Επισκόπηση της γειτονιάς Bayside στο Queens

Ένα στολίδι στο νερό με θέα

Το Bayside, στα βορειοανατολικά Queens, είναι μια ασφαλή προαστιακή γειτονιά με παροχές πόλης και δημοτικούς φόρους. Περπατήστε κάτω από την Bell Boulevard, την πολυσύχναστη κεντρική λεωφόρο του Bayside και είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι μόνο ένα τετράγωνο μακριά βρίσκονται οι πλατύς, πράσινοι δρόμοι και οι μονοκατοικίες.

Το Bayside είναι ένα πραγματικό Queens Find, με τα ανώτερα δημόσια σχολεία, γρήγορη μετακίνηση στο Μανχάταν (30 λεπτά μέσω Long Island Rail Road), κοντά στη γέφυρα Neck Throgs και αυτοκινητόδρομους, καθώς και πολλά καταστήματα και εστιατόρια.

Όλο και περισσότερες κινεζικές, ελληνικές και κορεατικές οικογένειες βρίσκουν εδώ ένα σπίτι, ενώζοντας μια ευημερούσα ιταλική κοινότητα.

Bayside Boundaries

Το Bayside συνορεύει στα βόρεια και ανατολικά με το Long Island Sound και το Little Neck Bay - αλλά χωρίζεται από τον κόλπο από το Cross Island Parkway. Απέναντι του κόλπου, στα ανατολικά, βρίσκεται το πολυτελές Douglas Manor , με τα μεγάλα στεγάκια της. Τα ανατολικά χερσαία σύνορα είναι το Cross Island Parkway και το Douglaston. η δυτική είναι η λεωφόρος Francis Lewis / Utopia Parkway και η Auburndale. το νότιο τμήμα είναι το Union Turnpike και το Queens Village.

Το Bayside είναι ένα μεγάλο τμήμα του Queens που περιλαμβάνει τις κοινότητες της Bayside Gables (ιδιόκτητη περιφραγμένη κοινότητα), Bayside Hills (σπίτια αναπτυξιακού στιλ), Bay Terrace (μεγάλα πολυκατοικίες), Bellcourt (μικτή αρχιτεκτονική σε μια περιοχή από Bell to Clearview, 35th Avenue στην 39η Λεωφόρο), Lawrence Manor (40η Λεωφόρος στην οδό 221st, ανατολικά του Bell), Oakland Gardens (σπίτι στο Queensborough Community College), Tall Oaks και Weeks Woodlands (26η Λεωφόρος στην 35η Λεωφόρο, ανατολικά του Bell).

Μεταφορές Bayside

Το Bayside απέχει 30 λεπτά από το σταθμό Penn μέσω της γραμμής LIRR (γραμμή Port Washington, Bell Boulevard στην 41η οδό). Δεν υπάρχει υπόγειος σιδηρόδρομος, αλλά μερικοί μετακινούμενοι παίρνουν το λεωφορείο στο Νο 7 στο Flushing Main Street. Δύο λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια προς το Midtown Manhattan σε περίπου 50 λεπτά: το QM2 (Bell Boulevard και 23rd Avenue) και το QM2A (Corporal Kennedy Boulevard και 23rd Avenue).

Για τους Baysiders που αγαπούν το αυτοκίνητο, υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην έξοδο Whitestone / VanWyck, στο Grand Central Parkway, στο Long Island Expressway, στην Clearview Expressway και στο Cross Island Parkway. Είναι επίσης βολικό για τη γέφυρα Throgs Neck και μόνο μερικά λεπτά για τη Γέφυρα του Whitestone. Το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy και το αεροδρόμιο LaGuardia απέχουν λιγότερο από 15 χιλιόμετρα.

Εστιατόρια Bayside, Delis, αρτοποιεία και μπαρ

Το Bayside Milk Farm είναι μια ιταλική αγορά με ένα μεγάλο deli. Ο ρετρό-50s Jackson Hole Diner είναι μια απόλαυση για όλες τις ηλικίες. Το Upscale Erawan διαθέτει νόστιμο ταϊλανδέζικο φαγητό και το πάρκινγκ είναι το κλειδί για το Bell. Για την πίτσα, είναι η Graziella, και για τους λάτρεις του κρέατος, Steak House του θείου Jack. Στο δρόμο σας προς το τρένο, πάρετε τη ζαχαροπλαστική και τον καφέ σας στο Marretta Bakery. Για ποτά, υπάρχουν ιρλανδικά μπαρ όπως το Monahan & Fitzgerald.

Bayside Ιστορία και ορόσημα

Αρχικά κατοικήθηκε από τους Ιντινούς Matinecock, ο Bayside εγκαταστάθηκε από τους Άγγλους στα τέλη του 17ου αιώνα, λίγο μετά την ίδρυση του Flushing . Ο William Lawrence, ο ιδιοκτήτης ενός στόλου κουπιών που χρησιμοποιούσαν για το εμπόριο της Κίνας, ίδρυσε τον πρώτο οικισμό, ονομάζοντας το Bayside για τη θέση του στο Little Neck Bay.

Το Fort Totten, που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου για να προστατεύσει τη Λάρνακα της Νέας Υόρκης, είναι πλέον δημόσιο πάρκο.

Η Ιστορική Εταιρεία Bayside έχει τα εκθέματά της στη βάση της.

Bayside Main Street και ψώνια

Η λεωφόρος Bell, η Βόρεια λεωφόρος και η λεωφόρος Francis Lewis αποτελούν τους μεγάλους εμπορικούς δρόμους. Για τα ψώνια, το Bell Boulevard είναι το καλύτερο σας στοίχημα, προσφέροντας τα πάντα από μαγαζάκια mom-and-pop, όπως τα Hazel's Shoes, στις μεγάλες αλυσίδες του Bay Terrace Mall. Τοπικός κτηματομεσίτης Betsy Pilling of Pilling Real Estate αναφέρεται στην εμπορική συνοικία κατά μήκος του Bell ως ένα "μικρό χωριό", αφού πολλά καταστήματα λειτουργούν από τις ίδιες οικογένειες εδώ και δεκαετίες.

Bayside Green Spaces

Bayside έχει εκατοντάδες στρέμματα πάρκων, με ballfields, γήπεδα γκολφ , χώρους πικνίκ και μονοπάτια πεζοπορίας. Ελέγξτε μερικά από αυτά:

Bayside Trivia

Το Bayside μπορεί να διεκδικήσει κάποια κατάσταση διασημοτήτων A-list. Οι πρώην κάτοικοι περιλαμβάνουν τον Perry Farrell, τον Rosie O'Donnell, τον Rudolph Valentino, τα Fields WC, τον Jose Reyes, τον Buster Keaton και τον Paul Newman.

Η σειρά χτυπήματος του Denis Leary "Rescue Me" πυροβόλησε μερικές φορές στη θέση του στην περιοχή Bellcourt του Bayside. Οι κύριοι χαρακτήρες από την εκπομπή "Entourage" προέρχονται από την Bayside - Η χελώνα φοράει ένα μπουφάν Bayside High στο πιλοτικό επεισόδιο.