Ημέρα του Πατέρα στην Λούισβιλ

Τρόπους για τον εορτασμό του μπαμπά και του παππού τον Ιούνιο

Πέφτοντας την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, η Ημέρα του Πατέρα είναι μια ημέρα που αφιερώνεται για να περάσετε με τον μπαμπά σας (ή να σας ενημερώσουμε ότι σκέφτεστε γι 'αυτόν αν ζείτε μακριά). Ψάχνετε για έναν τρόπο να γιορτάσετε την ημέρα με τον πατέρα σας; Από ένα ταξίδι στο ζωολογικό κήπο σε ένα δείπνο με βιώσιμα συστατικά, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να δείξουμε στον μπαμπά πόσο τον εκτιμάτε.

Παρασκευή νύχτα Λούισβιλ παιχνίδι νυχτερίδες

Πού: Slugger Field
Γιορτάστε τους μπαμπάδες και τους παππούδες νωρίς, απολαύστε μια βραδιά του υπαίθριου μπέιζμπολ όλο το καλοκαίρι.

Την Παρασκευή νύχτες και άλλες αξιοσημείωτες ημέρες, ελέγξτε το πρόγραμμα - οι επισκέπτες στο πάρκο μπορούν να μείνουν για πυροτεχνήματα μετά το παιχνίδι.

Top 10 ημερήσιες εκδρομές από Λούισβιλ

Πού: Σε όλη την περιοχή
Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να πάρετε μια αλλαγή σκηνικού. Όλα αυτά τα ταξίδια είναι όλα σε απόσταση 100 μιλίων από το Louisville. Περίπου μια ώρα και μισή χρόνο οδήγησης από το Λούισβιλ. Εσείς και ο μπαμπάς σας μπορείτε να συνομιλήσετε ενώ βρίσκεστε στο δρόμο!

Ημέρα του Πατέρα Brunch στην απόδειξη

Πού: Απόδειξη στο κύριο
Με τους άνδρες στο μυαλό, η Proof εξυπηρετεί ένα ειδικό βράδυ της Ημέρας του Πατέρα για τους μπαμπάδες. Εάν αυτό δεν αρκεί για να δελεάσει, μερικές φορές ένα ξεχωριστό βραστό σκάφος κάνει το ντεμπούτο του στο Σαββατοκύριακο της Πατρίδας. Καλέστε (502) 217-6360 για κρατήσεις.

Ημέρα του Πατέρα στον ζωολογικό κήπο του Louisville

Πότε: Την Ημέρα του Πατέρα
Πού: Λονδίνο Ζωολογικός Κήπος
Για την Ημέρα του Πατέρα, ο ζωολογικός κήπος του Λούισβιλ και η Ford Motor Company έχουν ενταχθεί και αναγκάστηκαν να προσφέρουν ελεύθερη είσοδο για τους μπαμπάδες. Ψάχνετε για πιο δωρεάν διασκέδαση; Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο των Top 5 Δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Top 5 δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Πού: Σε όλη τη Louisville
Σε έναν προϋπολογισμό που δεν επιτρέπει ένα ακριβό brunch; Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι το καλοκαίρι και υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσετε μια μέρα (ή βράδυ) με την οικογένειά σας που δεν θα κοστίσει δεκάρα.

Μπάρμπεκιου της Παναγίας του Μπιλιάρδου

Πότε: Την Ημέρα του Πατέρα
Πού: Ιταλική μάσκα BLU
Με ψητά μπριζόλα, ψητά σπαράγγια, στήθος, γεμισμένες πατάτες, σταθμό βάφλας, σπιτικά ζυμαρικά, πίτσες από τούβλα και το Build Your Own Bloody Mary Bar, είναι ασφαλές να πούμε ότι υπάρχει γιορτή πατέρα στο BLU.

Η τζαζ ψυχαγωγεί ενώ λαϊκώνετε. Συνιστάται κράτηση και μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου (502) 671.4285. Δωρεάν πάρκινγκ είναι διαθέσιμη στο γκαράζ στάθμευσης Louisville Marriott Downtown.

Τοπικό Συστατικό Δείπνο της Ημέρας του Πατέρα στην Τρύπα

Πότε: Την Ημέρα του Πατέρα
Πού: Εστιατόριο Harvest
Το περσινό γεύμα γιόρτασε τον μπαμπά με τηγανητό κοτόπουλο δείπνο τοπικών και εποχιακών συστατικών. "Ένα μπισκότο με βούτυρο μήλου με μαρμελάδα με καπνιστή ραβδόρα και μακαρονάδα ακολουθείται από τηγανητό κοτόπουλο με πατάτες, πιπέρι και ζυμωτά χόρτα και άφθονη τηγανητά καλαμπόκια και καλαμπόκι στη σχάρα για να περάσουν γύρω από το τραπέζι. , και η κρέμα γάλακτος μπέρμπον στρογγυλεύει το γεύμα. " Ακούγεται νόστιμο, σωστά; Συνιστώνται κρατήσεις, καλέστε (502) 384-9090.

Σοκολάτες και Δώρα Καφέ

Πότε: Κατά τις εργάσιμες ώρες
Πού: Ghyslain
Τα σετ σοκολάτας περιλαμβάνουν τη συλλογή Truffle Harmonie, συμπεριλαμβανομένης της Bourbon Truffle, της Cognac Champagne και του Café Kahlua και της συλλογής Medalion Noir, που χαρακτηρίζει την Ταϊτιανή Βανίλια, το Μαύρο Δάσος και το Φρέσκο ​​Νομισματοκοπείο. Οι χειροποίητες σοκολάτες αφθονούν, μαζί με γκουρμέ καφέ σε σκούρα και μεσαία ψητά.

Βγείτε έξω για ένα μπιφτέκι

Πότε: Κάθε μέρα
Πού : Σε όλη τη Louisville
Κρατήστε το απλό και βγείτε για ένα σάντουιτς.

Αν ο μπαμπάς σας αρέσει στα μπιφτέκια, γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλά υπέροχα εστιατόρια μπιφτέκι σε όλο το Λούισβιλ, από τσιπουράδικα λούτρινα λούτρινα μέχρι φανταχτερά μπιφτέκια γεμάτα ψηλά με γαρνιτούρες.