Βανκούβερ Ξενοδοχεία: Όπου Διασημότητες μένουν στο Βανκούβερ

Όπου τα αστέρια και οι διασημότητες μένουν όταν επισκέπτονται το Βανκούβερ, π.Χ.

Το Βανκούβερ συχνά ονομάζεται «Hollywood North» για τη βιομηχανία ταινιών δισεκατομμυρίων δολαρίων. οι ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού (π.χ. Mission Impossible 4, Tron: Legacy και Twilight: New Moon ), ταινίες μικρού προϋπολογισμού και τηλεοπτικές εκπομπές (συμπεριλαμβανομένου του Arrow και του Supernatural ). Αν θέλετε να μάθετε τι γυρίσματα στο Βανκούβερ αυτή τη στιγμή, η ταινία Film Film Commission της BC παρουσιάζει τις τρέχουσες παραγωγές.

Έτσι, πού μένουν τα αστέρια όταν μένουν στο Βανκούβερ για μια ταινία; Ενώ πολλοί A-Listers νοικιάζουν απίστευτα ιδιωτικά σπίτια (ο The Vancouver Sun ανέφερε ότι τόσο ο Dwayne Johnson όσο και ο Jeff Bridges ενοικίασαν ένα διαμέρισμα αξίας 20.000 δολάρια το μήνα με θέα στην English Bay Beach ενώ βρισκόταν στην πόλη), πολλοί παραμένουν στο πολυτελές / boutique ξενοδοχεία του Βανκούβερ .

Αν θέλετε να μείνετε στα ίδια ξενοδοχεία στο Βανκούβερ όπου διαμένουν προσωπικότητες - ή απλά να μείνετε στο μπαρ του ξενοδοχείου για να δείτε αν μπορείτε να δείτε ένα celeb - αυτά είναι τα ξενοδοχεία για να επιλέξετε.