Πώς να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στη Γερμανία

Γιορτάζοντας τις μεγαλύτερες ιρλανδικές διακοπές στη Γερμανία

Μπορεί να φαίνεται περίεργο να γιορτάζουμε τις εθνικές εορτές της Ιρλανδίας στη Γερμανία, αλλά όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με ιρλανδική κληρονομιά, ιρλανδοί εκπατρισμένοι ή άνθρωποι απλώς αναζητούν στο πάρτι πράσινο. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν λιγότερες εορταστικές εκδηλώσεις που βλέπετε στα κράτη, αλλά με αυτόν τον οδηγό θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το καλύτερο μέρος της ημέρας Αγίου Πατρικίου στην περιοχή της Γερμανίας στις 17 Μαρτίου (ή το πλησιέστερο Σαββατοκύριακο).

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου πήρε λίγο χρόνο για να πιάσει στη Γερμανία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πραγματικός ιρλανδικός λαός της Γιγνείας. Η ιρλανδική πρεσβεία στο Βερολίνο εκτιμά ότι ο αριθμός των κατοίκων της Ιρλανδίας θα είναι μεταξύ 1.500 και 1.700 ατόμων. Και αυτό δεν υπολογίζει τα φορτία των ανθρώπων που υπερηφανεύονται από την ιρλανδική κληρονομιά τους.

Οι δύο μεγαλύτερες παρέες είναι στο Μόναχο και το Βερολίνο, αλλά οι ιρλανδικές παμπ θα είναι βέβαια δημοφιλείς χώροι εορτασμού για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Αναζητήστε ζωντανές συναυλίες, πάρτι και εκδηλώσεις και είστε έτοιμοι να πληρώσετε μια μικρή κάλυψη (συνήθως κάτω από € 5). Καθώς η γιορτή του 2018 είναι ένα Σάββατο, μπορείτε επίσης να περιμένετε ένα συμβαλλόμενο μέρος οπουδήποτε συμβεί.

Βάλτε κάτι πράσινο, εξασκηθείτε να παραγγείλετε ένα Γκίνες στα γερμανικά (" Ein Guinness bitte!" ) Και ευχαριστήστε τους Ιρλανδούς. Είναι η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στη Γερμανία. Slainte !