Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Τέξας

Γιορτάζοντας την ιρλανδική θρησκευτική εορτή στο κράτος Lone Star

Οι Τέκσανες αγαπούν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Σε όλη την πολιτεία, οι ξενώνες συγκεντρώνονται σε παμπ και παρακολουθούν παρελάσεις και φεστιβάλ της πόλης για να γιορτάσουν τις ιρλανδικές θρησκευτικές εορτές, όλες τις εποχές διακοσμημένες σε κάθε σκιά πράσινου που μπορεί να φανταστεί κανείς, ώστε κανείς δεν τολμά να τους τσιμπήσει γιατί δεν ακολουθεί την παράδοση.

Αν και το Τέξας δεν έχει το μεγαλύτερο περιστατικό Ιρλανδών υπηκόων, οι Ρωμαίοι Καθολικοί και οι Χριστιανοί, καθώς και οι Ιρλανδοί Αμερικανοί, διατηρούν πολλές από τις παραδόσεις αυτού του εορτασμού του Χριστιανισμού που έρχονται στην Ιρλανδία. Αν και δεν είναι νόμιμη εορτή στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ετήσιες παραδόσεις της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου εξακολουθούν να παρατηρούνται σε ολόκληρο το Τέξας και τις ΗΠΑ από τα τέλη του 1700.

Είτε επισκέπτεστε το Lone Star State είτε είστε κάτοικος της μεγάλης πολιτείας του Τέξας, θα είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι για να κάνετε αυτή την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Εξερευνήστε την παρακάτω λίστα και δείτε αυτά τα μεγάλα φεστιβάλ, παμπ και παρελάσεις κοντά σας.