Βασικές Συμβουλές Camping για την εμπειρία του Φεστιβάλ Μουσικής σας

Εάν πηγαίνετε στο πρώτο σας φεστιβάλ μουσικής την άνοιξη ή το καλοκαίρι, τότε οι πιθανότητες είναι ότι θα έχετε μαζί σας τα κατασκήνωση, καθώς το κάμπινγκ είναι μακράν ο πιο δημοφιλής και προσιτός τρόπος να μείνετε σε μια τέτοια εκδήλωση. Είτε είστε νέος στο κάμπινγκ είτε απλά δεν κάνατε κάμπινγκ σε ένα φεστιβάλ πριν, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε την εμπειρία σας στην κάμπινγκ πιο ευχάριστη.

Μετά από όλα, κανείς δεν θέλει να ανησυχεί για να πάρει τα μανταλάκια σκηνής στη θέση του όταν θα μπορούσατε να παίζετε και να βλέπετε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα.

Πρακτική Κάνοντας τη σκηνή σας πριν φτάσετε

Η τοποθέτηση μιας σκηνής στο πεθαμένο φως της ημέρας, όταν την αποσυσκευάζετε για πρώτη φορά, δεν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, έτσι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε για το φεστιβάλ είναι να ασκήσετε την τοποθέτηση της σκηνής πριν ταξιδέψετε στην εκδήλωση. Προσπαθήστε να θυμηθείτε αν υπάρχουν διαφορετικοί μανταλάκια για διαφορετικά μέρη της σκηνής και θυμηθείτε να ασκείτε τη συσκευασία και στη σκηνή, καθώς θα θέλετε να βγείτε γρήγορα το βράδυ της Κυριακής ή τη Δευτέρα το πρωί, όταν φύγετε.

Φέρτε μια σημαία ή δείκτη για τη σκηνή σας

Φανταστείτε να προσπαθείτε να βρείτε μια σκηνή σε έναν τομέα χιλιάδων το βράδυ με μόνο ένα περιορισμένο ποσό φωτός, και όλα αυτά ενώ είστε λίγο χειρότερα για να φορέσετε μετά από να απολαύσετε ένα ποτό ή δύο νωρίτερα εκείνο το βράδυ.

Μια σημαία ή ένας δείκτης είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μπορέσετε να βρείτε το δρόμο σας πίσω στη σκηνή σας, αλλά εάν δεν έχετε τον εαυτό σας, αναζητήστε άλλες σκηνές με διακριτικούς δείκτες και γήπεδο κοντά τους, για να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στη σκηνή σας .

Αγοράστε μια μεγαλύτερη σκηνή από ό, τι χρειάζεστε

Όσο πολλοί άνθρωποι ταξιδεύετε, αγοράστε μια σκηνή που είναι μεγαλύτερη από αυτή που χρειάζεστε, καθώς δύο άνθρωποι σε μια σκηνή δύο ατόμων θα βρουν ότι ο χώρος μέσα σ 'αυτή τη σκηνή θα είναι πραγματικό ασφάλιστρο και μια μεγαλύτερη σκηνή είναι πολύ πιο άνετα.

Αυτό θα σας δώσει χώρο για να μετακινηθείτε και να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας, ποτά και άλλο εξοπλισμό κατασκήνωσης χωρίς να παραβιάσετε τον χώρο ύπνου σας.

Επιλέγοντας το σημείο για τη σκηνή σας

Το κλειδί για ένα καλό σημείο κάμπινγκ είναι να βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από τουαλέτες και πύργους ασφαλείας, χωρίς να είστε τόσο κοντά που θα έχετε ανθρώπους που περπατούν όλη τη νύχτα. Για να πάρετε τα καλύτερα σημεία, προσπαθήστε να εμφανίσετε το συντομότερο δυνατό και αναζητήστε ένα σημείο που απέχει λίγα μέτρα από το διάδρομο χωρίς να βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Φέρτε άφθονο νερό

Ένα σαββατοκύριακο του χορού και του ποτού θα πάρει το φόρο στο σώμα σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει άφθονο νερό, καθώς και η μπύρα μαζί σας θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να σβήσετε τη δίψα σας όταν ξυπνάτε ξεραμένα το πρωί.

Κοιτάζοντας μετά τα τιμολόγιά σας στη σκηνή

Η καλύτερη συμβουλή είναι να φέρετε μαζί σας όσο το δυνατόν λιγότερα τιμαλφή και να μην πάρετε τίποτα που δεν μπορείτε να χάσετε, αλλά όταν πρόκειται να φέρετε τα αντικείμενα μαζί σας, φροντίστε να τα κρύψετε στη σκηνή. Μην αφήνετε τα τιμαλφή στις τσέπες της τσάντας ή κοντά στην πόρτα στη σκηνή, μάλλον τους αποκρύπτετε λίγο πιο μέσα.

Προετοιμαστείτε για τη Βροχή

Αν δεν πηγαίνετε σε ένα φεστιβάλ έρημο, όπως το Burning Man, υπάρχει πιθανότητα ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη βροχή, οπότε βεβαιωθείτε ότι η σκηνή σας είναι αδιάβροχη και φέρνετε μαζί σας ένα καλό σύνολο αδιάβροχων.

Παρά τον πειρασμό, αφαιρέστε κάθε βρεγμένο ρουχισμό πριν μπείτε στη σκηνή σας και έχετε μια πετσέτα ταξιδιού έτοιμη να στεγνώσει πριν φτάσετε στον υπνόσακο.

Κάνε φίλους με πρωινό!

Μια απλή σόμπα αερίου και μερικές βασικές προμήθειες θα σας βοηθήσει να φτιάξετε έναν από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους στο κάμπινγκ και λίγα σάντουιτς μπέικον ή λουκάνικα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του παραδοσιακού φεστιβάλ πρωινού.