωματίων βρίσκεται σε 11 στρέμματα στο Rock Creek Park και απέχει μόνο μερικά βήματα από τον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα και κήπο σε στιλ θέρετρου.

Park Hyatt Hotel - 24 και M Streets, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC (202) 789-1234. Ένα από τα πιο κομψά από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Hyatt. Η ταβέρνα Blue Duck είναι γνωστή ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ουάσιγκτον, DC.

Ritz-Carlton Georgetown - 3100 South Street NW, Washington, DC.

(202) 912-4100
Το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε μία από τις κορυφαίες γειτονιές της πόλης και διαθέτει ένα πλήρες σπα και εγκαταστάσεις γυμναστηρίου. Πολλά καλά εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Ritz-Carlton Washington - 1150 22nd St., NW, Washington, DC (800) 241-3333. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο περιβάλλει τους επισκέπτες με προσεγμένες υπηρεσίες και ανέσεις, όπως γούνα-down μαξιλάρια, φορητά τηλέφωνα, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, δωρεάν χρήση του Sports Club / LA, εστιατόριο, καφέ, υπηρεσία δωματίου, χρηματοκιβώτια, μίνι μπαρ, Τηλεόραση, θυρίδες δεδομένων στο δωμάτιο, πισίνα, γυμναστήριο και babysitting.

Ξενοδοχείο W - Ουάσιγκτον DC - 515 15th Street, NW, Ουάσιγκτον. Κομψό ξενοδοχείο σε βικτοριανό στιλ, διάσημο για την εκπληκτική θέα της Ουάσιγκτον, DC από τη βεράντα POV. Το W Hotel βρίσκεται λίγα βήματα από το Λευκό Οίκο και είναι βολικό για όλα τα τουριστικά αξιοθέατα.

Willard International - 1401 Pennsylvania Ave., ΒΔ Washington, DC (800) 327-0200. Το ιστορικό ξενοδοχείο ορόσημο βρίσκεται στην καρδιά της Washington, DC, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Εθνικό Mall, το Λευκό Οίκο, τα κυβερνητικά και επιχειρηματικά γραφεία, την περιοχή θεάτρου και πολλά άλλα αξιοθέατα. Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν το κομψό δωμάτιο Willard, το Café du Parc και το Round Robin Bar.

Διαβάστε κριτικές και συγκρίνετε τιμές όλων των Washington DC ξενοδοχεία για TripAdvisor