Η φυλακή του Αγίου Παύλου - φυλακή στο St. Paul και στην κομητεία Ramsey

Το Κέντρου κράτησης ενηλίκων του Ramsey County και το Διευθυντήριο Διόρθωσης

Οι ενήλικες που συνελήφθησαν στο St. Paul και στην Ramsey County μεταφέρθηκαν στο Κέντρο κράτησης ενηλίκων του Ramsey County Sherriff, γνωστό και ως φυλακή της κομητείας Ramesy. Η φυλακή της κομητείας Ramesy είναι κέντρο προφυλάκισης.

Η φυλακή Ramsey County βρίσκεται κοντά στο κέντρο του St. Paul, στο 425 Grove Street στο S. Paul.

Αν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με κάποιον που έχει ή μπορεί να έχει μεταφερθεί στη φυλακή Ramsey County, η φυλακή μπορεί να απελευθερώσει ονόματα όσων συνελήφθησαν και να κλείσουν εκείνη την ημέρα και την περασμένη εβδομάδα μέσω τηλεφώνου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ramsey County Jail, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών επικοινωνίας και των ωρών επισκέψεων, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ramsey County Sherriff.

Η Διορθωτική Διεύθυνση Ramsey County

Η σωφρονιστική εγκατάσταση του Ramsey County στεγάζει τους ενήλικες που έχουν καταδικαστεί για κακούργημα, ακατάλληλο αδίκημα και παραπτώματα από τα δικαστήρια του Ramsey County.

Η Διορθωτική Διεύθυνση Ramsey County, παλαιότερα γνωστή ως Ramsey County Workhouse, είναι για ενήλικες που εκτελούν βραχυπρόθεσμες ποινές, μέχρι ενός έτους.

Πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον στη φυλακή; Καλέστε τη φυλακή για πληροφορίες σχετικά με τους κρατούμενους.

Η Διορθωτική Διεύθυνση Ramsey County βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του Παύλου. Η διεύθυνση είναι 297 South Century Avenue, Saint Paul, MN 55119.