Καναδάς Σαββατοκύριακο Ημέρας Εργασίας στο Μόντρεαλ: Έκδοση 2017

Πού να πάμε και τι να κάνουμε Σαββατοκύριακο εργασίας του Καναδά το Σαββατοκύριακο του 2017 στο Μόντρεαλ

Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας του Καναδά στο Μόντρεαλ καθώς και στην επαρχία του Κεμπέκ συνολικά είναι γεμάτο με κλείσιμο επιχειρήσεων, αποδράσεις στην ύπαιθρο και συλλογικό θρήνο για το συμβολικό τέλος του καλοκαιριού, το οποίο συμπίπτει με την πρώτη Δευτέρα κάθε Σεπτέμβρη στον Καναδά καθώς και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2017, η Ημέρα Εργασίας πέφτει τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Παρά το εθνικό αυτό στεναγμό, φαίνεται αρκετά προφανές κατά τη διαβούλευση με τα ιστορικά δεδομένα του καιρού ότι το καλοκαίρι στο Μόντρεαλ συνήθως εκτείνεται για τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες, αλλά οι οπαδοί του κόμματος pooper λένε διαφορετικά και έτσι παίρνουν τις νόμιμες διακοπές τους πολύ σοβαρά σε ολόκληρο τον Καναδά. Προς τιμή τους, πήρα τον οδηγό αυτό στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας του Καναδά στο Μόντρεαλ εξίσου σοβαρά.

Γεμάτο με δραστηριότητες εν αφθονία, οι προτάσεις της Σαββατοκύριας της Ημέρας Εργασίας περιλαμβάνουν μια σειρά υπαίθριων επιλογών και μερικά εσωτερικά σχέδια έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση βροχής. Επίσης, συντάξω τον πληρέστερο κατάλογο που θα βρείτε για το τι είναι ανοιχτό και κλειστό Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας του Καναδά στο Μόντρεαλ, δεδομένου ότι, λόγω του νομικού καθεστώτος των διακοπών, πολλές επιχειρήσεις και λιανοπωλητές είναι νομικά υποχρεωμένοι να περιορίζουν τις επιχειρήσεις.

Τέλος, αναρωτιέστε ποτέ για την προέλευση του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας; Ο πρώην καθηγητής Φιλελευθέρων Τεχνών William Harris έκανε. Συγκεντρώνει ακόμη και τις ιστορικές ρίζες αυτής της εορτάζουσας εορτασμού των δικαιωμάτων των εργαζομένων στο δίκτυο του About.com, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για το βάθος που οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε. Ελέγξτε το παρακάτω.