Γιορτάστε το Fairfax! Φεστιβάλ 2017

Απολαύστε ένα φιλικό προς την οικογένεια Κοινοτικό Φεστιβάλ στη Βόρεια Βιρτζίνια

Η Γιορτή Fairfax! Το Φεστιβάλ είναι ο μεγαλύτερος ετήσιος κοινοτικός εορτασμός της Βόρειας Βιρτζίνιας που περιλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγία, όπως μουσική, καρναβάλι, δραστηριότητες για παιδιά, κοινοτική αγορά και νυχτερινά πυροτεχνήματα. Τα επιπλέον αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Greenology, το καραόκε Fairfax County, το δημοφιλές Silent Disco, το Craft Beer Garden, το Fairfax County DockDogs Competition, το The Hub - με τοπικά οινοποιεία, γιγαντιαία γκαζόν και δύο στάδια ψυχαγωγίας - καρναβαλικές βόλτες και αξιοθέατα και 30 προμηθευτές τροφίμων.

Ημερομηνίες και ώρες: 9-11 Ιουνίου, 2017, Παρασκευή, 6 μ.μ. έως μεσάνυχτα, Σάββατο, 10 π.μ. έως μεσάνυχτα και
Κυριακή, 11 π.μ. έως 7 μ.μ.

Γιορτάστε τα φεστιβάλ Fairfax

Γνωρίστε το Fairfax

Τοποθεσία: Κρατικό Κέντρο County Fairfax, 12000 Κρατικό Κέντρο Parkway Fairfax, Βιρτζίνια
(703) 324-3247. Από το I-66, Go West σε US-50 E στο Sully. Πάρτε την έξοδο 57Α. Συνεχίστε στις ΗΠΑ-50 E. Drive στο Κρατικό Κέντρο Pkwy.

Χώρος στάθμευσης: Αν φτάσετε νωρίς, μπορείτε να σταθμεύσετε πίσω από τα κτίρια Pennino και Herrity στο Post Forest και το κυβερνητικό κέντρο Pkwy. Μπορείτε επίσης να παρκάρετε στο Fair Lakes Circle και το Fair Oaks Mall και ένα δωρεάν λεωφορείο θα σας μεταφέρει στο φεστιβάλ.

Εισαγωγή: $ 15 Ενήλικες, ηλικίας 13 ετών και άνω, $ 5 Παιδιά ηλικίας 3-12, ηλικίες 2 & κάτω από Δωρεάν, $ 10 Ηλικιωμένοι / Στρατιωτική

Ιστοσελίδα: www.celebratefairfax.com

2017 Διασκέδαση Headliners

Γιορτάστε το Fairfax, Inc. είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση 501 (c) 3 που ανατέθηκε το 1982 από το συμβούλιο εποπτικών αρχών του Fairfax County. Η αποστολή της, "Ο εορτασμός της επαρχίας Fairfax και των κοινοτήτων της", συναντάται μέσα από την παραγωγή του Fairbake Fairbax! Φεστιβάλ, Φθινόπωρο για το Fairfax KidsFest, Το Εργαστήριο BrewFest και εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το πρόγραμμα Γιορτάζετε το Fairfax CV + Εκδήλωση Εκδήλωσης Εκδηλώσεων.