Το Ιερό Ταϊλάνδη

Γιόγκα, υγιεινά τρόφιμα και ένα μεγάλο δόραμα στο νησί Koh Phangan

Το Sanctuary Thailand είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε, να κάνετε αποτοξίνωση και να χαλαρώσετε με μερικά από τα πιο υγιεινά φαγητά που θα βρείτε στα νησιά της Ταϊλάνδης ! Μόνο 15 λεπτά με το πλοίο από το κόμμα Haad Rin στο νησί Koh Phangan!

Boutique θέρετρο, θεραπευτικό κέντρο, ολιστικό επίκεντρο - το Ιερό μπορεί να είναι ό, τι θέλετε να είναι. Από τα προγράμματα καθαρισμού για όσους είδαν ένα πάρα πολλά πάρτι Full Moon στο Koh Phangan για θεραπείες γιόγκα και spa, θα βρείτε πληθώρα επιστημονικών κλάδων για να βελτιώσετε την υγεία και τη ζωή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να καθίσετε στην παραλία με ένα ποτό στο χέρι και να απολαύσετε φιλικές επαφές με ανθρώπους από όλο τον κόσμο - ποτέ δεν θα πιέσετε να συμμετάσχετε στα εργαστήρια υγείας. Το δέλεαρ του Ιερού είναι η έλλειψη προδοσίας που βρέθηκε σε άλλες ολιστικές υποχωρήσεις.

Τι να περιμένετε στο ιερό της Ταϊλάνδης

Πρώτον, μην σκέφτεστε για ένα λεπτό ότι θα κολλήσετε σε ένα απομονωμένο τμήμα του νησιού με μια δέσμη «καρπών υγείας» - το οινόπνευμα και τα τσιγάρα πωλούνται στον ίδιο πάγκο με τους οργανικούς χυμούς! Μέρος του ισχυρισμού του Ιερού για τη φήμη είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο συμμετοχής σας. Από τα σοβαρά προγράμματα καθαρισμού και τη νηστεία στη γιόγκα ή απλά απλά απολαμβάνοντας την όμορφη περιοχή και κουβεντιάζοντας, θα συναντήσετε εύκολα τους φιλικούς ανθρώπους που έχουν έρθει για πολλούς διαφορετικούς λόγους.

Με απλά λόγια, το Ιερό είναι τεράστιο. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από καταλύματα, χώρους διασκέδασης, εργαστήρια και μια παραλία.

Από φθηνά δωμάτια dorm σε οικογενειακά σπίτια, το ευρύ φάσμα καταλυμάτων προσελκύει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων backpackers, οικογένειες και ταξιδιώτες πολυτελείας.

Η παραλία στο Ιερό είναι χοντρή αλλά αρκετά κατάλληλη για ηλιοθεραπεία και κολύμπι.

Εργαστήρια και Δραστηριότητες

Ποτέ δεν θα πιέσετε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε τάξη, πρόγραμμα ή εργαστήριο στο Sanctuary Thailand.

Απλώς εμφανίζετε ή προγραμματίζετε την τάξη, δίνετε τον αριθμό του λογαριασμού σας και συμμετέχετε όποτε θέλετε.

Μόνο μερικές από τις διαθέσιμες κατηγορίες και κλάδους είναι:

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται σε όμορφα σπίτια με ονόματα όπως το 'The Tea Temple' και το 'Zen Hall'. Όταν τα εργαστήρια δεν βρίσκονται σε εξέλιξη, μπορείτε να βρεθείτε στα σπίτια για να συναντήσετε άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Η γιόγκα είναι συνήθως US $ 10 ανά 90λεπτη σύνοδο , ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας επτά συνεδρίες εκ των προτέρων.

Φαγητό στο Ιερό

Ενώ είναι ελαφρώς ακριβό από τα Ταϊλάνδη πρότυπα, το ευχάριστο εστιατόριο στο Sanctuary έχει θέα στην παραλία και είναι γνωστό για έναν καλό λόγο: Το χορτοφαγικό φαγητό και τα θαλασσινά είναι απλά μερικά από τα καλύτερα που θα βρείτε στην Ταϊλάνδη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να φάτε στο εστιατόριο Spice που βρίσκεται στην περιοχή Sanctuary. Το φαγητό και η ατμόσφαιρα είναι απίστευτα. Σε αντίθεση με το κύριο εστιατόριο, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά στο Spice.

Μην περιμένετε να είστε πολύ νυχτερινός ενώ παραμένετε στο Ιερό! Η κουζίνα κλείνει στις 21 το βράδυ και το μπαρ κλείνει στις 11 το βράδυ, αν και οι άνθρωποι συχνά μένουν αργότερα για να κοινωνικοποιηθούν.

Κατάλυμα

Το Sanctuary Thailand διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων που καλύπτουν διαφορετικά επίπεδα άνεσης και προϋπολογισμούς. Η φθηνότερη επιλογή είναι να παραμείνετε στο πολύ βασικό dorm (220 baht) που αποτελείται από μια ανοιχτή περιοχή με στρώματα στο πάτωμα, καθένα από τα οποία καλύπτεται με ένα κουνουπιέρικο. Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα σε σπίτια zorba για 350 μπατ. Μεγαλύτερα, πιο πολυτελή μπανγκαλόου και σπίτια είναι διαθέσιμα για οικογένειες και ταξιδιώτες με υψηλότερους προϋπολογισμούς.

Το Ιερό δεν προσφέρει εκ των προτέρων κράτηση για τους κοιτώνες και τα μπανγκαλόου , μόνο τα σπίτια. Πρέπει να καλέσετε μπροστά ή απλά να εμφανίσετε και να πάρετε τις πιθανότητές σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μείνετε σε μια από τις άλλες φτηνές επιχειρήσεις μπανγκαλόου στον κόλπο ή στο Haad Yuan , τον κόλπο που βρίσκεται δίπλα στον Haad Tien.

Συμβουλές για το Ιερό Ταϊλάνδη

Να φτάσετε στο Ιερό στο Koh Phangan

Το Ιερό βρίσκεται στον κόλπο Haad Tien στο νησί Koh Phangan στον κόλπο της Ταϊλάνδης, μόλις μία ώρα από το Koh Samui και δύο ώρες από το Koh Tao. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στο Koh Samui.

Εάν πετάτε στο Koh Samui, αρπάξτε ένα ταξί 15 λεπτών για την προβλήτα Big Buddha και στη συνέχεια πάρτε το πλοίο στο Koh Phangan. Θα φτάσετε στην παραλία του ηλιοβασιλέματος του Haad Rin. Κάντε το 10 λεπτά με τα πόδια ή μεταβείτε στην παραλία της ανατολής - τοποθεσία του περίφημου μηνιαίου πάρτι Full Moon - και στη συνέχεια αρπάξτε οποιαδήποτε από τα σκάφη αναμονής ταξί. οι βαρκάρηδες πιθανότατα θα σας προσεγγίσουν αμέσως!

Ένα ταξί από το Haad Rin μέχρι το Sanctuary στον κόλπο Haad Tien διαρκεί περίπου 15 λεπτά και κοστίζει 200 ​​μπατ. Το σκάφος σας μπορεί να περιμένει άλλους επιβάτες προτού φύγει.

Επικοινωνία με το Ιερό της Ταϊλάνδης

Τηλέφωνο (9 π.μ. έως 6 μ.μ.): +66 081 2713614

Email: info@thesanctuarythailand.com

Ιστοσελίδα: http://www.thesanctuarythailand.com