Γερμανία Ταξίδι το χειμώνα

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στη Γερμανία το χειμώνα; Εδώ μπορείτε να περιμένετε από τη χειμερινή περίοδο (Δεκέμβριος - Φεβρουάριος) στη Γερμανία, από καιρό, αεροπορικά εισιτήρια, χειμερινά σπορ, φεστιβάλ και εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της γερμανικής περιόδου διακοπών.

Τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων το χειμώνα

Επωφεληθείτε από λιγότερα πλήθη και χαμηλότερους ρυθμούς το χειμώνα - με εξαίρεση τον Δεκέμβριο, όταν η περίοδος των διακοπών είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι παραδοσιακές γερμανικές αγορές Χριστουγέννων προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Οι τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων τείνουν να ανεβαίνουν στα τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου, αλλά θα παρατηρήσετε σημαντική πτώση των τιμών τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Γερμανία το χειμώνα

Συσσωματώστε! Οι γερμανικοί χειμώνες είναι κρύοι, με θερμοκρασίες που συχνά πέφτουν κάτω από το μηδέν, γεγονός που με τη σειρά τους έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες μεγάλες περιοχές χειμερινών σπορ και σκι στη Γερμανία , ειδικά στις υψηλότερες γερμανικές περιοχές όπως οι Βαυαρικές Άλπεις. Άλλα μέρη της Γερμανίας είναι συχνά ευλογημένα με τα λευκά Χριστούγεννα, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το χιόνι: Οι γερμανικοί χειμώνες μπορεί να είναι απρόβλεπτοι και πρέπει πάντα να είστε προετοιμασμένοι για βροχή.

Μέσες θερμοκρασίες ...

Κατάλογος συσκευασίας για τη Γερμανία

Γερμανία το χειμώνα - εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Μάθετε τι συμβαίνει στη Γερμανία, μήνα κατά μήνα. εδώ είναι τα καλύτερα φεστιβάλ και εκδηλώσεις στη Γερμανία το χειμώνα:

Χριστουγεννιάτικες αγορές της Γερμανίας

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές αποτελούν ένα θαυμάσιο μέρος της γερμανικής παράδοσης διακοπών και ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Κάθε γερμανική πόλη γιορτάζει την εποχή με μια τουλάχιστον χριστουγεννιάτικη αγορά, συνήθως από το τελευταίο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και μέχρι την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Νέο Έτος στη Γερμανία

Οι Γερμανοί γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά την παραμονή της 31ης Ιανουαρίου. Συμμετάσχετε στους ντόπιους που πετάνε στους δρόμους τα μεσάνυχτα, φέρνετε κάποια σαμπάνια, θαυμάστε τα πολλά πυροτεχνήματα στον νυχτερινό ουρανό ή πυροβολείτε τους δικούς σας πυραύλους - μπορείτε να αγοράσετε πυροτεχνήματα σε κάθε γερμανικό σούπερ μάρκετ.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στο μεγαλύτερο πάρτι παραμονής της Γερμανίας, επισκεφθείτε το υπαίθριο πάρτι του Βερολίνου στην Πύλη του Βρανδεμβούργου ή απλά φωτίστε τα δικά σας πυροτεχνήματα.

Χειμερινά σπορ και σκι στη Γερμανία

Ψάχνετε για μερικές διακοπές γεμάτες δράση; Από τις Άλπεις μέχρι το Μέλανα Δρυμό , η Γερμανία προσφέρει πολλές περιοχές χειμερινών σπορ, είτε βρίσκεστε σε σκι, είτε σε σκι αντοχής είτε σε snowboarding.