Τορόντο τον Νοέμβριο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

<Οκτώβριος στο Τορόντο Δεκέμβριος στο Τορόντο>

Ταξιδιωτικές ευκαιρίες & λιγότερα πλήθη - Επισκεφθείτε το Τορόντο τον Νοέμβριο

Εάν δεν είστε πολύ πολύτιμοι για να ταξιδέψετε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες (τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι οι πιο ζεστός αλλά και οι πιο πολυσύχναστοι χρόνοι για να επισκεφθείτε το Τορόντο), έχετε πολλή ανοιχτή για εσάς με τον τρόπο των ταξιδιωτικών προσφορών. Νοέμβριος - λίγο μετά την Καναδική Ευχαριστιών και το φύλλωμα πτώσης και πριν από τα Χριστούγεννα - μπορεί να είναι ένας ήσυχος και οικονομικότερος χρόνος για να επισκεφθείτε τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά.

Στις αρχές του μήνα, μπορείτε να πιάσετε την ουρά τέλος της εποχής φύλλωμα πτώσης, η οποία είναι ιδιαίτερα πολύχρωμη στο Τορόντο και τη γύρω περιοχή. Ο καιρός θα πρέπει να είναι άνετος για μεγάλες πεζοπορίες, βόλτες στην παραλία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

Προς τα τέλη Νοεμβρίου, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στην πόλη που λούζεται στα φώτα των Χριστουγέννων, τη σειρά με λίγες χιλιάδες άτομα για να παρακολουθήσετε την παρέλαση του Άι Βασίλη , να κάνετε πατινάζ στο υπαίθριο παγοδρόμιο στο Δημαρχείο ή να κάνετε κάποιο άλλο ειδικό πρόγραμμα διακοπών.

Οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι κρύες στο Τορόντο τον Νοέμβριο, αλλά όχι απαραίτητα δυσάρεστες, ειδικά αν είστε έτοιμοι. Δεν ξέρεις πραγματικά ποτέ. Το 2017, οι θερμοκρασίες παρέμειναν ζεστές κατά τη διάρκεια του μήνα που σπάνια έπεφταν κάτω από το πάγωμα. Είναι όλα μέρος της περιπέτειας του Τορόντο τον Νοέμβριο.

Καιρός

Τι να Pack

Οι επισκέπτες του Τορόντο το Νοέμβριο πρέπει να προετοιμαστούν για διάφορες θερμοκρασίες. Συσκευασία ενδυμάτων που μπορούν να στρωματοποιηθούν. Ειδικά αν πάτε προς το τέλος του μήνα, ελέγξτε την πρόγνωση καιρού. Μπορεί να θέλετε να φέρετε υποδήματα κατάλληλα για το χιόνι.

Δείτε περισσότερα για το ντύσιμο για κρύο καιρό .

Τορόντο το Νοέμβριο Perks

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για το Τορόντο τον Νοέμβριο;

Καλό να γνωρίζετε το Τορόντο τον Νοέμβριο

Που να μείνω

Το Τορόντο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων , από τη σύγχρονη πολυτέλεια έως την παραδοσιακή προς τον προϋπολογισμό και πολλά άλλα. Νοέμβριος είναι μια χαμηλή σεζόν για τα ξενοδοχεία, έτσι μια τελευταία στιγμή διακοπές δεν θα πρέπει να είναι κανένα πρόβλημα.

Επίσης, θεωρούν ένα από τα πολλά ενοίκια διακοπών στην πόλη ή λίγο έξω. Ελέγξτε το σπίτι σας για μια λίστα με condos και σπίτια διαθέσιμα προς ενοικίαση.

Δείτε τα TripAdvisor για κριτικές και τιμές για όλα τα ξενοδοχεία του Τορόντο.

Τορόντο τον Νοέμβριο - Γεγονότα γεγονότων και Φεστιβάλ

Τορόντο τον Νοέμβριο - Στιγμιότυπα αγορών

Τορόντο τον Νοέμβριο Τρόφιμα και Ποτά Στιγμιότυπα