Όλα τα καλοκαίρια τρένα της Αλάσκα

Το σιδηροδρομικό σύστημα της Αλάσκας δεν ξεκίνησε να μεταφέρει ανθρώπους. Όχι, αυτή η έκταση σιδήρου και ξύλου 500 μιλίων έγινε χάρη στην αφοσίωση μερικών επιχειρηματιών και πολιτικών με επιχειρηματικό πνεύμα που συνεχίζεται σήμερα. Αναγκάζοντας να μεταφέρει τα εμπορεύματα από το πλοίο στην ακτή και αντιστρόφως, ο σιδηρόδρομος κατασκευάστηκε πριν από 101 χρόνια κατά μήκος του ποντοπόρου Ship Creek και τελικά έγινε ο πυρήνας του Anchorage .

Λαμβάνοντας ανθρώπους εδώ και εκεί ήρθε αργότερα το 1923, όταν οι οδοί που συνέδεαν τις περιοχές της Χερσονήσου Kenai και της Εσωτερικής Χώρας ήταν χονδροειδείς, γεμάτοι βρωμιά υποθέσεις που έγιναν αδιάβατοι σε κακές καιρικές συνθήκες. Με την ήδη υπάρχουσα υποδομή εμπορευμάτων, η εταιρεία πρόσθεσε επιβατικά αυτοκίνητα και τελικά εγκαταστάθηκε σε σειρά 500 μιλίων μεταξύ Seward και Fairbanks , αν και με λίγα διαφορετικά τρένα που πραγματοποιούσαν το ταξίδι.

Ο σημερινός σιδηρόδρομος της Αλάσκας προσφέρει στους επισκέπτες ασύγκριτη ομορφιά, καθώς οι διαδρομές εντοπίζονται σε όλη την ακατοίκητη γη πλούσια σε άγρια ​​φύση και τοπία. Με τρία κύρια δρομολόγια και μια εποχιακή διαδρομή, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με οποιαδήποτε εκδρομή τρένου εγγυώνται μια μοναδική ματιά στη ζωή κατά τη διάρκεια ενός μακρινού καλοκαιριού της Αλάσκας.

Τα τρένα

Είτε ξεκινάτε για ημερήσια εκδρομή είτε για περιπέτεια κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα αμαξοστοιχίες της Αλάσκας είναι ένας εύκολος τρόπος να δείτε το κράτος και οι τρεις κύριες διαδρομές αναχωρούν καθημερινά το καλοκαίρι από την ιστορική αποβάθρα Anchorage στην 1η Λεωφόρο κατά μήκος του Ship Creek, όπου ξεκίνησαν όλα.

Το Coastal Classic αναχωρεί κάθε πρωί στις 6:45. νωρίς, ναι, αλλά με το διάσημο Midnight Sun ήδη, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να φτάσετε στο χώρο αποθήκευσης εγκαίρως για πρωινό στο πλοίο. Ταξιδεύοντας στο Seward, οι επιβάτες μπορούν είτε να περάσουν την ημέρα σε μια κρουαζιέρα ημέρας, στο Alaska SeaLife Center, είτε να εξερευνήσουν την πόλη πριν επιβιβαστούν στο τρένο στις 6 μ.μ. για την επιστροφή. ή, περάστε τη νύχτα σε ένα από τα πολλά καταλύματα και ξενοδοχεία στην περιοχή.

Το Denali Star αναχωρεί από το Anchorage στις 8:15 πμ για το Fairbanks, με στάσεις στο Talkeetna και το Denali National Park στην πορεία. Το πλήρες ταξίδι διαρκεί 12 ώρες, αλλά με τόσο τοπία και άγρια ​​φύση, συμπεριλαμβανομένου του Denali το βουνό, που νοιάζεται; Οι επιλογές περιλαμβάνουν το ταξίδι μέχρι το Talkeetna για τις δραστηριότητές σας και στη συνέχεια να τραβήξετε το τρένο την επόμενη μέρα. που διαμένουν στο Εθνικό Πάρκο Denali και απολαμβάνουν πτήσεις, πεζοπορία ή χαλάρωση σε αυτό το παρθένο πάρκο άγριας φύσης. ή να ταξιδέψετε σε όλη τη διαδρομή προς Fairbanks όπου ένας πλούτος των επιλογών Last Frontier αφθονούν από χρυσό panning σε ποταμό κρουαζιέρα. Ό, τι κι αν επιλέξετε, φροντίστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα τις κρατήσεις, καθώς αυτό το τρένο είναι δημοφιλές.

Τέλος, το τρένο Glacier Discovery είναι ένα διαφορετικό είδος ημερήσιας εκδρομής, καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά για αυτούς που ταξιδεύουν στην πόλη του Whittier, καθώς και ευκαιρίες πλήρους εξυπηρέτησης για δραστηριότητες που είναι προσβάσιμες. Το τρένο αφήνει το Anchorage στις 9:45 και φτάνει στο Whittier στις 12:05, ακριβώς για να πιάσει μια κρουαζιέρα ημέρας στο δρόμο. Στη συνέχεια, το τρένο κατευθύνεται προς το Spencer Whistle Stop, το οποίο εκμεταλλεύεται η αμερικανική υπηρεσία δασών, αφήνοντας τους επιβάτες μακριά για λίγες ώρες αναρρίχησης στον παγετώνα, πεζοπορία ή ράφτινγκ ποταμών. Το τρένο επιστρέφει από το γραφικό Grandview στις 4:30 για να πάρει τον καθένα και καταλήγει στο Anchorage γύρω στις 7:30 μ.μ.

Η πιο μοναδική ευκαιρία για σιδηροδρομικές μεταφορές στην Αλάσκα, ωστόσο, είναι στο τρένο του Τυφώνα Τυφώνα , το τελευταίο τρένο που στάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αληθινά "flagstop" στο ότι οι άνθρωποι σημαίες κυμάτων, πουκάμισα, ή μπουφάν στον αγωγό για να σταματήσει και να τα πάρει, αυτό είναι ένα βασικό απομακρυσμένο εσωτερικό ταξίδια. Μερικοί άνθρωποι επιστρέφουν στις καλοκαιρινές καμπίνες, μερικοί πηγαίνουν για πεζοπορία ή ψάρεμα για την ημέρα, και άλλοι άλλοι αναπηδούν για μερικές μέρες στο βούρκο στο στρατόπεδο. Δεν υπάρχει τόπος όπως αυτό, και κανένας αγωγός σαν αγωγός Warren Redfearn, ένα βασικό της διαδρομής που έχει ονομάσει "All Aboard" για 20 χρόνια.

Δραστηριότητες

Δεν είστε σίγουροι ποια διαδρομή θα επιλέξετε; Ο σιδηρόδρομος της Αλάσκας παρέχει στους ταξιδιώτες μια πληθώρα επιλογών που κυμαίνονται από γαλήνιο έως ενεργό. Δοκιμάστε μια μέρα στην μέρα στο Εθνικό Πάρκο Denali, ή μια αποστολή να ψάξετε για αρκούδες.

Ίσως η παρακολούθηση φαλαινών να είναι στη λίστα κουβά σας. Ή μια βόλτα με βάρκα; Ο σιδηρόδρομος της Αλάσκας λαμβάνει το άγχος από την εύρεση και κράτηση ξεχωριστών αξιοθέατων με μια χρήσιμη υπηρεσία κρατήσεων, και αυτό αξίζει ένα εκατομμύριο χρόνο και προσπάθεια.

Πρέπει να ξέρω

Ο σιδηρόδρομος της Αλάσκας προσφέρει δύο μορφές ταξιδιού. Adventure Class και Goldstar Service . Η κατηγορία Adventure είναι ένας άνετος και οικονομικά προσιτός τρόπος για να δείτε την Αλάσκα στο τρένο, με παράθυρα εικόνων, υπηρεσία τραπεζαρίας και πρόσβαση σε αυτοκίνητο θόλου. Το τρούλο του αυτοκινήτου μπορεί να γεμίσει γρήγορα από την πρώτη του εμφάνιση, αλλά το πλήρωμα του σιδηρόδρομου εργάζεται σκληρά για να περιστρέφει τους επιβάτες έτσι ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να δουν αετούς, μους, αρκούδες και άλλες άγριες φύσεις κατά μήκος των διαδρομών.

Το Goldstar Service είναι πολυτελή καθίσματα με θολωτά παράθυρα, αποκλειστική εξωτερική κατάστρωμα προβολής, δωρεάν αναψυκτικά, γεύμα και οδηγό για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Είναι επίσης πλήρως προσβάσιμο. Go Συμβουλή: Ενώ θα πληρώσετε περισσότερα για την Goldstar Service, αξίζει τα επιπλέον χρήματα για να απολαύσετε τις απόψεις και τις υπηρεσίες.