Η αυτόματη συλλογή στο LINQ Las Vegas

Η συλλογή αυτοκινήτων στο Λας Βέγκας

Βρίσκεται στην κορυφή του γκαράζ σε ένα κλειστό χώρο εκθέσεων, αυτή η μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων είναι εντυπωσιακή και προς πώληση. Αν αγαπάτε τα αυτοκίνητα, θα περάσετε πολύ καλά με αυτό το showroom. Κάντε χώρο σε αυτό το τηλέφωνο επειδή θα πάρετε πολλές φωτογραφίες αυτής της αυτόματης συλλογής.

Το ξενοδοχείο LINQ και η χαρτοπαικτική λέσχη Las Vegas
Βρίσκεται στον πέμπτο όροφο της δομής στάθμευσης

Ώρες λειτουργίας στη συλλογή Auto Las Vegas
Ανοικτό στο κοινό επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Κόστος εισδοχής στη συλλογή αυτοκινήτων Λας Βέγκας
8,95 δολάρια για κάθε ενήλικα, 5,00 δολάρια για ηλικιωμένους και παιδιά 12 ετών και κάτω, με παιδιά κάτω των τριών ετών που παραδέχτηκαν δωρεάν με ενήλικα.

Δείτε τις εικόνες της Συλλογής Auto στο LINQ

Η συλλογή είναι εντυπωσιακή και θα περιπλανηθείτε στον εκθεσιακό χώρο με μικροσκοπικές φαντασιώσεις που εξελίσσονται αργά καθώς εντοπίζετε τα αγαπημένα σας αυτοκίνητα. Θα παραδεχτώ ότι δεν είμαι μεγάλος τύπος αυτοκινήτων, αλλά καθώς έκανα το δρόμο μου στο showroom ένιωθα σύντομα ότι χρειάζονταν μερικά από αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα. Η οθόνη αλλάζει καθώς τα αυτοκίνητα αγοράζονται και πωλούνται καθημερινά. Κάθε αυτοκίνητο στο πάτωμα του εκθεσιακού χώρου μπορεί να είναι δικός σας για τη σωστή τιμή.

Μερικά από τα αγαπημένα μου στο The Auto Collection περιλαμβάνουν:

Λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Αυτόματη Συλλογή στο LINQ

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο στη συλλογή αυτοκινήτου στο Λας Βέγκας; Αυτή είναι η επίσημη λέξη:

"Οι Συλλογές Αυτοκινήτου αναζητούν πάντα τα καλύτερα σε αυτοκίνητα παραδείγματα για την έκθεση στο πάτωμα της έκθεσης και είναι ανοικτά για προσφορές σε εκείνα τα οχήματα που είναι επί του παρόντος στην οθόνη.

Οι έρευνες σχετικά με το ενδιαφέρον για την αγορά ενός αυτοκινήτου στη Συλλογή ή την προσφορά ενός αυτοκινήτου ή μιας ολόκληρης συλλογής προς πώληση πρέπει να απευθύνονται στον Rob Williams, Γενικό Διευθυντή στο (702) 794-3174. "

Εάν κάνετε μια μικρή έρευνα θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε δωρεάν εισιτήρια για τις συλλογές στην ιστοσελίδα. Εάν επισκέπτεστε τη συλλογή με ένα απόθεμα αυτοκινήτων geek τουλάχιστον δύο ώρες, επειδή υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα για να δείτε. Ο τυπικός επισκέπτης μπορεί ακόμα να περάσει τουλάχιστον μία ώρα κοιτάζοντας τη μεγάλη συλλογή.

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada