Πού μπορείτε να δείτε το Bluebonnets Bloom στο Τέξας

Το bluebonnet είναι το λουλούδι του κράτους του Τέξας. Αυτό το συγκεκριμένο λουλούδι επιλέχθηκε για το κράτος λόγω των τεράστιων πεδίων των bluebonnets που ανθίζουν κάθε άνοιξη σε όλο το κεντρικό τμήμα του Τέξας. Το λουλούδι παίρνει το όνομά του από το σχήμα των πετάλων, που μοιάζουν με καπόδες που φοριούνται από πρωτοπόρες γυναίκες. Οι μίσχοι του λουλουδιού είναι ένα πανέμορφο λαμπερό μπλε χρώμα, μπιζελιού, και έχουν μια άσπρη άκρη. Με τα χρόνια, ο άγριος πληθυσμός έχει συμπληρωθεί με φυτεμένα αγροτεμάχια αυτών των όμορφων μπλε βόμβων.

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης, τα πεδία των bluebonnets μπορούν να εντοπιστούν σε όλο το κεντρικό, ανατολικό και νοτιοανατολικό Τέξας. Πολλοί από τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους του κράτους είναι επενδεδυμένοι με bluebonnets και άλλα αγριολούλουδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους, κάνοντας για αξέχαστες γραφικές κινήσεις. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα πιο γνωστά τμήματα της εθνικής οδού για την προβολή των μπλε βόμβων στο Τέξας βρίσκονται στην κομητεία της Ουάσιγκτον, η οποία περιλαμβάνει επίσης το Brenham, το οποίο φιλοξενεί τη δημοφιλή παγωμένη μπλε κουδούνι.

Δραστηριότητες στη Χιλή του Τέξας

Αν το μοναδικό σας σκοπό είναι να δείτε τα πεδία των ανθισμένων bluebonnets, η περιοχή του Texas Hill Country είναι ο τόπος που πρέπει να γίνει. Υπάρχουν πολλές αγροτικές περιοχές και αγροκτήματα στην περιοχή που επισκέπτονται και οι οικογένειες θα αγαπούν να εξερευνήσουν πόλεις όπως το Fredericksburg, το Wimberley, το Kerrville, το Burnet, το Marble Falls, το Llano και το Kingsland, τα οποία έχουν φεστιβάλ ή μονοπάτια bluebonnet κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Το δημοφιλές Wildseed Wildflower Farm στο Φρέντερικσμπουργκ είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε με την εκπληκτική εμφάνιση του bluebonnets και άλλα ανθισμένα αγριολούλουδα.

Το Texas Hill Country είναι επίσης μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές διακοπών του κράτους που πολλοί επισκέπτες επιλέγουν να περάσουν ένα σαββατοκύριακο μέσα. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες ξεκινούν σε διαφορετική κατεύθυνση κάθε μέρα για να πάρουν τα αξιοθέατα και να οδηγήσουν κάτω από έναν από τους πολλούς γραφικούς δρόμους Hill Hill και αυτοκινητόδρομους. Οι γνώστες του κρασιού θα απολαύσουν επίσης τα πολλά πολυάριθμα οινοποιεία που βρίσκονται κοντά και προσφέρουν εκδρομές και άλλες δραστηριότητες.

Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα και εστιατόρια γύρω, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να σταματήσουν και να τεντώσουν λίγο.

Μέρη για φαγητό στο Texas Hill Country

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε όταν πρόκειται για δείπνο στη Χίλα του Τέξας. Παρακάτω υπάρχουν τέσσερις επιλογές για να κατευνάσετε την όρεξή σας: