Πού να παρακολουθήσετε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία

Ευθυμία στη γερμανική εθνική ομάδα στο Europameister!

Το βρυχηθμό των οπαδών, οι χρυσές, οι κόκκινες και οι μαύρες σημαίες κάνουν μια σπάνια εμφάνιση και ακόμα περισσότερες μπύρες μεθυσμένοι από το συνηθισμένο ... είναι καιρός οι ομάδες Fussball της Ευρώπης να πολεμήσουν στο Europameister !

2016 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της UEFA

Γνωστή στα αγγλικά ως Euro 2016 και το EM στα γερμανικά, το 15ο τουρνουά σαρώνει 24 ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες ο ένας εναντίον του άλλου. Ο διαγωνισμός αυτός θα διεξαχθεί στη Γαλλία σε επική μάχη μήκους ενός μηνός από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου 2016.

Αν και η Γερμανία βγήκε στην κορυφή στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ισπανία είναι ο υπερασπιστής του πρωταθλήματος εδώ. Η νικήτρια ομάδα κερδίζει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο 2017 Cup της Συνομοσπονδίας της FIFA στη Ρωσία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζεται ένα πεδίο 24 ομάδων (επεκτάθηκε από τη μορφή 16 ομάδων που χρησιμοποιήθηκε από το 1996). Θα υπάρχουν έξι ομάδες τεσσάρων ομάδων, ακολουθούμενες από ένα στάδιο νοκ-άουτ που περιλαμβάνει τρεις γύρους και τον τελικό. Συνολικά, θα υπάρχουν 51 παιχνίδια. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Saint-Denis στις 10 Ιουλίου.

Αγώνες της Γερμανίας

12 Ιουνίου (Κυριακή) στις 9:00 στη Λίλλη: Deutschland - Ουκρανία
16 Ιουνίου (Πέμπτη) στις 9:00 στο Παρίσι: Deutschland - Polen
21 Ιουνίου (Τρίτη) στις 6:00 στο Παρίσι: Nordirland - Deutschland

Πού να παρακολουθήσετε Europameister στη Γερμανία

Η σύντομη απάντηση είναι: παντού. Ακόμα και οι μη ποδοσφαιρικοί οπαδοί συναντιούνται για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους να ανταγωνίζονται ως εθνική υπερηφάνεια. Η μεγαλύτερη απάντηση παρακάτω:

Μπαρ

Θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα μπαρ που δεν παίζει παιχνίδια Europameister, ειδικά όταν παίζει η Γερμανία.

Ελέγξτε τις λίστες των καλύτερων μπαρ γύρω από τη χώρα ή απλά περιπλανηθείτε στην πλησιέστερη τρύπα σας. Ίσως δεν χρειάζεται καν να πάτε μέσα. Ο θερμότερος καιρός τραβάει θέα στο δρόμο με καθίσματα πεζοδρομίων.

Αν δεν θέλετε να ριζώσετε για την ομάδα της ομάδας, ψάξτε για μπαρ. Οι ιρλανδικές παμπ είναι μερικές από τις πιο εύκολες, αλλά υπάρχουν πολλά ξένα μπαρ και εστιατόρια που θα δείχνουν τα παιχνίδια της χώρας τους.

Κήποι Μπύρας

Μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για την ασταθής kneipe (pub) είναι να πάρει το πάρτι σε όλη τη διαδρομή έξω σε ένα παραδοσιακό γερμανικό biergarten . Καλά συνηθισμένοι να τροφοδοτούν τα τηλεοπτικά αθλητικά γεγονότα, φτάνουν νωρίς για να βρουν μια καλή θέση μπροστά στην οθόνη και να προσέξουμε ότι τα παιχνίδια της ημέρας σημαίνουν ότι το τμήμα προβολής μπορεί να είναι μειωμένο. Η ηλιοφάνεια είναι εις βάρος των τεράστιων οθονών. Εάν είστε σοβαροί για να δείτε όλη τη δράση, αυτό μπορεί να μην είναι ο σωστός χώρος για εσάς. Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Δημόσιες προβολές

Παρόμοια με την Eurovision , το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα γεγονός που παρακολουθείται καλύτερα με μάζες ανθρώπων. Οι δημόσιες προβολές είναι μια δημοφιλής επιλογή, αν είναι σπάνια. Παρόλο που κάποιες τοποθεσίες προσφέρουν καθίσματα, άλλες τοποθεσίες στέκονται μόνο στο δωμάτιο.

Το Fan Mile στο Βερολίνο ( Fanmeile ) στο Βερολίνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα. Βρίσκεται στην εικονική Straße des 17. Juni μεταξύ της Πύλης του Βρανδεμβούργου και της Siegessäule , τοποθετούνται πολλαπλές οθόνες κάτω από μια έκταση δρόμου μήκους μιλίων.

Σημειώστε ότι ο δρόμος και τα τμήματα του Tiergarten είναι περιφραγμένα έτσι πρέπει να περάσετε από ασφαλή σημεία εισόδου. Παρόλο που η χωρητικότητα αναγράφεται στις εκατοντάδες χιλιάδες, το χτύπημα εμφανίζεται συχνά κατά τη διάρκεια δημοφιλών αγώνων, ώστε να φτάσει νωρίς για να εξασφαλίσει την είσοδο.

Οι γυάλινες φιάλες δεν επιτρέπονται, αλλά τα ποτά και τα σνακ πωλούνται εντός της περιφραγμένης περιοχής. Δεν υπάρχει καθίσματα, οπότε να είστε έτοιμοι να σταθείτε σε όλη τη ζωή, που μεταφέρονται από την ενέργεια του πλήθους.

Φυσικά, αυτό δεν είναι το μόνο μέρος όπου θα υπάρξουν εμφανίσεις στο Βερολίνο. Πλήρης κατάλογος των ανοιχτών προβολών Europameister στο Βερολίνο.

Αν όχι στο Βερολίνο, μην φοβάστε ότι θα χάσετε τον ενθουσιασμό. Σχεδόν κάθε γερμανική πόλη, πόλη ή μικροσκοπικό Dorf (χωριό) θα ανεγείρει οθόνες. Ένα παράδειγμα των εμφανίσεων:

Στο σπίτι

Για όσους από εσάς προτιμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς χιλιάδες εγγύτερους φίλους τους, τα παιχνίδια θα μεταδοθούν στη Γερμανία από την ARD και την ZDF.