Βρίσκοντας αγριολούλουδα στη Χίλα του Τέξας

Ελέγξτε τα Bluebonnets και τα Primroses από το Austin ή Kerrville

Η Texas Hill Country, δυτικά του Ώστιν, στο νότιο κεντρικό Τέξας, αναβλύζει με αγριολούλουδα κάθε άνοιξη, όταν το Texas bluebonnets, το πρωί, το ινδικό πινέλο και πολλές γοητευτικές ποικιλίες μετατρέπουν το τοπίο σε κορδέλες χρώματος. Τα άνθη συνήθως αρχίζουν να ανθίζουν γύρω από τον Μάρτιο. Η εποχή αιχμής είναι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφθείτε το Hill Country είναι να κάνετε το Austin ένα σημείο πηδαλιούχησης για μια τεμπέρετη διαδρομή σε μικρές πόλεις όπως οι Fredericksburg, Seguin, San Marcos και Kerrville, μεταξύ πολλών άλλων. Άλλα λουλούδια που είναι μέρος της εικόνας-τέλεια πανοραμική περιλαμβάνουν βερβένα, coreopsis, phlox, και beebalm.

Μην ξεχάσετε να πάρετε τις απολαύσεις του Ώστιν, ενώ είστε εκεί-όπως το μπάρμπεκιου, το καταπληκτικό Tex-Mex, καθώς και η ζωντανή μουσική. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη για να βρείτε, να μάθετε και να γιορτάσετε τα κοσμήματα στο στέμμα της Χιλής Χώρα.

Η περίοδος αγριολούλουδα μερικές φορές έρχεται αργά

Εάν κάνετε μια μικρή έρευνα σχετικά με τον τύπο του χειμώνα που είχε η περιοχή Hill Country, μπορεί να διαπιστώσετε ότι εάν η περιοχή είχε έναν ηπιότερο χειμώνα, τα αγριολούλουδα μπορεί να αρχίσουν να ανθίζουν νωρίτερα από τον Μάρτιο. Εάν η περιοχή πέφτει άφθονη πτώση και χειμερινές βροχές (η οποία προωθεί καλές αγριολούλουδα) και η περιοχή έχει θερμότερο από τις συνήθεις καιρικές συνθήκες το Φεβρουάριο, μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε το βουνό της Τέξας να βγαίνει στα τέλη Φεβρουαρίου. Το Laurel εμφανίζεται συνήθως στα πρώτα σημάδια ζεστασιάς. Το Κέντρο Αγριολούλουδου Lady Bird Johnson στο Ώστιν είναι ένας εξαιρετικός πόρος που δίνει μια πρόβλεψη αγριολούλουδου για την περιοχή του Hill Country.