Το σπίτι Wyckoff του Brooklyn είναι το παλαιότερο σπίτι στη Νέα Υόρκη

Ένα από τα παλαιότερα κτίρια στη Νέα Υόρκη - και το παλαιότερο σπίτι σε όλους τους πέντε δήμους - αυτό το μουσείο αγροικίας ανακαινίστηκε για να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής των πλούσιων ολλανδών εποίκων της δεκαετίας του 1650. Θεωρείται εξαιρετικό παράδειγμα του ολλανδικού αποικιακού στυλ. Είναι μια ιστορική όαση που αξίζει να επισκεφθείτε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του μουσείου, η Ένωση Wyckoff, η οποία υποστηρίζει το σπίτι, είναι η ίδια ιστορικό τεχνούργημα, που χρονολογείται από πάνω από 70 χρόνια.

Ιδρύθηκε το 1937 για να «προωθήσει το ενδιαφέρον για τον Pieter Claesen Wyckoff, τους απογόνους του, και στο σπίτι του Pieter Claesen Wyckoff που βρίσκεται στο τμήμα Flatlands του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης».

Αυτό το μουσείο διαδραμάτισε επίσης σημαντικό ρόλο στην ιστορία της αρχιτεκτονικής συντήρησης της Νέας Υόρκης. Ήταν το πρώτο ορόσημο που ορίστηκε από την Επιτροπή Προστασίας Σημείων της Νέας Υόρκης το 1965, όταν σχηματίστηκε η Επιτροπή. Τρία χρόνια αργότερα ορίστηκε Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο.

Σύγχρονα Προγράμματα: Ιστορία, Εκπαιδευτική, Οικογενειακή Διασκέδαση

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται εδώ, συμπεριλαμβανομένων των καλοκαιρινών συναυλιών και του φεστιβάλ Harvest Hall Harvest. Σήμερα υπάρχουν διαλέξεις, χειροτεχνικές εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο, ώρες διήγησης παιδιών και υπαίθρια προγράμματα που πραγματοποιούνται σε μεγάλο γκαζόν.

Τα προγράμματα διερευνούν τους διάφορους λαούς των ολλανδικών-αμερικανικών αγροτικών κοινοτήτων του Μπρούκλιν και περιλαμβάνουν εκδηλώσεις οικιακών και γεωργικών δραστηριοτήτων.

Ειδικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Wyckoff House Museum Σήμερα

Στέκεται εδώ όλα αυτά τα χρόνια, το σπίτι του Wyckoff αποτελεί μια υπενθύμιση όλων των κοινωνικών συνθέσεων που είδε το Μπρούκλιν: από έναν αγροτικό ολλανδικό αποικιακό γεωργικό οικισμό σε μια υποχώρηση για πλούσιους βιομηχάνους του δέκατου ένατου αιώνα σε ένα καταφύγιο για Εβραίους, Ιταλούς και άλλους μετανάστες σε αναζήτηση του αμερικανικού ονείρου, του σημερινού αστικοποιημένου τρεξίματος των yentas, των yuppies, των νησιών της Καραϊβικής, των Αφροαμερικανών και των μεταναστών της Ανατολικής Ευρώπης.

Στοιχεία για το σπίτι του Pieter Claesen Wyckoff:

Τι να ψάξετε από την άποψη της ιστορικής αρχιτεκτονικής:

Τέσσερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

  1. τη δομή πλαισίου Η
  2. Στεγανοποιημένοι τοίχοι
  3. Διαχωρίστε ολλανδικές πόρτες
  4. Βαθύς. καμένες κλίνες.

Αλλαγές στο Σώμα:

Ποιος ήταν ο Pieter Claesen Wyckoff;

Ο Peter Claesen Wyckoff, σύμφωνα με το μουσείο, "μετανάστευσε από την Ολλανδία ως συντηρητικός υπάλληλος το 1637 και απέκτησε τη γη μέσω των συνδέσεών του με τον Peter Stuyvesant που ξεκίνησε το 1652."

Το Wyckoff είναι ένα σημαντικό ιστορικό Μπρούκλιν. Πολλές γενιές των Wyckoffs καλλιεργούνται στο Μπρούκλιν για πάνω από δύο αιώνες, από το 1650 μέχρι το 1901.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του House Pieter Claesen Wyckoff;

Το 1969 το Ίδρυμα Wyckoff House έδωσε το σπίτι στην πόλη της Νέας Υόρκης. (Πολλά ιστορικά σημαντικά σπίτια, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού του Louis Armstrong στο Queens, έχουν δωρηθεί στην πόλη.)

Πληροφορίες επισκεπτών:

Σημειώστε ότι το μουσείο μπορεί να δει μόνο με ξεναγήσεις ή κατά τη διάρκεια ειδικών προγραμματισμένων εκδηλώσεων. Ελέγξτε την ιστοσελίδα για ώρες και ειδικά προγράμματα.