Πώς να πάτε σκι αντοχής εκτός Πίτσμπουργκ

Όταν χρειάζεστε λίγο επιπλέον κίνητρο για να βγείτε έξω όταν είναι κρύο, το σκι αντοχής μπορεί να πάρει την άντληση του αίματος. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία σχετικά με τις γραμμές ανελκυστήρα ή το υψηλό κόστος των εισιτηρίων ανελκυστήρα. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να βγείτε για μια ημέρα διασκέδασης με τους φίλους σας, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για συνομιλία απολαμβάνοντας ένα όμορφο τοπίο. Και δεν μπορείτε να νικήσετε το κάψιμο αυτής της προπόνησης σε όλο το σώμα - μέχρι 500 θερμίδες ανά ώρα!

Σχεδιάστε την περιπέτεια σκι αντοχής

Εάν είστε νέος σε σκι αντοχής, είτε ξεκινήστε με έναν έμπειρο φίλο ή οδηγό, είτε παίρνετε ένα μάθημα ή συμμετέχετε σε μια περιοδεία ομαδικής ομάδας για αρχάριους, για να μάθετε τα βασικά της κίνησης, της επιβράδυνσης, της άνοδος των λόφων και, κυρίως, της διακοπής! Το Venture Outdoors εκτελεί δρομολόγια σκι Cross Country τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μέσα στους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, μερικά ειδικά για νεοεισερχόμενους με επίκεντρο την εκπαίδευση και την τεχνική. Οι τοποθεσίες REI στο Settlers Ridge και το South Side προσφέρουν επίσης περιστασιακά μαθήματα αρχαρίων σταυροειδών.

Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν την προετοιμασία για μια επιτυχημένη περιπέτεια σκι αντοχής φορώντας πολλαπλά στρώματα χωρίς βαμβάκι και ένα αδιάβροχο μπουφάν. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα φορώντας ρούχα και άλλα εργαλεία που έχετε ήδη για πεζοπορία, ποδηλασία ή άλλα αθλήματα. Θα θελήσετε επίσης να μεταφέρετε ένα μικρό σακίδιο ή το Camelbak για βασικά προϊόντα όπως το νερό, τα σνακ ενέργειας, τους ιστούς, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το κινητό σας τηλέφωνο.

Θα χρειαστεί να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να δανειστείτε μπότες, στύλους και σκι, φυσικά! Συχνά μπορείτε να τα νοικιάσετε στον τόπο όπου κάνετε σκι, αλλά αν αυτό δεν είναι επιλογή, ενοικιάστε τον εξοπλισμό σας την προηγούμενη ημέρα από ένα τοπικό κατάστημα σκι όπως το Peak Ski and Snowboard στο Monroeville και το Gibsonia. Μερικά από τα οργανωμένα ταξίδια διαδρομής, όπως αυτά που προσφέρονται από το Venture Outdoors, καθιστούν τον εξοπλισμό ενοικίασης διαθέσιμο είτε μέσω προκαταβολής είτε καθ 'οδόν.

Πού να Cross Country σκι κοντά στο Πίτσμπουργκ

Τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα του Πίτσμπουργκ έχουν κάποια διαδρομές για σκι αντοχής, όπως τα Seven Springs και Hidden Valley. Μην παραβλέπετε τα πάρκα της περιοχής και τα κέντρα φύσης, ωστόσο - τα είδη των θέσεων όπου μπορείτε να πεζοπορώ το καλοκαίρι. Τα περισσότερα πάρκα πολιτείας του Π.Α. κοντά στο Πίτσμπουργκ έχουν μονοπάτια διασταυρώσεων, μεταξύ των οποίων το Raccoon Creek State Park, το Ohio State Park και το Moraine State Park . Ζητήστε από τους υπαλλήλους του πάρκου να σας κατευθύνουν προς τα καλύτερα διαδρομές cross-country για το επίπεδο ικανοτήτων σας, ή να ελέγξετε έξω αυτή τη λίστα με τα δημοφιλή μονοπάτια του ποταμού του Πίτσμπουργκ. Το Hartwood Acres είναι ένα άλλο όμορφο μέρος για ένα απόγευμα σκι αντοχής όταν υπάρχει αρκετό χιόνι, όπως και τα τοπικά μονοπάτια, όπως το μονοπάτι Montour και το μονοπάτι Panhandle.

Ελέγξτε τις συνθήκες χιονιού σε Laurel Highlands πριν πάτε! Απλά επισκεφθείτε τον Σύνδεσμο Σκιεροδρομιών της Πενσυλβανίας και κάντε κλικ στην κάμερα web.