Ρωτήστε Suzanne: Ποια είναι η καλύτερη εποχή για ένα πρώτο ταξίδι στην Disney World;

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη φορά μπορεί να είναι μαγική σε οποιαδήποτε ηλικία

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμό οικογενειακών διακοπών; Ρωτήστε την Suzanne Rowan Kelleher, τον εμπειρογνώμονα οικογενειακών διακοπών στο About.com.

Ερώτηση: Σχεδιάζουμε το πρώτο ταξίδι Disney World του γιου μας και θα θέλαμε να περάσουμε δύο μέρες στο Magic Kingdom. Μπορούμε να το κάνουμε στην ηλικία των 9 ετών με πολλά χρέη πιστωτικών καρτών ή να περιμένουμε μέχρι να είναι 10 και μπορούμε να το αντέξουμε. Θα χάσει πολύ μαγεία αν περιμένουμε μέχρι να είναι 10; Θα ήταν πολύ παλιά για το πρώτο ταξίδι του παιδιού στο Μαγικό Βασίλειο;

Ευχαριστώ πολύ! - Adam S. από την Αννάπολη, MD

Η Suzanne λέει: Πρώτα πράγματα πρώτα. Ποτέ δεν θα συνιστούσα να πάρετε διακοπές αν δεν αισθάνεστε ότι μπορείτε άνετα να το αντέξετε οικονομικά, οπότε η αναμονή ενός έτους είναι σίγουρα ο τρόπος να πάτε.

Στη συνέχεια, μην ανησυχείτε καθόλου για το γεγονός ότι ο γιος σας είναι πολύ παλαιός για τον κόσμο της Disney. Τα παιδιά μου "tween και teen" εξακολουθούν να αγαπούν να πάνε. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται πλέον για την οδήγηση παλαιών αγαπημένων, όπως ο Dumbo το Flying Elephant και το Mad Tea Party, αλλά αυτό αφήνει περισσότερο χρόνο για τα πολλά δροσερά αξιοθέατα που απευθύνονται σε μεγαλύτερα παιδιά.

Οι γονείς συχνά τονίζουν πότε να εισαγάγουν τα παιδιά τους στη Disney World, αλλά δεν υπάρχει τέλεια ηλικία. Η τέλεια ηλικία είναι απλά όποτε μπορείτε να συμβεί αυτό. Σίγουρα ένα χρόνο δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία του γιου σας και υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για τη λήψη του γιου σας όταν είναι αρκετά μεγάλος για να θυμηθεί πραγματικά την εμπειρία και να καλύψει επίσης την απαίτηση ύψους για όλες τις διαδρομές και τα αξιοθέατα.

Εάν σκέφτεστε να επιλέξετε ένα διήμερο εισιτήριο Magic Your Way χωρίς τη χοάνη του πάρκου, θα πρότεινα να επισκεφθείτε το Magic Kingdom την πρώτη ημέρα και ένα διαφορετικό πάρκο τη δεύτερη μέρα. Ενώ το Magic Kingdom έχει πολλά υπέροχα αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες, το νέο Fantasyland απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και νεαρά παιδιά.

Αφού ερευνήσετε τα αξιοθέατα του Magic Kingdom μπορείτε να διαπιστώσετε ότι σχεδόν όλα τα αγόρια ηλικίας 10 ετών που θέλουν να δουν μπορούν να καλυφθούν μέσα σε μια μέρα.

Καθώς τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, έχουν έρθει να αγαπούν τα άλλα πάρκα τόσο πολύ όσο και περισσότερο από το μαγικό βασίλειο. Τα αγαπημένα τους αξιοθέατα στο Epcot είναι Mission: Space, Soarin 'και Test Track, για να μην αναφέρουμε τις υπέροχες διεθνείς επιλογές για φαγητό στο World Showcase. Όταν επισκεπτόμαστε το Animal Kingdom, πρέπει να βγούμε στο Avatar Flight of Passage , στο Expedition Everest και στο Kali River Rapids, ενώ στο Hollywood Studios κάνουμε ένα beeline για το The Twilight Zone Tower of Terror και το Rock 'n' Roller Coaster. Σε ηλικία 9 ή 10 ετών, ο γιος σας θα χαρεί να σας βοηθήσει να ερευνήσετε τα άλλα πάρκα και ίσως να τον αφήσετε να αποφασίσει ποια θα ήθελε να επισκεφθεί.

Εδώ είναι πώς να κάνετε Disney World δικαίωμα σε οποιαδήποτε ηλικία:

Κανε τα μαθηματα σου. Στο διπλάσιο του μεγέθους του Μανχάταν, το Disney World είναι ένα τεράστιο μέρος που αποτελείται από τέσσερα θεματικά πάρκα, δύο θαλάσσια πάρκα, πάνω από δύο δεκάδες θέρετρα και μια περιοχή ψυχαγωγίας και εμπορικών καταστημάτων. Δεν θα μπορείτε να κάνετε και να δείτε όλα σε λίγες μέρες, αλλά εάν μελετάτε με σύνεση, θα είστε σε θέση να δώσετε προτεραιότητα στις εμπειρίες που πρέπει να κάνετε και να έχετε υπέροχες διακοπές χωρίς να λυπάτε.

Πριν από το ταξίδι σας, φροντίστε να περάσετε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε το MyMagic + , το καινοτόμο σύστημα σχεδιασμού Disney ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το έτος, το οποίο διευκολύνει την εγγύηση των ωρών ταξιδιού με το FastPass +, τις κρατήσεις για φαγητό, την ψυχαγωγία και τα γεγονότα. βιώστε ακριβώς τον τρόπο που θέλετε. Έχω περιγράψει πολλές άλλες συμβουλές στον Οδηγό του Smart γονέα στο Disney World .

Ώρα να είναι σωστό. Ενώ οι τιμές των εισιτηρίων της Disney World παραμένουν το ίδιο έτος, τα ποσοστά των ξενοδοχείων αυξάνονται και μειώνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όπως και τα πλήθη και οι θερμοκρασίες. Οι καλύτερες στιγμές για να επισκεφτείτε το Disney World είναι όταν και οι τρεις είναι ανεκτές ταυτόχρονα. Και, βεβαίως, προσέξτε για συμφωνίες .

Εξετάστε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα. Γνωρίζατε ότι δεν κοστίζει τίποτα επιπλέον για να κλείσετε το ταξίδι σας μέσω ειδικού ταξιδιού της Disney;

Και αν κάνετε κράτηση μέσω ειδικού, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο ξενοδοχείο, να σχεδιάσετε το δρομολόγιό σας, να κάνετε ασφαλείς κρατήσεις για φαγητό, να αποκτήσετε εισιτήρια για εκδηλώσεις και αξιοθέατα και ακόμη και να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το FastPass +. Μπορώ να συστήσω τη Susan Kelly του Travel Magic, ο οποίος πρόσφερε αυτές τις συμβουλές ειδικών για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις διακοπές της Disney .

Ελπίζω ότι εσείς και ο γιος σας θα διασκεδάσετε τον προγραμματισμό και ανυπομονούμε για το ταξίδι σας. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια υπέροχη διακοπές.

Ψάχνετε για οικογενειακές διακοπές; Εδώ μπορείτε να ζητήσετε από την Suzanne την ερώτησή σας.