Πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις προς την Ασία

Ασιατικές Airfare Made Easy με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι προϋπολογισμού σε όλο τον κόσμο, είναι πιθανό ότι πρόκειται να συμπεριλάβει την Ασία. Αυτό το μέρος του πλανήτη είναι ένα από τα πιο φθηνά για τους ταξιδιώτες, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματα. Για τους Αμερικανούς, όμως, το πιο δύσκολο κομμάτι του σχεδιασμού ενός ταξίδι στην Ασία είναι να βρούμε μια καλή συμφωνία για τις πτήσεις. Θα πρέπει να ταξιδέψετε στη μέση του κόσμου για να φτάσετε στα περισσότερα μέρη της Ασίας, έτσι ώστε οι τιμές του αεροπορικού εισιτηρίου να είναι ακριβές.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες εκεί έξω που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την καλύτερη δυνατή προσφορά στις πτήσεις σας.

Πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις προς την Ασία

Με τόσους πολλούς συσσωρευτές πτήσεων και αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, θα πρέπει να μπορείτε να παραλάβετε αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής στην Ασία για ποσά κάτω των $ 1.000. Εάν το κάνετε σωστό, θα μπορούσατε ίσως να βρείτε τον εαυτό σας να σημειώσετε πτήσεις μετ 'επιστροφής για μόλις $ 400! Δείτε πώς να το κάνετε.

Ελέγξτε πρώτα τους συνάδελφοι πτήσης : Οι αναλυτές πτήσης ελέγχουν ταυτόχρονα δεκάδες αεροπορικές εταιρείες, πράγμα που σας εξοικονομεί χρόνο (και χρήματα) όταν ψάχνετε να κάνετε κράτηση εισιτηρίου. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τα Skyscanner, Adioso και Google Flights για να ξεκινήσετε, καθώς θα καλύψετε τη συντριπτική πλειονότητα των αεροπορικών εταιρειών με προϋπολογισμό με αυτήν την αναζήτηση.

Οι ταξινομητές ταξιδιών λειτουργούν καλύτερα όταν είστε ευέλικτοι. Εάν είναι δυνατόν, αναζητήστε πτήσεις σε ολόκληρη τη χώρα στην Ασία αντί για μια συγκεκριμένη πόλη και φροντίστε να ψάξετε για ημερομηνίες πτήσης σε ολόκληρο το μήνα για να ανακαλύψετε την φθηνότερη ημέρα για να πετάξετε.

Φοιτητικό αεροπορικό εισιτήριο είναι πάντα μια επιλογή: Ως φοιτητής, θα έχετε πρόσβαση στις τιμές των αεροπορικών εταιρειών που είναι πολύ φθηνότερες από ό, τι θα έπρεπε διαφορετικά να πληρώσετε. Πριν κάνετε κράτηση, ελέγξτε τα εισιτήρια STA Travel για να δείτε τι προσφορές είναι διαθέσιμες.

Ελέγχετε τακτικά τη μυστική πτήση: Όταν πρόκειται για τις απόλυτες καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, η Secret Flying είναι ο χώρος για έλεγχο.

Μεταβείτε στην τοποθεσία web, κατευθυνθείτε στο τμήμα για τις αεροπορικές προσφορές των ΗΠΑ και ξεκινήστε την περιήγηση. Τη στιγμή της συγγραφής, μερικές από τις καλύτερες προσφορές στην Ασία που είναι διαθέσιμες περιλαμβάνουν:

Και αυτά είναι μόνο οι συμφωνίες που έχουν μοιραστεί την τελευταία εβδομάδα! Αν ψάχνετε για μια συμφωνία στις πτήσεις προς την Ασία, η Secret Flying είναι η κορυφαία συμβουλή μου για την εξεύρεση ενός.

Πώς να βρείτε Φτηνές Airfare με την Ασία

Εάν επισκέπτεστε πολλές χώρες στο ταξίδι σας στην Ασία, θα είστε ευτυχείς να ακούσετε ότι αυτή είναι η ήπειρος που κυβερνά όταν πρόκειται για αεροπορικές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους. Σε μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας, για παράδειγμα, θα βρείτε συχνά ότι οι πτήσεις σε μια χώρα λειτουργούν έξω για να είναι πιο προσιτές από το να πάρετε το λεωφορείο ή το τρένο!

Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε πολλά για τις πτήσεις σας στην Ασία:

Η AirAsia είναι βασιλιάς: Όταν πρόκειται για πτήσεις με προϋπολογισμό, το πρώτο σας λιμάνι πρέπει να είναι ο δικτυακός τόπος της AirAsia. Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες που είναι οικονομικά στην περιοχή και είναι γνωστές για τους ναύλους χαμηλού κόστους. Εάν βρίσκεστε στην Ασία χωρίς πολλά σταθερά σχέδια, αξίζει να ρίξετε μια ματιά για να δείτε εάν έχουν μια πώληση.

Όπως η Ryanair στην Ευρώπη, αν ελέγξετε τη σελίδα τους την κατάλληλη στιγμή, μπορείτε να πάρετε μια πτήση για λίγα δολάρια.

Έρευνα σχετικά με τις αεροπορικές εταιρείες με χαμηλό προϋπολογισμό : Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ασία που δεν περιλαμβάνονται απαραίτητα στους μεγάλους συνδρομητές πτήσεων, όπως το Skyscanner. Ελέγξτε τη λίστα μας με κάθε αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.