2018 Μάρτιος Διακοπή στον Καναδά

Τα σχολικά δώρα εμπορεύονται τα μολύβια τους για προσωπική ώρα κάθε άνοιξη

Οι περισσότεροι καναδοί μαθητές δημοσίων σχολείων βαθμολογούν το JK μέσω των 12 απολαμβάνουν μια εβδομάδα ή δύο για το διάλειμμα Μαρτίου κάθε χρόνο κάποια στιγμή μεταξύ του τέλους Φεβρουαρίου και τις αρχές Απριλίου. Μπορεί επίσης να ακούσετε διαλείμματα Μαρτίου στον Καναδά που αναφέρονται ως ελαφρύ διάλειμμα ή μεσαία χειμερινή διακοπή. Τα πανεπιστήμια και τα κολλέγια τείνουν να αποκαλούν την εβδομάδα ανάγνωσης των διακοπών τους για τις διακοπές τους.

Οι ημερομηνίες διακοπής του Μαρτίου διαφέρουν στις δημοτικές σχολικές περιοχές του Καναδά, αν και το 2018 πολλοί ενσωματώνουν τις αργίες την Παρασκευή και τη Δευτέρα γύρω από το Πάσχα την 1η Απριλίου.

Οι ημερομηνίες που αναφέρονται εδώ για διαλείμματα μιας εβδομάδας δεν περιλαμβάνουν τις ημέρες πριν και μετά το Σαββατοκύριακο, οι οποίες παρατείνουν την περίοδο των διακοπών.

Βρετανική Κολούμπια

Αλμπέρτα

Saskatchewan

Μανιτόμπα

Οντάριο

Το Οντάριο έχει δύο επίσημες σχολικές επιτροπές, την Καθολική και το κοινό, αλλά οι διακοπές διακοπών του Μαρτίου συμπίπτουν.

Κεμπέκ

Αγγλική σχολική συνοικία Newfoundland / Labrador

Νήσος Πρίγκιπα Εδουάρδου

Νέα Σκωτία

Νέο Μπρούνσγουικ

Σημειώσεις

Οι σχολικές συνοικίες Yukon και Northwest Territories ακολουθούν ατομικά χρονοδιαγράμματα για τις περιόδους διακοπών τους. Τα σχολεία στο Nunavut έθεσαν επίσης διαφορετικά χρονοδιαγράμματα διακοπών του Μαρτίου, αλλά γενικά πέφτουν μεταξύ της Δευτέρας 19 Μαρτίου και της Παρασκευής, 6 Απριλίου.

Ομοίως, τα ξεχωριστά προγράμματα σχολείων σε οποιαδήποτε περιοχή, καθώς και σε ιδιωτικά σχολεία σε οποιαδήποτε από τις επαρχίες μπορεί να διαφέρουν. Ελέγξτε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή ιστοσελίδες σχολείων για να επιβεβαιώσετε τις ημερομηνίες διακοπών

Αξιοποιήστε στο έπακρο το Μάρτιο Break σας

Οι περισσότερες οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας κάνουν κάποια ειδικά σχέδια για το διάλειμμα Μαρτίου. Πολλοί γονείς παίρνουν το χρόνο τους μακριά από την εργασία και το κεφάλι τους για πιο ηλιόλουστα κλίματα κατά τη διάρκεια του διάλειμμα Μαρτίου, με τις ΗΠΑ, το Μεξικό και την Καραϊβική ως προορισμούς κορυφαίας επιλογής. Άλλοι σχεδιάζουν ειδικές αποδράσεις πιο κοντά στο σπίτι, όπως σε κοντινά χιονοδρομικά κέντρα στη Βρετανική Κολούμπια ή εγγράφουν παιδιά σε τοπικά στρατόπεδα και ειδικά προγράμματα, τα οποία προσφέρονται σε αφθονία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι δρόμοι, τα θέρετρα και τα οικογενειακά αξιοθέατα σε ολόκληρο τον Καναδά μπορούν να δουν μια αύξηση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εορταστικών εβδομάδων. Τα σχολεία σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική κάνουν ελαφριά διαλείμματα κοντά στο Πάσχα, έτσι οι ζεστές καιρικές συνθήκες διακοπών μπορούν να προσελκύσουν ιδιαίτερα μεγάλα πλήθη.

Σχεδιάστε τις διακοπές της επόμενης άνοιξης της οικογένειάς σας με αυτές τις ιδέες για διακοπές από το Μάρτιο στο σπίτι σας στον Καναδά και ακόμα πιο μακριά: