Πώς να λάβετε τα προκαταβολικά εισιτήρια για το USS Arizona Memorial

Έχετε επισκεφθεί ποτέ το Περλ Χάρμπορ και τράβηξε στο χώρο στάθμευσης για το USS Arizona Memorial μόνο για να ανακαλύψει ότι υπάρχουν δεκάδες τουριστικά λεωφορεία που εκφορτώνουν τους ανθρώπους; Έχω και αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι μαθαίνεις ότι έχετε μια σημαντική αναμονή - συχνά μια ώρα ή περισσότερο - για να πάρετε την περιήγηση στο Memorial. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μαθαίνετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για την ημέρα.

Είναι από καιρό ένα από τα πιο κοινά παράπονα των ταξιδιωτών στο Oahu - ειδικά για πρώτη φορά επισκέπτες.

Αλλά, αυτή η απογοήτευση έχει τελειώσει για εκείνους που μπορούν να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους πολύ νωρίτερα.

Πρόγραμμα Προκαταβολών Κρατήσεων

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου διαθέτει ένα πρόγραμμα κρατήσεων για άτομα και ομάδες για το Μνημείο USS Arizona. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2012. Οι κρατήσεις εισιτηρίων για την ελεύθερη περιοδεία 75 λεπτών του USS Arizona Memorial είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.Recreation.gov.

Το 75-λεπτό πρόγραμμα για το USS Arizona Memorial αρχίζει στο Pearl Harbor Memorial Theatre. Περιλαμβάνει μια σύντομη εισαγωγή, μια ταινία ντοκιμαντέρ 23 λεπτών, μια βόλτα με λεωφορείο που εκτελούσε ναυτικό πλοίο στο Μνημείο USS της Αριζόνα και ο χρόνος για να ζήσετε το ίδιο το Memorial.

Επιπλέον, διατίθενται κρατήσεις μέσω διαδικτύου για το επίσημο Valor του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοδεία του Εθνικού Μνημείου του Ειρηνικού και το νέο Passport στο Pearl Harbor, το οποίο περιλαμβάνει την είσοδο στο Μουσείο Αεροπορίας του Ειρηνικού , το USS Bowfin και το USS Missouri.

Λόγοι πίσω από τη νέα πολιτική εισιτηρίων

Ο Paul DePrey, Επικεφαλής του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Valor στο Εθνικό Μνημείο του Ειρηνικού εξήγησε τους λόγους πίσω από τη νέα πολιτική εισιτηρίων.

"Για σχεδόν 50 χρόνια, οι εκδρομές στο USS Arizona Memorial προσφέρονται με βάση την αρχή που έρχεται πρώτη φορά, με την πρώτη σερβίρισμα. να ενισχύσει την εμπειρία του επισκέπτη, δίνοντας στους ανθρώπους και τις ομάδες τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για την περιοδεία USS Arizona Memorial , την περιοδεία ήχου και τις ιστορικές τοποθεσίες του Pearl Harbor.

Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου θα συνεχίσει να προσφέρει εισιτήρια πρώτης εξυπηρέτησης καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για άτομα που δεν έχουν κρατήσεις ».

Δημιουργία Κράτησης

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν σε περίοδο τριών μηνών και, ενώ η περιοδεία είναι δωρεάν, υπάρχει μη επιστρέψιμη χρέωση κράτησης 1,50 $ ανά εισιτήριο. Κρατήσεις και αλλαγές μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας ή καλώντας το 1-877-444-6777. Σας συνιστώ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, φροντίστε να παραγγείλετε τα προκαταβολικά σας εισιτήρια πολύ νωρίτερα καθώς πηγαίνουν πολύ γρήγορα.

Διαθεσιμότητα εισιτηρίων

Ορισμένες εκδρομές μπορεί να είναι διαθέσιμες μόνο από το Κέντρο Επισκεπτών με βάση την πρώτη προτεραιότητά σας. Οι ημερομηνίες άφιξης νωρίτερα από το παράθυρο διαδικτυακών κρατήσεων ενδέχεται επίσης να είναι διαθέσιμες στο Κέντρο Επισκεπτών. Έτσι, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσετε να επισκεφτείτε το Μνημείο. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου παρέχει δωρεάν 1.300 δωρεάν εισιτήρια καθημερινά, με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Συνιστάται ιδιαίτερα να φτάσετε νωρίτερα στο Κέντρο Επισκεπτών του Περλ Χάρμπορ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 7:00 π.μ. ώρα Χαβάης.

Τα εισιτήρια για εκδρομές πρέπει να παραλαμβάνονται τουλάχιστον μία ώρα πριν από την ώρα του γύρου στο κέντρο εισιτηρίων και πληροφορίες στο Εθνικό Πάρκο στο νέο κέντρο επισκέψεων του Pearl Harbor .

Τα άτομα και οι οικογένειες μπορούν να κάνουν κράτηση μέχρι και εννέα εισιτηρίων κάθε φορά, ενώ θα μπορούν να διατεθούν και ομαδικές κρατήσεις μέχρι 65 ατόμων.

Περισσότερα για τους χώρους του Pearl Harbor

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στο USS Arizona Memorial, καθώς και το Μουσείο Αεροπορίας του Ειρηνικού, το USS Bowfin και το USS Missouri , στο χαρακτηριστικό μας Πριν επισκεφτείτε το Pearl Harbor .