Το πρόγραμμα αλλαγής αναβάτη της Disney World

Περάστε λιγότερο χρόνο αναμονής σε σειρά στο World Disney

Μην αφήνετε να ταξιδεύετε με ένα μικρό παιδί ή βρέφος να σας κρατήσει από το να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα Disney World έχει να προσφέρει, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα οδήγησης διακόπτη για να εξερευνήσετε μερικές από τις πιο συναρπαστικές βόλτες της Disney. Το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτων λειτουργεί καλύτερα σε βόλτες με μεγάλη απόσταση και με περιορισμό ύψους - ή είναι πολύ τρομακτικό για το μικρό σας.

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη του ποδηλάτη εάν θέλετε να απολαύσετε τα κυματοθραύστη με κυλίνδρους όπως το Space Mountain ή το Big Thunder Mountain Railroad.

Το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτων δεν είναι μόνο για κυνηγοί κυλίνδρων - οι Scary Adventures της Snow White θα τρομάξουν τα περισσότερα μικρά παιδιά, γι 'αυτό ζητήστε ένα πέρασμα αν υπάρχει μεγάλη γραμμή.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα Rider Switch

Ένας διακόπτης παιδιού ή ένας διακόπτης αναβάτη σας επιτρέπει να περιμένετε μόνο στη γραμμή μια φορά - έτσι ο μπαμπάς μπορεί να περιμένει στη γραμμή και στη συνέχεια να απολαύσετε το Expedition Everest ενώ η μαμά παρακολουθεί τα μικρά. Μόλις ο μπαμπάς έχει απολαύσει τη βόλτα, η μαμά μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν διακόπτη αναβάτη περνώντας ακριβώς όπως το FastPass + , και αεράκι στο μπροστινό μέρος της γραμμής.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα Switch Rider;

Όποιος έχει παιδί ή εξαρτώμενο ενήλικα που δεν μπορεί να βρει έλξη όπως το Soarin, το Splash Mountain ή τον Πύργο της Τρομοκρατίας. Τουλάχιστον δύο ενήλικες ή υπεύθυνα μέρη οφείλουν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτων - ένα για να βιώσουν την έλξη και ένα για να περιμένουν με το παιδί.

Τι Προσφορές Προσφορά Rider Switch;

Τα ακόλουθα αξιοθέατα προσφέρουν το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτων στα θεματικά πάρκα της Disney World από τις 15 Οκτωβρίου 2016:

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Switch Rider

Το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτων είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα αξιοθέατα Disney World theme park. Προσέγγιση του μέλους cast στο FastPass + ή την κύρια είσοδο του αξιοθέατου που θέλετε να οδηγήσετε. Ορισμένες βόλτες θα κάνουν έναν διακόπτη μοτοσικλετιστών, παρόλο που δεν διαθέτουν επιλογή FastPass +. Αφήστε το μέλος του cast να ξέρει ότι θέλετε να κάνετε έναν διακόπτη μοτοσικλετιστή και θα σας δοθεί ειδικό εισιτήριο. Ο πρώτος αναβάτης θα πρέπει να περιμένει στη γραμμή, αλλά ο δεύτερος αναβάτης δεν θα το κάνει.

Προειδοποίηση

Πρέπει να έχετε όλα τα μέλη που είναι παρόντα για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα εισιτήριο αλλαγής ποδηλάτου - τουλάχιστον ένα παιδί και δύο υπεύθυνοι ενήλικες. Εάν δεν υπάρχουν όλα τα συμβαλλόμενα μέρη, δεν θα σας δοθεί άδεια.

Συμβουλές:

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000.