Στείλτε τις κάρτες σας Χριστουγέννων από τη Βηθλεέμ: Βηθλεέμ, Κονέκτικατ, αυτό είναι!

Οι κάψουλες διακοπών και τα ταχυδρομικά σήματα είναι μια παράδοση στο ταχυδρομείο της Βηθλεέμ

Κάθε Δεκέμβριο, το μικρό ταχυδρομείο στην πόλη της Βηθλεέμ γίνεται μια από τις πιο πολυσύχναστες ταχυδρομικές εγκαταστάσεις του Κοννέκτικατ. Το Bethlehem, CT, Post Office εισήγαγε ένα νέο σχεδιασμό "Χριστουγεννιάτικου Cachet" κάθε χρόνο από το 1938 και υπάρχουν σήμερα 81 διαφορετικά εορταστικά διακοσμητικά για να διακοσμήσετε το ταχυδρομείο διακοπών σας. Αυτά τα σχέδια σφραγίδων έχουν δημιουργηθεί από κατοίκους, καλλιτέχνες και παιδιά.

Η κασέτα του 2013 είναι ιδιαίτερα οδυνηρή: διαθέτει 26 αγγέλους σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου για να τιμήσει τα θύματα του πυροβολισμού του Δημοτικού Σχολείου Sandy Hook του 2012 στο κοντινό Newtown του Κοννέκτικατ. Ένα κασέτα γραμματοκιβώτιο διακοπών εισήχθη το 2015 και ο σχεδιασμός του 2016 είναι σίγουρα μια δημοφιλής προσθήκη στη συλλογή.

Μια επίσκεψη στη Βηθλεέμ για την αποστολή του ταχυδρομείου διακοπών έχει γίνει μια ετήσια παράδοση για πολλές οικογένειες. Το Bethlehem βρίσκεται στο Litchfield County στο βορειοδυτικό τμήμα του Connecticut - περίπου 150 μίλια από τη Βοστώνη και 100 μίλια από το μετρό της Νέας Υόρκης (συγκρίνετε τιμές σε κοντινά ξενοδοχεία). Όταν επισκέπτεστε τη Βηθλεέμ, το CT, το Post Office, που βρίσκεται στην οδό 34 East Street, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα ή περισσότερα σχέδια από χαρτόνι και να σφραγίσετε το ταχυδρομείο σας πριν στείλετε τα χαιρετισμούς σας στους φίλους και την οικογένειά σας. Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης μια κάσα Hanukkah.

Οι ώρες λειτουργίας του ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου είναι από τις 6:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. (το παράθυρο είναι ανοικτό από τις 8 το πρωί έως τις 5 το βράδυ για τις αγορές των γραμματοσήμων), από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Συνήθως, οι ώρες παρατείνονται μέχρι τις 8 μ.μ. την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του ετήσιου Φεστιβάλ Χριστουγέννων (Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016): Κλήση για επαλήθευση. Το ταχυδρομείο κλείνει από τις 1-2 μ.μ. για μεσημεριανό στις καθημερινές. Το Post Office της Βηθλεέμ θα είναι επίσης ανοιχτό το Σάββατο το Δεκέμβριο από τις 6:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. (το παράθυρο ανοίγει για τις πωλήσεις από τις 8:30 μέχρι το μεσημέρι).

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε στη Βηθλεέμ , μπορείτε ακόμα να στείλετε χαιρετισμούς διακοπών διακοσμημένα με μία από τις κασέτες του ταχυδρομείου και τη διακριτική σφραγίδα της Βηθλεέμ. Απλά απευθυνθείτε και σφραγίστε τις κάρτες διακοπών σας, τις συγκεντρώστε σε ένα μεγαλύτερο φάκελο και στείλτε τις στο: Postmaster; Bethlehem, CT 06751 . Δεν υπάρχει αμοιβή και κανένα όριο στον αριθμό των τεμαχίων που μπορείτε να περικλείσετε και ενώ δεν υπάρχει επίσημη προθεσμία για την υποβολή του αιτήματός σας στη Βηθλεέμ, τόσο νωρίτερα το καλύτερο. Εάν θέλετε να έχετε τις κάρτες και τα γράμματα που έχουν σφραγιστεί με ένα από τα σχέδια των Χριστουγεννιάτικων κασέτων, επισυνάψτε μια σημείωση που καθορίζει το σχέδιο που προτιμάτε. Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές σχεδιασμού στην τοποθεσία της πόλης της Βηθλεέμ.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο Post Office της Βηθλεέμ στις 203-266-7910. Για πληροφορίες σχετικά με καταλύματα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος στο Litchfield County, επισκεφθείτε το Litchfield Hills Visitors Bureau online ή καλέστε τους στο 860-567-4506.