Χιούστον Μαύρη Gay Pride 2016 - Χιούστον Splash 2016

Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Χιούστον διαθέτει μια καλά συνδεδεμένη και δυναμική κοινότητα LGBT, συμπεριλαμβανομένων πολλών χρωμάτων. Στις αρχές Μαΐου, η Χιούστον Splash (γνωστός και ως Χιούστον Μαύρη Υπερηφάνεια) πραγματοποιείται σε αυτή την ποικιλόμορφη δημοφιλής πόλη των LGBT στις αρχές Μαΐου έως τα μέσα Μαΐου - οι ημερομηνίες είναι 5 Μαΐου έως 9 Μαΐου 2016.

Η πενθήμερη γιορτή περιλαμβάνει μια σειρά από συμβαλλόμενα μέρη και συναντήσεις, μερικές για τους άνδρες, μερικές για τις γυναίκες και μερικές για τους δύο.

Εδώ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Χιούστον Splash, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με το "Boylesque vs Burlesque" ταινία κάτω, το Uncens.Her.ed Kick Off κόμμα, η υποδοχή υποδοχής, το Him.4.Him Kick Off κόμμα, το επίσημο Superstar Κοινωνική Το Σάββατο και τα μεγάλα εκρήξεις Σάββατο-Βράδυ, HISTERA για τους άνδρες και Vixens για τις γυναίκες.

Το φιλοξενούν ξενοδοχείο δεν είχε ακόμη ανακοινωθεί από αυτή τη γραφή. Ελέγξτε εδώ για λεπτομέρειες σχετικά με τις ειδικές τιμές που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Σημειώστε επίσης το ημερολόγιό σας, καθώς η Εβδομάδα Χιούστον Gay Pride είναι στα τέλη Ιουνίου.

Χιούστον Gay Πόρων

Για συμβουλές σχετικά με το πού να παίξετε και να χορέψετε ενώ βρίσκεστε στην πόλη, ελέγξτε τον Οδηγό μας για το Nightlife Gay στο Χιούστον .

Η πόλη έχει αρκετούς χρήσιμους πόρους LGBT, συμπεριλαμβανομένων του Out Smart Magazine και του HoustonGayGuide.com, καθώς και του Οδηγού μας για το Nightlife Gay στο Χιούστον . Δείτε επίσης το ενημερωτικό site GLBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Houston CVB.