Τομέας Αθλητικής Αρχής στο Σταθμό Ποδόσφαιρο

Το Sports Field Field στο Mile High άνοιξε το 2001, αντικαθιστώντας το παλιό stadium Mile High στην ίδια θέση. Στο σπίτι του Denver Broncos, το γήπεδο φιλοξενεί 76.125 οπαδούς. Πολλοί οπαδοί εξακολουθούν να αναφέρονται στο στάδιο ως Mile High. Η Αθλητική Αρχή αγόρασε τα δικαιώματα κατονομασίας το 2011, αλλά το γήπεδο ήταν γνωστό ως Invesco Field στο Mile High πριν από τότε.

Το Denver Broncos, μέρος της AFC, έχει μια κακή ακολουθία στην Mile High City .

Πολλά από τα παιχνίδια ξεπουλώνουν και τα εισιτήρια εποχής αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό. Το καλύτερο στοίχημα για την απόκτηση εισιτηρίων είναι να τα αγοράσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα από τη σεζόν. Το Denver Broncos έχει πουλήσει εκατοντάδες παιχνίδια κανονικής περιόδου που χρονολογούνται από το 1970.

Τοποθεσία

Το Sports Field Field στο Mile High βρίσκεται στη διασταύρωση των λεωφορείων I-25 και Colfax. Από το I-25 βόρεια, έξοδος στην 17η Ave. Από τον Ι-25 νότο, έξοδος στη λεωφόρο Colfax. Το στάδιο βρίσκεται μόνο ως αξιοθέατο και δεν υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια στην περιοχή του Sports Authority Field.

Διεύθυνση:
Τομέας Αθλητικής Αρχής στο High Mile
1701 Bryant St.
Denver, CO 80204
720-258-3333

Συμβουλές για μέρες παιχνιδιών

Να πάρει εκεί

Οι περισσότεροι οπαδοί παρκάρονται στα επίσημα μέρη επειδή δεν υπάρχει πολύς χώρος στάθμευσης κοντά στο γήπεδο. Οι γραμμές C, E και W του ελαφρού σιδηροδρόμου σταματούν επίσης στο Sports Authority Field αλλά είναι προειδοποιημένες ότι απέχουν 15 λεπτά με τα πόδια από την στάση του ελαφρού σιδηροδρόμου μέχρι το στάδιο. Η είσοδος στο αθλητικό πεδίο επιτρέπεται σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης πριν από το παιχνίδι.

Περιηγήσεις του χώρου αθλητικής διοργάνωσης

Το Αθλητικό Μουσείο του Κολοράντο Μουσείο της Φήμης δίνει δημόσιες εκδρομές της Sports Authority Field. Οι καλοκαιρινές εκδρομές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο Οι υπόλοιποι μήνες του έτους, οι εκδρομές πραγματοποιούνται από Πέμπτη έως Σάββατο. Οι εκδρομές προσφέρονται κάθε ώρα από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Για το 2017, τα εισιτήρια ταξιδιού κοστίζουν 20 δολάρια για ενήλικες και 15 δολάρια για παιδιά και ηλικιωμένους.

Δείτε την ιστοσελίδα τους για πληροφορίες κράτησης.