Ουάσιγκτον DC Funk Parade 2017 (Φεστιβάλ U Street Music)

Το Funk Parade είναι ένα μοναδικό φεστιβάλ δρόμου, παρέλασης και μουσικής στη γειτονιά U Street της Ουάσιγκτον. Η δωρεάν εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να φέρει τους ανθρώπους μαζί με τη μουσική, το χορό και τις εικαστικές τέχνες, ενώ γιορτάζει τη μουσική κληρονομιά της ιστορικής συνοικίας U Street. Η γειτονιά θα ζωντανέψει όλη τη διάρκεια της ημέρας με περίπου 100 τοπικές εκδηλώσεις σε πάνω από 30 περιοχές επιδόσεων και χώρους, καλλιτέχνες και πωλητές, φαγητό, εργαστήρια και αυθόρμητες ψυχικές πράξεις.

Η παρέλαση θα περιλαμβάνει μια ποικιλία χορευτών, μπάντες ποδηλασίας, σώμα τυμπάνων, νικητές-μπόξερ, βαριέρες, τρενάκια και πολλά άλλα. Αρκετοί από τους δημοφιλέστερους χώρους μουσικής της περιοχής θα ανοίξουν τις πόρτες τους το βράδυ προσφέροντας δωρεάν, ζωντανά και τοπικά funk-εμπνευσμένα συγκροτήματα αμέσως μετά το Funk Parade.

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Μαΐου 2017 (Στοιχεία του τρέχοντος έτους για ενημέρωση)

Τοποθεσία: Ο σταθμός U Street του μετρό βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα γεγονότα.

Επισκόπηση προγράμματος

Street Fair - μεσημέρι-7 μ.μ. Οι χορευτές μουσικής, χορού, δράκων και λιονταριών, οι τέχνες και τα εργαστήρια θα βρίσκονται στην οδό U από την 9η έως την 16η Αγία Σοφία. Ουάσιγκτον.

Mighty Funk Parade - 4-5 μ.μ. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στο T Street NW και τη Φλόριντα Avenue NW, μπροστά από το Θέατρο Χάουαρντ, προχωρώντας δυτικά στην οδό T, στρίβοντας δεξιά στη Λεωφόρο Βερμόντ και φεύγοντας από την U Street. Θα προχωρήσει στο U Street NW για μερικά τετράγωνα που τελειώνουν μπροστά από το θέατρο Lincoln .

Φεστιβάλ Μουσικής - 7-10 μ.μ. Δωρεάν παραστάσεις σε διάφορους χώρους σε ολόκληρο το διάδρομο Οδών. Δείτε τοποθεσίες και περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

2017 ερμηνευτές κεφαλών

Η μπάντα Backyard, η Sun Ra Arkestra και η Sinkane, η Nag Champa, οι πρωτοπόροι ήχοι, ο Dior Ashley Brown και η μπάντα dAb, οι κλώνοι Julie Outrage της Funk, το Pebble to Pearl, το Mokoomba και ο ήλιος των Αζτέκων.

Λεπτομέρειες παρέλασης

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στο T Street NW και τη Φλόριντα Avenue NW, μπροστά από το Θέατρο Χάουαρντ, προχωρώντας δυτικά στην οδό T, στρίβοντας δεξιά στη λεωφόρο Vermont και φεύγοντας από την U Street. Θα προχωρήσει στο U Street NW για μερικά τετράγωνα που τελειώνουν μπροστά από το θέατρο Lincoln . Ο καθένας καλείται να συμμετάσχει, έτοιμος να τραγουδήσει, να χορέψει, να χτυπήσει και να περάσει πολύ καλά. Οι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν το Batala της Ουάσινγκτον, το Duke Ellington Radical Elite Show Band, τους Royal Knights Marching Band Επιλογές στο Charter School Marching Band, το Eastern High School Blue & White Machineing και πολλά άλλα.

Χώροι Φεστιβάλ Μουσικής

Ιστοσελίδα: funkparade.com

Περισσότερα για την οδό U