Το ξενοδοχείο Watergate στην Ουάσιγκτον

Το περίφημο Watergate Hotel στην Ουάσινγκτον ολοκλήρωσε την ανακαίνιση των 125 εκατομμυρίων δολαρίων και άνοιξε εκ νέου τον Ιούνιο του 2016. Αρχικά άνοιξε στις 30 Μαρτίου 1967, το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο αποτίει φόρο τιμής στο ιστορικό του παρελθόν (διαβάστε περισσότερα για το ιστορικό παρακάτω) ενώ ανοίγει το δρόμο για το μέλλον με ένα νέο αναζωογονημένο σύγχρονο σχεδιασμό. Σε βολική τοποθεσία κοντά στο κέντρο Kennedy στη γειτονιά Foggy Bottom της Ουάσιγκτον, το Watergate προσφέρει πολυτελή καταλύματα και κομψές επιλογές για φαγητό, που απευθύνονται τόσο στους επισκέπτες της πόλης όσο και στους ντόπιους θεατές.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελή δωμάτια, ευέλικτη αίθουσα συσκέψεων και εκδηλώσεων, καθώς και εξαιρετικά εστιατόρια, που περιλαμβάνουν ένα εντυπωσιακό μπαρ στον τελευταίο όροφο του τελευταίου ορόφου και σαλόνι με θέα 360 μοιρών στο τοπίο της πόλης.

Watergate Hotel Highlights και ανέσεις

Εστιατόρια και μπαρ

Kingbird - Το εστιατόριο προσφέρει μια σύγχρονη τραπεζαρία με ένα ενεργητικό μπαρ και υπαίθριο καθιστικό στην όχθη του ποταμού. Το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο σερβίρονται καθημερινά. Για το δείπνο, το Kingbird διαθέτει ένα γευστικό μενού αμερικάνικης κουζίνας με γαλλική τροφή και μια εντυπωσιακή λίστα κρασιών που γιορτάζει μερικές από τις πιο γνωστές περιοχές του κόσμου Διαθέσιμο από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 5:30 έως τις 10:00 μ.μ., οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τρία μαθήματα για $ 80 ή τέσσερα μαθήματα για $ 95.

Τα πιάτα υπογραφής περιλαμβάνουν το αγγλικό Pea Velouté με ραβιόλια με σουπιές, Crispy Frog Legs, φρυγανισμένο φουά γκρα που ψήνεται σε ένα plancha πάνω από άνθη κερασιού και το toasted Rouget σε bouillabaisse.

Το Next Whiskey Bar - Προορισμένο για να γίνει ένα αγαπημένο σημείο συγκέντρωσης για την ελίτ της Ουάσιγκτον, το Next Whiskey Bar προσφέρει μια επεκτατική λίστα ποτών που αναδεικνύουν ουίσκι, μπέρμπον και σίκαλη από μικρούς παραγωγούς παρτίδων και μεγάλους οινοπνευματοποιούς. Ο χώρος δημιουργεί μια πρωταρχική ρύθμιση για οικείες συναντήσεις.

Top of the Gate - Το πρώτο υπνοδωμάτιο στον τελευταίο όροφο του Watergate Hotel διαθέτει θέα 360 μοιρών στον ποταμό Potomac, στο Μνημείο της Ουάσινγκτον και στην προκυμαία του Τζορτζτάουν. Το μενού περιλαμβάνει εφευρετικά κοκτέιλ, σε συνδυασμό με την ασιατική τροφή δρόμου. Ο σύγχρονος χώρος είναι διακοσμημένος με ψηλές καρέκλες και άνετους καναπέδες.

Τοποθεσία

2650 Ave Virginia NW Washington DC (202) 827-1600.

Το Watergate απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Εθνικό Αεροδρόμιο Ronald Regan Washington και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Foggy Bottom του μετρό.

Οι τιμές ξεκινούν από $ 425 ανά διανυκτέρευση. Διαβάστε κριτικές ταξιδιωτών και αναζητήστε διαθεσιμότητα στο TripAdvisor

Ιστοσελίδα: www.thewatergatehotel.com

Ιστορία του Watergate Hotel

Το Watergate Hotel και το κτίριο γραφείων ήταν ένα από τα πέντε κτίρια που αποτελούσαν το συγκρότημα Watergate, το οποίο ήταν το site του σκανδάλου Watergate του 1972.

Το συγκρότημα κατασκευάστηκε αρχικά μεταξύ 1963 και 1971 και πωλείται αρκετές φορές από τη δεκαετία του '80. Το 1972, η έδρα της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, που βρίσκεται στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου Watergate και του κτιρίου γραφείων, διαστρεβλώθηκε. Μια έρευνα αποκάλυψε ότι οι ανώτεροι υπάλληλοι της διοίκησης του Nixon διέταξαν το διάλειμμα και στη συνέχεια το κάλυψαν. Το σκάνδαλο Watergate οδήγησε στην παραίτηση του Ρίτσαρντ Νίξον στις 9 Αυγούστου 1974. Διαβάστε περισσότερα για τα Σκάνδαλα της Ουάσιγκτον DC (Σεξ, Αμαρτία και Πολιτική). Το συγκρότημα Watergate ονομάστηκε για την τοποθεσία του, καθώς κάθεται κοντά στο κανάλι Chesapeake και Ohio και μια ξύλινη πύλη νερού σηματοδοτεί το σημείο όπου το κανάλι συναντά τον ποταμό Potomac. Τα περισσότερα κτίρια είναι διαμερίσματα και θεωρούνται εξαιρετικά επιθυμητοί χώροι διαβίωσης.

Συγκρίνετε τιμές με όλα τα ξενοδοχεία της Washington DC

Διαβάστε περισσότερα για τα ιστορικά ξενοδοχεία στην Ουάσιγκτον