Καρναβάλι της Βαλτιμόρης Καραϊβικής 2017

Το Καρναβάλι της Βαλτιμόρης της Καραϊβικής είναι ετήσια παρέλαση και φεστιβάλ με σκοπό να ενθαρρύνει τα διαπολιτισμικά προγράμματα μέσα στην κοινότητα στην επέκταση του πολιτισμού της Καραϊβικής και να εκπαιδεύσει τους νέους και τους ενήλικες στις τέχνες, τη βιοτεχνία και τον πολιτισμό της Καραϊβικής. Ζήστε τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις προτιμήσεις της Καραϊβικής με μουσική, χορό, πολύχρωμα κοστούμια και πολλά άλλα. Μετά την παρέλαση, ένα φεστιβάλ φιλικό προς την οικογένεια λαμβάνει χώρα με μουσική, ζωντανές παραστάσεις, αυθεντικά φαγητά της Καραϊβικής και δραστηριότητες για παιδιά.

Δωρεάν είσοδος.

Ημερομηνίες: 15 Ιουλίου - 16 Ιουλίου 2017

Το Καρναβάλι της Βαλτιμόρης φιλοξενείται από την Caribbean American Carnival Association της Βαλτιμόρης (CACAB) σε συνεργασία με την DC Caribbean Carnival Committee (DCCC) και υποστηρίζεται εν μέρει από τον Δήμαρχο της Βαλτιμόρης Σίτι και το Γραφείο Προωθήσεων και Τεχνών.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το καρναβάλι DC Caribbean ήταν ένα δημοφιλές καλοκαιρινό γεγονός στην Ουάσινγκτον, με 30 συμμετέχουσες ομάδες που εκπροσωπούν την Καραϊβική, τη Λατινική Αμερική και τη Διασπορά σε πολύχρωμα κοστούμια που παρουσιάζουν διαφορετικά θέματα, χορεύοντας στον ήχο της Calypso, της Soca, της Reggae, Τη μουσική της Αφρικής, της Αϊτής, της Λατινικής και της Steelband.

Το 2013, η εκδήλωση συνδυάστηκε με τον εορτασμό της Βαλτιμόρης.

Σχετικά με τον πολιτισμό της Καραϊβικής

Ο πολιτισμός της Καραϊβικής έχει ιστορικά επηρεαστεί από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τις παραδόσεις, ιδίως από τη Βρετανία, την Ισπανία και τη Γαλλία. Ο όρος εξηγεί τα καλλιτεχνικά, μουσικά, λογοτεχνικά, μαγειρικά και κοινωνικά στοιχεία που είναι αντιπροσωπευτικά του λαού της Καραϊβικής σε όλο τον κόσμο.

Κάθε ένα από τα νησιά της Καραϊβικής έχει μια μοναδική και ξεχωριστή πολιτιστική ταυτότητα που διαμορφώθηκε από τους πρώτους Ευρωπαίους αποικιοκράτες, το αφρικανικό εμπόριο σκλάβων, καθώς και τις αυτόχθονες ινδικές φυλές. Το Καρναβάλι είναι ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται στα νησιά τον Φεβρουάριο με παρελάσεις, μουσικές παραστάσεις και πολύχρωμα κοστούμια.

Ιστοσελίδα: baltimorecarnival.com