Φεστιβάλ της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου στο Shamrock του Τέξας

Το ετήσιο φεστιβάλ Shamrock St. Patrick's Day έχει εξελιχθεί σε μια διήμερη εκδήλωση που περιλαμβάνει παρελάσεις, μουσική, ράλι μοτοσυκλετών, εκδήλωση ομορφιάς, έκθεση τέχνης, καρναβάλι και πολλά άλλα.

Σχετικά με το Φεστιβάλ

Η πόλη Shamrock πήρε το όνομά της χάρη στην πρόταση ενός ιρλανδού μετανάστη από το 1800. Με τα χρόνια, το όνομα σίγουρα έχει δανείσει έναν ιρλανδικό αέρα στην πόλη. Το 1938, το φεστιβάλ της ημέρας Shamrock του Αγίου Πατρικίου πρωτοεμφανίστηκε με την πρόταση του bandmaster της πόλης.

Αρχικά ένα διήμερο φεστιβάλ, το γεγονός έχει αυξηθεί τώρα σε τρεις ημέρες, αλλά εξακολουθεί να πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο πλησιέστερη ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει την Παρασκευή, με τα Kickoff Bankette, Carnival και Miss Irish Rose Debut. Το Σάββατο διαθέτει διαγωνισμό 5k Run, Donegal Beard, καρναβάλι, μαγείρεμα τσίλι και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, μερικές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα το Σάββατο - η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου, η στέψη της Miss Irish Rose και ο «Big Dance» το βράδυ του Σαββάτου. Η Κυριακή χαρακτηρίζεται από μια εκδήλωση Lad n 'Lassie, έκθεση τέχνης και καρναβάλι.

Πού βρίσκεται το Φεστιβάλ;

Εκδηλώσεις που συνδέονται με το φεστιβάλ της ημέρας Shamrock του Αγίου Πατρικίου πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη του Shamrock σε χώρους όπως το Κοινοτικό Κέντρο, η αίθουσα πυροπροστασίας, το γυμναστήριο γυμνασίου και άλλα. Το Shamrock βρίσκεται στη διαδρομή 66 στο σταυροδρόμι των I40 και της εθνικής οδού 83 ανατολικά του Amarillo.