Γυμναστήριο του Μόντρεαλ: Βρείτε ένα Γυμναστήριο του Μόντρεαλ για τον προϋπολογισμό σας

Υπάρχει ένα γυμναστήριο του Μόντρεαλ για κάθε προϋπολογισμό και γεύση σε αυτή την πόλη. Βρείτε ένα που λειτουργεί για σας. Ξεκινήστε την αναζήτηση του γυμναστηρίου σας με τις παρακάτω αξιόλογες λέσχες, κατά προσέγγιση κατηγοριοποιημένες κατά τιμή.

Γυμναστήρια υψηλού επιπέδου του Μόντρεαλ

Τα παρακάτω γυμναστήρια του Μόντρεαλ προσφέρουν μια αποκλειστική, υψηλού επιπέδου εμπειρία πλήρους εξυπηρέτησης υγείας, από τις υπηρεσίες spa μέχρι τις τελευταίες τάσεις γυμναστικής.

Γυμναστήρια μεσαίας κατηγορίας στο Μόντρεαλ

Τα παρακάτω αξιόλογα γυμναστήρια του Μόντρεαλ προσφέρουν γενικά ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων άσκησης σε ομάδες στις μέσες τιμές.

Και εδώ είναι μερικά ακόμα γυμναστήρια του Μόντρεαλ που μπορεί να ενδιαφέρουν:

Προσιτό γυμναστήρια του Μόντρεαλ

Η ένταξη σε γυμναστήριο μπορεί να είναι δαπανηρή. Αλλά τα γυμνασιακά κέντρα παρακάτω προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές τέλειες για κάποιον με σφιχτό προϋπολογισμό. Για πιο προσιτές επιλογές εκτός από τις παρακάτω, ελέγξτε τα αθλητικά κέντρα του πανεπιστημίου και CEGEP του Μόντρεαλ, όπως στο Dawson College. Οι περισσότεροι είναι ανοικτοί στο κοινό και, αν και όχι πάντα ως υπερσύγχρονοι ως εμπορικά γυμναστήρια, οι τιμές είναι γενικά κάτω από το μέσο όρο για τους μαθητές και προσιτές για το κοινό.