Τα καλύτερα καταυλισμοί RV στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το χτύπημα στο δρόμο σε ένα άνετο RV είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες διακοπών που μπορείτε να απολαύσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες και αν μένετε σε κάθε τοποθεσία για μια μόνο νύχτα ή βήμα προς βήμα για την εβδομάδα υπάρχουν πολλές κάμπινγκ που προσφέρουν πραγματικά υπέροχο τοπίο. Ενώ ορισμένα από αυτά τα κάμπινγκ μπορεί να είναι ήσυχα και απομονωμένα, σε πολλές περιπτώσεις και άλλοι ταξιδιώτες μπορεί να έχουν την ίδια ιδέα με εσάς, οπότε, όπου είναι δυνατόν, είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Είτε ψάχνετε για παράκτια ομορφιά, θέα στο βουνό ή ενδιαφέροντα βραχώδη τοπία, οι ΗΠΑ έχουν μερικές εξαιρετικές θέσεις για να παρκάρετε το RV.

North Camp Campground, Εθνικό Πάρκο Grand Canyon

Το Grand Canyon είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα στις Ηνωμένες Πολιτείες και αν σκοπεύετε να κάνετε ένα ταξίδι εκεί στην RV σας τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είναι, όταν πρόκειται για πάρκινγκ για τη νύχτα. Να είστε έτοιμοι να πληρώσετε λίγο επιπλέον για εκείνες τις θέσεις που αντιμετωπίζουν έξω από το χείλος του φαραγγιού καθώς απολαμβάνουν τις καλύτερες απόψεις, αλλά αυτό είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε τον ήλιο να ανεβαίνει πάνω από τα μαγευτικά πολύχρωμα βράχια και το όμορφο περιβάλλον.

Το στρατόπεδο Key West του Boyd, Φλόριντα

Για όσους θέλουν κάτι πιο περιπετειώδες από τις διακοπές τους στη Φλώριδα, αυτό το campground είναι ακριβώς δίπλα στο νερό και προσφέρει μερικές εκπληκτικές δραστηριότητες για να απολαύσετε στο καταγάλανο νερό του Ατλαντικού. Αν και είναι δυνατόν να κατευθυνθείτε στην πόλη για να απολαύσετε κάποια νυχτερινή ζωή, το campground φιλοξενεί τακτικά μέρη γύρω από την πισίνα, ενώ οι εγκαταστάσεις είναι επίσης πολύ καλές.

Sage Creek Primitive Campground, Εθνικό Πάρκο Badlands

Αυτό το campground μπορεί να μην προσφέρει συνδέσεις ή εγκαταστάσεις, όπως μια πισίνα και μια αίθουσα παιχνιδιών, αλλά έχει κοπάδια bison που περνούν από την περιοχή που μπορεί να είναι ένα καταπληκτικό θέαμα για να δείτε. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μέρη, αν θέλετε να βγείτε στη φυσική έρημο της Νότιας Ντακότα, και είναι επίσης ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και άγρια ​​μέρη για να περάσετε τη νύχτα.

Rocky Knob Campground, Βιρτζίνια

Αν θέλετε να βγείτε στο δάσος κατά τη διάρκεια του διάλειμμα σας, τότε αυτό το campground που περιβάλλεται από δάση στη Βιρτζίνια είναι σίγουρα ένα να εξετάσει. Υπάρχει μια σειρά από μεγάλα μονοπάτια για πεζοπορία και ψαροταβέρνες λίγα μόλις μέτρα από την πόρτα του RV, ενώ σε μικρή απόσταση από το campground υπάρχουν αρκετά οινοποιεία που προσφέρουν εκδρομές και γευσιγνωσίες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

River Edge RV Park, Αλάσκα

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πάρκο RV έχει τοποθεσίες που βλέπουν κατευθείαν στο βραδέως ρέον ύδωρ του ποταμού Τσένι και το όμορφο δάσος δημιουργεί ένα χαλαρωτικό μέρος για να μείνετε. Η σεζόν διαρκεί από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο και προσφέρει μια σειρά επιλογών και εγκαταστάσεων όπως ένα εστιατόριο και μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε εκδρομές για να εξερευνήσετε περισσότερο από το εκπληκτικό τοπίο της Αλάσκας .

Memaloose Campground, Όρεγκον

Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Κολούμπια με εκπληκτική θέα στην άλλη πλευρά της κοιλάδας, αυτό το κάμπινγκ είναι ένα υπέροχο ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε και απλά να απολαύσετε το περιβάλλον. Υπάρχουν διαθέσιμες πολυτέλειες, συμπεριλαμβανομένων των τουαλετών και των αγκυροβολίων, και αξίζει να ζητήσετε εκ των προτέρων να κάνετε κράτηση για τα καλύτερα σημεία δίπλα στις όχθες του ποταμού, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια βραδιά και νωρίς το πρωί σε μερικά από τα καλύτερα τοπία στα δυτικά της Χώρα.

Mount Desert Narrows Camping Resort, Μέιν

Προσφέροντας μια επιλογή από τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν θέα στον ωκεανό, αυτό το κάμπινγκ προσφέρει ένα υπέροχο τοπίο και επίσης διαθέτει μια πισίνα στο χώρο του ξενοδοχείου, καθώς και μια σειρά από εγκαταστάσεις. Το κάμπινγκ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Εθνικό Πάρκο Acadia, όπου τα μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας βουνού είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε μια διασκεδαστική μέρα.