Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και φεστιβάλ στην Αλάσκα

Διάσημος για τη βόρεια τοποθεσία, άφθονη χιονόπτωση και μεμονωμένα αλλά τεράστια δάση και μοναδικές παραθαλάσσιες κοινότητες, η Αλάσκα είναι ο τέλειος προορισμός για τις λευκές διακοπές των Χριστουγέννων και το κράτος προσφέρει επίσης μια σειρά από σπουδαίες εκδηλώσεις και φεστιβάλ για την εορταστική περίοδο. την οικογένειά σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν επεκτατικές αγορές διακοπών στα κέντρα των πόλεων - πλήρεις με τέχνες, βιοτεχνίες, τοπικά τρόφιμα και δώρα διακοπών για αγορές - να γιορτάσουν τη μαγεία των τελετών φωτισμού των Χριστουγέννων σε όλη την πολιτεία ή να πάρουν τα αξιοθέατα αυτού του μαζικού χειμώνα θαυμάσιο από τη ζεστασιά και την ασφάλεια ενός αμαξοστοιχίας διακοπών καθώς περνά μέσα από το χιονισμένο τοπίο της Αλάσκας.

Από το Anchorage στο "Βόρειο Πόλο", έρχονται σε κάθε πόλη στην Αλάσκα οι καλοί προορισμοί, εκδηλώσεις και φεστιβάλ αυτό το χειμώνα - ελέγξτε τις συστάσεις μας για τις καλύτερες από αυτές τις δραστηριότητες και σχεδιάστε την χειμερινή απόδραση σας σήμερα.

Παραλιακά γεγονότα και φεστιβάλ για τις παραθαλάσσιες πόλεις

Οι παράκτιες πόλεις της Αλάσκας προσφέρουν μια μοναδική διατομή χειμωνιάτικων αξιοθέατων και αξιοθέατων, σε αντίθεση με οπουδήποτε αλλού στις Ηνωμένες Πολιτείες - από τις μικρές παράκτιες πόλεις Sitka, Ketchikan και Πετρούπολη έως την πρωτεύουσα του Juneau και την τεράστια πόλη του Anchorage, από αυτούς τους προορισμούς προσφέρει στους χειμερινούς θεατές ένα μοναδικό τρόπο να περάσουν τις διακοπές.

Κοντά στο νοτιότερο σημείο της Αλάσκας, η μικρή νησιώτικη πόλη Ketchikan φιλοξενεί μια ετήσια έκθεση Faux Winter Arts με πάνω από 80 βιοτεχνίες και έργα τέχνης, ιδανικά για αυτό το δώρο Χριστούγεννα τελευταίας στιγμής. Το Juneau προσφέρει επίσης μια Δημόσια Αγορά που διαθέτει χειροποίητα στοιχεία της Αλάσκας και δώρα, όπως και το Sitka Artisans Market & Holiday Craft Party κάθε Δεκέμβριο.

Αν κατευθυνθείτε λίγο πιο βόρεια, θα έρθετε στην πόλη της Πέτερσμπουργκ, το Φεστιβάλ Φωτισμών της Αγίας Νορβηγίας, μια ετήσια παράδοση που μετατρέπει ολόκληρη την πόλη σε μια ξέφρενη περιοχή των Χριστουγέννων, γεμάτη με ένα 70 δισεκατομμύριο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που φωτίζει Παρασκευή μετά την ημέρα των Ευχαριστιών κάθε χρόνο.

Το Anchorage, ωστόσο, είναι ίσως η καλύτερη παραλιακή πόλη στην Αλάσκα για τα Χριστουγεννιάτικα γεγονότα και τα φεστιβάλ. Εδώ, μπορείτε να δείτε το Emporium Χριστουγέννων Τέχνες & Χειροτεχνία που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο στο Dena'ina Center, το Holiday Train στον σιδηρόδρομο της Αλάσκας που διαθέτει μια στάση στο Seward για κάποια απογευματινή διασκέδαση ή το Concert Family Holiday Pops, το οποίο διαθέτει Συναρπαστική συναυλία Anchorage Chorus και Ορχήστρα διακοπών Pops που εκτελεί μια επιλογή από αγαπημένα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα κομμάτια.

Εσωτερικές εκδηλώσεις στο Fairbanks και στο Βόρειο Πόλο

Εάν δεν θέλετε να είστε κοντά στην προκυμαία, ή ίσως απλώς να αισθανθείτε σαν να βυθίζεστε λίγο περισσότερο στη φύση με την επίσκεψη στην ενδοχώρα της Αλάσκας, η πόλη Fairbanks και η πόλη του Βόρειου Πόλου προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές ευκαιρίες να μπει το πνεύμα των διακοπών.

Επισκεφθείτε την Santa και οδηγήστε το Σαν Τρένο στο Μουσείο Σιδηροδρόμων Valley Tanana Valley στο Pioneer Park της Fairbanks ή χαλαρώστε στη ζεστασιά και την άνεση του Concert Hall CW Davis για το Design Alaska Holiday Concert που πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο (3 Δεκεμβρίου φέτος) και χαρακτηρίζει τα αγαπημένα των διακοπών της Συμφωνικής Ορχήστρας Fairbanks, της Συμφωνικής Χορωδίας Fairbanks και της Χορωδίας Νεολαίας του Northland.

Λίγο νοτιοανατολικά της Φέρμπανκς, θα βρείτε ακόμη μια ολόκληρη πόλη που θα ονομαστεί μετά την πατρίδα του Σάντα, στο Βόρειο Πόλο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα παζάρι διακοπών και να δείτε πυροτεχνήματα στο "North Pole Christmas in Ice" ή να λάβετε μέρος στο φωτισμό κεριών Φεστιβάλ, των οποίων οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την στεφάνη του βασιλιά και της βασίλισσας του Βόρειου Πόλου και ένα χριστουγεννιάτικο καρόλ.