Τι να κάνετε στη Χονολουλού στις 4 Ιουλίου

Ένα από τα κυριότερα σημεία της εορταστικής ετήσιας 4ης Ιουλίου στη Χονολουλού της Χαβάης είναι η έκθεση πυροτεχνημάτων στο Ala Moana Beach Park. Το 2018 σηματοδοτεί την 27η χρονιά που το Ala Moana Center παρουσίασε την τετάρτη επίσκεψη του Ιουλίου και το Κέντρο τραβάει όλες τις στάσεις για να παρουσιάσει μέχρι τώρα τη μεγαλύτερη και μεγαλύτερη έκθεση πυροτεχνημάτων.

Ala Moana Πυροτεχνήματα

Το Ala Moana Centre, που βρίσκεται στην οδό Ala Moana 1450, λίγο έξω από την Waikiki, είναι το μεγαλύτερο υπαίθριο εμπορικό κέντρο στον κόσμο και ο προορισμός για ψώνια, διασκέδαση και φαγητό της Χαβάης με περισσότερα από 350 εστιατόρια και καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών κατοικιών, εθνικών λιανοπωλητών και τοπικών μπουτίκ.

Ονομάστηκε μεταξύ των κορυφαίων 25 αγωνισμάτων πυροτεχνημάτων στη χώρα, αυτό το εντυπωσιακό γεγονός είναι το μοναδικό show στη Χαβάη που ξεκινάει από τρεις ξεχωριστές πλατφόρμες. Τα θεαματικά δωρεάν πυροτεχνήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στις 8:30 μ.μ.

Οι πελάτες ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν το 27ο Ετήσιο Φεστιβάλ Fireworks από το Ala Moana Beach Park. Δεν θα υπάρχει μια καθορισμένη ζώνη θεατών στο κέντρο Ala Moana . Οι θεατές μπορούν να συντονιστούν σε KSSK, AM590 / FM92.3 για ζωντανή μουσική πυροτεχνημάτων που συνοδεύει την παράσταση.

Το 4ο Φεστιβάλ της έκθεσης του Ala Moana Centre θεωρείται ένας από τους κορυφαίους 25 εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στη χώρα και το Κέντρο προσφέρει μια ολόκληρη γιορτή για το σαββατοκύριακο διακοπών με βραβευμένη ψυχαγωγία και αγορές και εξοικονόμηση για όλη την οικογένεια.

Καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών, οι αγοραστές μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν μουσικές παραστάσεις στο Ala Moana Centerstage.