Λίνκολν Θέατρο στην Ουάσιγκτον DC

Ιστορικό θέατρο U Street Performing Arts

Το θέατρο Lincoln, που χτίστηκε το 1922, είναι ένας ιστορικός χώρος τέχνης τέχνης που βρίσκεται στο διάδρομο Ο δρόμου της Ουάσιγκτον. Το θέατρο των 1.225 θέσεων διαθέτει υπερσύγχρονο φωτιστικό και ηχητικό σύστημα και αποτελεί πρωταρχικό σκηνικό για μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Το ακίνητο είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για συναυλίες, προβολές ταινιών, έρανοι, διαλέξεις, εταιρικές συναντήσεις και άλλες εκδηλώσεις. Το θέατρο έχει αγωνιστεί οικονομικά και αναμένεται να αναζωογονηθεί υπό νέα διοίκηση το 2013.

Καθώς ο πολιτιστικός προγραμματισμός στην πρωτεύουσα του έθνους διευρύνεται ραγδαία, το θέατρο Lincoln θα πρέπει να προσελκύσει μια μεγάλη ποικιλία ερμηνευτών τα επόμενα χρόνια.

Τοποθεσία
1215 U Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC. Το θέατρο Lincoln βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό U-Street Cardozo του μετρό.

Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος στην περιοχή, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Οι χώροι στάθμευσης είναι ανοικτοί στην οδό U, μεταξύ των 13ου και 14ου δρόμου και στην 12η οδό, μεταξύ των οδών U και V. Υπάρχει χώρος στάθμευσης γκαράζ στο κέντρο Frank D. Reeves που βρίσκεται στις 14 & U Streets NW.

Εισιτήρια
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω του ticketfly.com ή επικοινωνώντας με το Λοντόνν Θίατερ Box Office στο (202) 328-6000.

Ιστορία του θεάτρου Λίνκολν

Αρχικά ένα θεατρικό θέατρο και κινηματογραφική αίθουσα, το Λίνκολν Θέατρο χαρακτήρισε μερικούς από τους πιο σημαντικούς διασκεδαστές στην αμερικανική ιστορία, όπως ο Δούκας Ellington, η Ella Fitzgerald, ο Billie Holliday, ο Nat King Cole, ο Cab Calloway, ο Pearl Bailey και ο Louis Armstrong.

Το θέατρο πέρασε μια περίοδο δυσκολίας μετά τις ταραχές DC του 1968 και τελικά έκλεισε το 1982. Το κτίριο απαριθμήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων το 1993 και αποκαταστάθηκε από το U Street Theatre Foundation με βοήθεια 9 εκατομμυρίων δολαρίων από την Επαρχία Κυβέρνηση της Κολομβίας. Το 2011, το DC

Η Επιτροπή Τεχνών και Ανθρωπιστικών Επιστημών ανέλαβε τη διοίκηση. Αρχίζοντας το Σεπτέμβριο του 2013, το θέατρο Lincoln θα λειτουργήσει από την IMP, ιδιοκτήτες του Club 9:30.

Σχετικά με το IMP

Η IMP λειτουργεί το Club 9:30 στην Ουάσιγκτον, DC, το Merriweather Post Pavilion στην Κολομβία, στο Μέριλαντ και παράγει συναυλίες σε διάφορους χώρους όλων των μεγεθών σε όλη την πρωτεύουσα.

Ιστοσελίδα: www.thelincolndc.com

Διαβάστε περισσότερα για την οδό U