Ρομαντικές διακοπές στην ακτή του Τέξας

Οι γοητευτικές παράκτιες κοινότητες προσφέρουν ρομαντικές μνήμες για ειδικές περιστάσεις

Ψάχνετε για ένα μέρος για να περάσετε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο; Η ακτή του κόλπου του Τέξας είναι γεμάτη με ρομαντικές αποδράσεις που είναι ιδανικές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση.

Ξεκινώντας από την ακτή της Άνω Τέξας, το ιστορικό Galveston είναι ίσως ο πιο ρομαντικός προορισμός στην ακτή. Το Mermaid and Dolphin προσφέρει καταλύματα με κρεβάτι και πρωινό και παροχές σπα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, το οποίο περιλαμβάνει τροπικό δάσος τροπικού κήπου.

Τα ιστορικά ξενοδοχεία, όπως το κομψό Hotel Galvez, καθώς και τα σύγχρονα πολυτελή θέρετρα όπως το San Luis Resort, το Hilton Galveston Island Hotel και το Moody Gardens Hotel and Spa προσφέρουν ρομαντικά σαββατοκύριακα αναζητήσεις σε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές διαμονής για τα νησιά.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Γκάλβεστον απ 'όπου μένετε. Αυτή η ιστορική παράκτια κοινότητα είναι γεμάτη με αξιοθέατα, καθώς και μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Οι αγορές στο ιστορικό Strand είναι πάντα ένας θαυμάσιος τρόπος για να περάσετε την ημέρα. Ενώ βρίσκεστε στην περιοχή, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την εμφάνιση μιας παράστασης είτε στο 1894 Grand Opera House είτε στο Island ETC. Μια κρουαζιέρα στο πλοίο Colonel Paddlewheel Boat ή μια επίσκεψη στο Οινοποιείο Haak θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να γεμίσετε την ισορροπία της ημέρας σας.

Ελάτε βράδυ, υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό για να καλύψετε μια υπέροχη μέρα στο νησί Galveston . Το Saltwater Grill βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από το Grand Opera House του 1894 και προσφέρει ένα θαυμάσιο μενού θαλασσινών σε ένα κομψό περιβάλλον.

Το Waterman προσφέρει όχι μόνο θαυμάσια θαλασσινά, αλλά απαράμιλλη θέα στο ηλιοβασίλεμα κάθε βράδυ.

Στη μεσαία ακτή, το Corpus Christi είναι μια άλλη ιδανική τοποθεσία για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Για όσους θέλουν να χαϊδειαστούν, το Ocean House είναι το μέρος για να μείνετε στο Corpus. Αυτό το γραφικό bed and breakfast σε μεσογειακό στιλ προσφέρει κομψά, ιδιωτικά καταλύματα.

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον κόλπο του Corpus Christi, ο παλαίμαχος πύργος Omni Bayfront είναι πάντα αγαπημένος στους επισκέπτες του Corpus Christi , όπως και το Holiday Inn Emerald Beach.

Το Corpus προσφέρει επίσης πολλά αξιοθέατα και επιλογές διασκέδασης για να συμπληρώσετε τις διακοπές σας. Το Waterstreet Market προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια και κλαμπ, όλα σε κοντινή απόσταση από το ένα το άλλο. Το Harbour Playhouse και το Corpus Christi Ballet προσφέρουν κάθε μία εξαιρετικές παραγωγές που είναι τέλεια συμπληρωματικά σε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά τις δυνατότητες φαγητού για το ρομαντικό σας Σαββατοκύριακο στο Corpus, η Water Street Market βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Και μιλώντας για την ύπαρξη στην κορυφή, η Republic of Texas Bar και Grill προσφέρει απαράμιλλη θέα από την πέρκα του στον 20ο όροφο του Omni Hotel με θέα στον κόλπο του Corpus Christi.

Στη νότια άκρη του Τέξας, το South Padre Island προσφέρει επισκέπτες ημι-τροπικές συνθήκες όλο το χρόνο. Μια ποικιλία από ξενοδοχεία πρώτης κατηγορίας, όπως το Bahia Mar και το Isla Grand προσφέρουν στους επισκέπτες πολυτελή καταλύματα ακριβώς πάνω στις διάσημες παραλίες του South Padre.

Μια κρουαζιέρα με περιηγήσεις Fins 2 Feathers είναι υπέροχη να περάσετε κάποιο ποιοτικό χρόνο στον κόλπο Laguna Madre. Μια επίσκεψη στο λιμάνι Isabel Port ή ιππασία άλογα στην παραλία είναι άλλοι καλές μέθοδοι για να περάσετε χρόνο κατά τη διάρκεια της ρομαντικής υποχώρησης στο νησί South Padre.

Το Sea Ranch Restaurant είναι από καιρό ένα από τα αγαπημένα των θαλασσινών εραστών που επισκέπτονται το South Padre Island . Βρίσκεται ακριβώς πάνω στον κόλπο, το Scampi προσφέρει εξαιρετικό φαγητό, μια μεγάλη λίστα κρασιών και απίστευτη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Παρόλο που αυτές οι τρεις πόλεις είναι από τις πιο περιζήτητες ρομαντικές παράκτιες αποδράσεις στο Τέξας, μην παραβλέπουμε μικρότερα παράκτια χωριά όπως το Kemah, το Port Aransas και το Rockport. Ανεξάρτητα από την παραλιακή πόλη που επιλέγετε, μια επίσκεψη στην ακτή του Τέξας είναι ένας τέλειος τρόπος για να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τις επετείους, τα γενέθλια ή οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση.