Τρώγοντας χορτοφάγους στα Hollywood Studios της Disney

Τα Disney's Hollywood Studios προσφέρουν περισσότερο από εξαιρετική ψυχαγωγία, θα βρείτε επίσης καλό φαγητό - από το εξαιρετικό φαγητό στο Hollywood Brown Derby μέχρι τα μερικά από τα καλύτερα σνακ στο Disney World στο Candy Store της Sunset Boulevard.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για φαγητό ως χορτοφάγος ή vegan, ειδικά όταν ταξιδεύετε, μπορεί να είναι μάλλον δύσκολο να βρείτε εστιατόρια σε ορισμένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών που σερβίρουν μενού φιλικά προς το γάμο. ευτυχώς, τα εστιατόρια στο Hollywood Studios της Disney προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για χορτοφάγους και vegan.

Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια του Μήνα Ευαισθητοποίησης Χορτοφάγου το 2015, η Disney World κυκλοφόρησε έναν οδηγό για τα κορυφαία γεύματα χορτοφαγίας στο Disney World. Μεταξύ αυτών που ονομάστηκαν, δύο από τα Hollywood Studios της Disney πραγματοποίησαν την περικοπή: The Expresslot Express, η οποία προσφέρει ένα σάντουιτς με λαχανικά στη σχάρα και το Hollywood Brown Derby, το οποίο προσφέρει ένα μπολ με ζυμαρικά με τηγανητό καρύδα tofu και σόγια.

Γρήγορα τσιμπήματα και γρήγορη χορτοφαγική υπηρεσία

Παρόλο που τα εστιατόρια στο Hollywood Studios της Disney προσφέρουν λιγότερες επιλογές για χορτοφάγους από τα άλλα θέρετρα και πάρκα της Disney World, υπάρχουν ακόμα πολλά νόστιμα μενού χωρίς κρέας που μπορείτε να απολαύσετε ως χορτοφάγος.

Το Anaheim Produce είναι το ιδανικό μέρος για να παραλάβετε φρέσκα φρούτα, σνακ φρούτων και λαχανικά ή μπορείτε να πάρετε μια φανταστική σαλάτα στο Commissary ABC. Το Trolley Car Cafe είναι ιδανικό για αρτοσκευάσματα και σερβίρει μερικούς από τους καλύτερους καφέ στην Disney World, ενώ η Rizzaant Italiano της Mama Melrose και η Catalina Eddie προσφέρουν πίτσα και σαλάτα Caesar που μπορούν να παραγγελθούν χωρίς το κρέας.

Όπως και οι περισσότερες θέσεις φαγητού , ο μπουφές στο Hollywood & Vine είναι γεμάτος με τους τόνους των επιλογών, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει διπλό έλεγχο με το προσωπικό για να επιβεβαιώσετε ότι τα καθημερινά ζυμαρικά και οι σούπες είναι πραγματικά χωρίς κρέας. Μπορείτε τουλάχιστον να υπολογίζετε στα ορεκτικά και τις πλευρές για να σαρώσετε την όρεξή σας εδώ.

Καλό δείπνο και άλλες επιλογές για χορτοφάγους

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η καλύτερη θέση για φαγητό στο Hollywood Studios της Disney, το Hollywood Brown Derby, είναι επίσης ο πιο έμπειρος στη δημιουργία χορτοφαγικών πιάτων. Το μπολ με ζυμαρικά διαθέτει μανιτάρια tofu, σόγια, μπιζέλια ζαχαροπλαστικής, μπιζέλια και μανιτάρια shiitake σε ένα κόκκινο ζωμό curry και εσείς το εστιατόριο θα παράγει επίσης υπέροχες χορτοφαγικές εκδόσεις φαγητών μενού κατόπιν αιτήματος.

Το Backlot Express, το οποίο επίσης κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στο πάρκο, προσφέρει ένα σάντουιτς λαχανικών ψημένο στη σχάρα που σερβίρεται σε ασιατικό ψωμί βασιλικού και ολοκληρώνεται με τυρί και ξηρό τομάτα πεστού. Είναι γεμάτη νεροτσουλήθρα, φρέσκα μανιτάρια, κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκια και ντομάτες, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες επιλογές για χορτοφάγους στα Hollywood Studios της Disney.

Ενώ αυτό το κομμάτι της Disney World δεν προσφέρει τόσο μεγάλη επιλογή από χορτοφαγικά πιάτα, άλλα πάρκα είναι πιο ευπρόσδεκτα σε αυτή τη δίαιτα. Το θεματικό πάρκο Magic Kingdom της Disney, για παράδειγμα, διαθέτει πολλά εστιατόρια με πλήρες χορτοφαγικό μενού, όπως το μπουφέ Crystal Palace, το μεσημεριανό γεύμα Be Our Guest και το σάντουιτς για τα λαχανικά Liberty Tree Tavern.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα