Το παριζιάνικο και το Carson's Department Stores στο Ντιτρόιτ του Μίτσιγκαν

Χάθηκε και βρέθηκε

Είτε γνωρίζετε τα πολυκαταστήματα ως Παριζιάνικα είτε ως Carson's, είναι σχετικά νέες προσθήκες στην περιοχή Metro-Detroit. Από τότε που το πρώτο παριζιάνικο πολυκατάστημα εμφανίστηκε στην περιοχή το 1993, ωστόσο, η εταιρική ιστορία των πολυκαταστημάτων στο Laurel Park, το χωριό Rochester Hills και το Partridge Creek ήταν κάπως περιστρεφόμενο.

Αλυσίδα καταστημάτων Alabama

Η ιστορία του Παρισιού πολυκαταστήματος είναι εξίσου ανεπτυγμένη με τη δική μας και την αγαπημένη μας JL που εδρεύει στο Ντιτρόιτ

Το πολυκατάστημα του Hudson. Ξεκίνησε πριν από 130 χρόνια στην Αλαμπάμα και τελικά έγινε οικογενειακή επιχείρηση. Καθώς εξελίχθηκε με την πάροδο των χρόνων, βρήκε μια θέση ως ένα κατάστημα μεσαίου μεγέθους έως και ανώτερης ποιότητας που τροφοδοτεί μια τοπική, νότια πελατεία. Η αλυσίδα γνώρισε μια αλλαγή εστίασης στη δεκαετία του 1970, ωστόσο, με την ηγεσία του Donald Hess, εγγονό του ιδιοκτήτη του 1920 του καταστήματος. Έδωσε έμφαση στην ήδη γνωστή εξυπηρέτηση πελατών του καταστήματος - " Είστε κάποιος ειδικός στο Παρισιάνικο " - όταν το έφερε στη δημοσιότητα τη δεκαετία του '80 και ξεκίνησε την επέκτασή του σε άλλα κράτη.

Εισαγωγή στο Μίτσιγκαν

Το πρώτο παριζιάνικο κατάστημα στο Μίτσιγκαν άνοιξε στο Laurel Park Place στη Λιβόνια το 1993. αλλά μια σειρά συγχωνεύσεων και εξαγορών βρήκε την αλυσίδα που ανήκει και λειτουργεί από μια σειρά μεγάλων αλυσίδων όπως η Saks, Inc. στη συνέχεια. Τον Μάρτιο του 2006, η παρισινή αλυσίδα πωλήθηκε στην Belk, Inc., και η πλειοψηφία των καταστημάτων της μετατράπηκε σε μάρκα Belk.

Ωστόσο, πέντε από τα 40 καταστήματα της αλυσίδας πωλήθηκαν από τον Belk τον Οκτώβριο του 2006 στην Bon-Ton Stores, Inc., συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων του Michigan στο Laurel Park Place, το Village of Rochester Hills και το κατάστημα υπό κατασκευή στο Partridge Creek στην πόλη Κλίντον.

Bon-Ton

Έχετε ποτέ ακούσει για τον Bon-Ton;

Εάν όχι, θα δυσκολευτείτε να βρείτε πληροφορίες για τα τρία παριζιάνικα πολυκαταστήματα στο Ντητρόιτ από το 2006 έως το 2013.

Η πινακίδα κυκλοφορίας υπήρχε μόνο στο Μίτσιγκαν. Στην πραγματικότητα, το παριζιάνικο αρχηγείο βρίσκεται στο Rochester Hills. Επειδή τα τρία καταστήματα του Μίτσιγκαν αντιπροσώπευαν ένα τόσο μικρό τμήμα της αρχικής μάρκας και ανήκαν τελικά στην Bon-Ton Stores, Inc., η μόνη παρουσία τους στον ιστοχώρο ήταν αυτή του Bonton.

Αποκλειστική για το Ντιτρόιτ

Η ειρωνεία είναι ότι το παριζιάνικο πολυκατάστημα δεν υπάρχει πλέον στην Αλαμπάμα, την κατάσταση στην οποία το όνομα φέρει 130 χρόνια παράδοσης και μνήμης. Όπως η αγαπημένη μας εταιρία JL Hudson, η οποία εξελίχθηκε σε Dayton-Hudson's και στη συνέχεια καταπιώθηκε διαδοχικά από τις μεγαλύτερες αλυσίδες (Marshall Fields και Macy's), ο παριζιάνικος χάνεται στο ποίμνιο στην Αλαμπάμα. Ωστόσο, από το 2006 έως το 2013, τα τρία εναπομείναντα παριζιάνικα πολυκαταστήματα βρήκαν μια κοινότητα στο Μίτσιγκαν που έχασε τη δική της περιφερειακή αλυσίδα και αγκάλιασε ένα κατάστημα που ήταν, για μια φωτεινή λάμψη, αποκλειστικά το Ντιτρόιτ.

Αντανάκλαση του Hudson

Τα καταστήματα του Τμήματος υπό την ομπρέλα Bon-Ton - Carson Pirie Scott, Younkers - διατηρούν παραδοσιακά την περιφερειακή ιστορία και μάρκα τους. Αυτό δεν ήταν λιγότερο αληθινό για τα παριζιάνικα πολυκαταστήματα, τα οποία παρομοιάστηκαν από το Alabamaretail.org με το Hudson, καθώς και με το Lord & Taylor και / ή το Nordstrom.

Carson's

Η πινακοθήκη του Παρισιού τελικά αποσύρθηκε από την Bon-Ton τον Ιανουάριο του 2013, όταν η άδεια της έληξε με την εταιρεία Belk, Inc.

Τα τρία παριζιάνικα καταστήματα είναι τώρα γνωστά ως Department Stores του Carson.

Η πινακίδα της Carson είναι μια συντομευμένη έκδοση του Carson Pirie Scott, μιας άλλης περιφερειακής αλυσίδας κάτω από την ομπρέλα Bon-Ton, και αυτή τη στιγμή υπάρχει σε πολλά κράτη. Εκτός από τις μετονομαζόμενες τοποθεσίες που αναφέρονται παραπάνω, αρκετά άλλα καταστήματα του Carson βρίσκονται στο Michigan στο Μπένττον Χάρμπορ, στο Howell, στο Monroe και στο Port Huron.

Δικτυακός τόπος

Τα καταστήματα της Carson

Διακρίσεις