Νοέμβριος 2017 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην Ουάσιγκτον, DC

Η περιοχή Ουάσινγκτον, DC και οι γύρω κοινότητες της στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια φιλοξενούν πολλά ετήσια φεστιβάλ και ειδικές εκδηλώσεις. Όλες οι ημερομηνίες, οι τιμές και οι δραστηριότητες που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν, γι 'αυτό παρακαλώ ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα ή καλέστε για να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες.

Περισσότερα Ημερολόγια εκδηλώσεων περιοχής Ουάσινγκτον, DC

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ

Η μέρα των νεκρών
31 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 2017.

Ημέρα των Νεκρών / Los Días de los Muertos είναι ένα μεξικανικό έθιμο που τιμά και θυμάται αυτούς που έχουν πεθάνει. Βρείτε μερικές γιορτές γύρω από την περιοχή της Ουάσιγκτον DC. Σημειώστε ότι κάποια θα πραγματοποιηθούν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Fall Theatre στην Ουάσιγκτον
Με δεκάδες παραστάσεις στην περιοχή, εδώ είναι το πρόγραμμα των κορυφαίων παραστάσεων για την εποχή.

Kids Euro Festival
Μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του 2017. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με τη συνεργασία των 27 πρεσβειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με έδρα την Ουάσινγκτον και περισσότερες από δώδεκα μεγάλα τοπικά πολιτιστικά ιδρύματα θα περιλαμβάνουν περισσότερες από 200 δωρεάν παραστάσεις στην πόλη. Προσανατολισμένο σε παιδιά ηλικίας 2-12 ετών.

Ουάσιγκτον Μπάσκετ
Δείτε τα παιχνίδια NBA ζωντανά στο Verizon Center ή απολαύστε τις εθνικές εκπομπές καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν.

DC Beer Festival
4 Νοεμβρίου 2017. Nationals Park, Washington, DC. Η αμερικανική γευστική δοκιμή μπύρας θα περιλαμβάνει σεμινάρια και φαγητό και τις εαρινές εκδόσεις από περίπου 75 ζυθοποιεία.

Παρέλαση Ημέρας Βετεράνων Μανάση
4 Νοεμβρίου 2017, 11 π.μ. Μάνασσας, Βιρτζίνια. Η κοινοτική παρέλαση περιλαμβάνει στρατιωτικές και γυμνασιακές ομάδες, ομάδες σωληνώσεων και τύμπανων, στρατιωτικές μονάδες από διάφορες ένοπλες δυνάμεις, στρατιωτικά οχήματα και μέλη τοπικών βετεράνων οργανώσεων.

Chesapeake Bay Bridge 10K
5 Νοεμβρίου 2017.

Annapolis και Stevensville, MD. Ο εναρκτήριος αγώνας στην γέφυρα του Chesapeake Bay περιλαμβάνει ένα Σαββατοκύριακο δραστηριοτήτων για την άντληση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μουσείο Κατάστημα γύρω στο Strathmore
9-12 Νοεμβρίου 2017. Πέμπτη και Παρασκευή, 10 π.μ. - 8 μ.μ., Σάββατο 10 π.μ.-6 μ.μ., Κυριακή 10 π.μ.-5 μ.μ. Κατάστημα σε 16 μουσειακά καταστήματα κάτω από μία στέγη στο Αρχοντικό στο Strathmore, 10701 Rockville Pike, North Bethesda, Maryland (301) 581-5100.

Ημέρα Βετεράνων
11 Νοεμβρίου 2017. Αξίζει Αμερικανούς βετεράνους σε αυτή την εκδήλωση και / ή παρευρίσκονται σε τελετή τοποθέτησης στεφάνου σε ένα από τα μνημεία της Ουάσιγκτον, DC. Δείτε το χρονοδιάγραμμα των φετινών εκδηλώσεων.

FotoWeek DC
Η ετήσια γιορτή της φωτογράφησης στην Ουάσινγκτον θα περιλαμβάνει προγράμματα που περιλαμβάνουν διαγωνισμό φωτογραφίας και εκθεσιακή έκθεση, ανοιχτές γκαλερί, διαλέξεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια, ανασκοπήσεις χαρτοφυλακίου, βιβλιογραφικές σημειώσεις και πολλά άλλα.

Παραστάσεις Craft Craft
Σε όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, θα βρείτε πολλές τέχνες και βιοτεχνίες που είναι ιδανικές για ψώνια για μοναδικά δώρα διακοπών. Βρείτε εδώ μια ποικιλία εκθέσεων χειροτεχνίας στην Ουάσινγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια.

Εθνικό λιμάνι Χριστουγεννιάτικο Δέντρο φωτισμού
12 Νοεμβρίου 2017, 5-7 μ.μ. Waterfront Plaza, Εθνικό Λιμάνι, Μέριλαντ. Η κοινότητα της προκυμαίας θα ξεκινήσει την περίοδο των διακοπών φωτίζοντας τον ουρανό με τα πυροτεχνήματα και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 65 ωρών διακοσμημένο με 20.000 φώτα.

Δοκιμάστε μια ζεστή σοκολάτα και απολαύστε ιστορίες, ένα εργαστήριο δημιουργίας διακοσμητικών και μουσική διακοπών.

Εβδομάδα κοκτέιλ DC
13-19 Νοεμβρίου 2017. Περισσότερα από 50 εστιατόρια και μπαρ της περιοχής Washington DC προσφέρουν τιμές ζευγαριών κοκτέιλ και φαγητού ειδικά για να προσελκύσουν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ελέγξετε έξω την τοπική ευτυχισμένη ώρα σκηνή.

Μεγάλο Μουσείο Άνοιξης της Βίβλου
17 Νοεμβρίου 2017. 300 D St SW, Washington, DC. Δείτε το νέο μη κερδοσκοπικό μουσείο 430.000 τετραγωνικών ποδιών που βρίσκεται μόλις τρία τετράγωνα από το κτήριο του Καπιτώπου.

ΠΑΓΟΣ! - Χριστούγεννα στο Gaylord National Resort
18 Νοεμβρίου 2017 - 1 Ιανουαρίου 2018. Το βραβευμένο αξιοθέατο διακοπών είναι ένα χειμωνιάτικο τοπίο που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από 5.000 BLOCKS πάγου που ζυγίζουν 1.5 εκατομμύρια πόνες! χέρι-γλυπτό από 40 διεθνείς τεχνίτες και διατηρούνται σε δροσερό εννέα βαθμούς Fahrenheit.

Αυτό είναι ένα διαδραστικό αξιοθέατο διακοπών που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Έξι Σημαίες Αμερικής - Διακοπές στο Πάρκο
18 Νοεμβρίου 2017-1 Ιανουαρίου 2018 Άνω Μάρμπορο, MD. Το πάρκο ψυχαγωγίας προσφέρει μια γιορτή διακοπών με εκατομμύρια λαμπερά φώτα, ψυχαγωγία διακοπών, εποχιακές περιποιήσεις, Santa's Village και πολλές δημοφιλείς βόλτες.

Gettysburg Μνήμη Ημέρας Παρέλαση και Φωτισμός
18-19 Νοεμβρίου, 2017. Gettysburg, PA. Η περίφημη "Gettysburg Address" του Αβραάμ Λίνκολν και η αφιέρωση του Εθνικού Νεκροταφείου Στρατιωτών γιορτάζονται με ειδική τελετή, παρέλαση και φωτισμό του νεκροταφείου.

Τουρκία Trots στην περιοχή Ουάσιγκτον DC
Διάφορες ημερομηνίες. Μια ποικιλία οργανώσεων στο DC, Maryland και τη Βόρεια Βιρτζίνια χορηγός περπατά και τρέχει για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Προεδρική Τουρκία
Κάθε χρόνο, ο Πρόεδρος χαιρετίζει μια γαλοπούλα και χαρίζει τη ζωή του για τον εορτασμό της ημέρας των Ευχαριστιών. Δείτε φωτογραφίες!

Ευχαριστιών Παρέδες
Παρακολουθήστε τις ετήσιες παρελάσεις των Ευχαριστιών στο Reston, Virginia και Silver Spring Maryland.

Ευχαριστιών Σαββατοκύριακο στην περιοχή Ουάσιγκτον, DC
Το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών ξεκινάει την περίοδο των διακοπών και πολλές υπέροχες δραστηριότητες και εκδηλώσεις ξεκινούν στην Ουάσινγκτον, το Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια. Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για διασκέδαση που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών.

Μαύρη Παρασκευή στην Ουάσιγκτον
24 Νοεμβρίου 2017. Η μέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα αγορών του έτους. Πολλά καταστήματα ανοίγουν νωρίς και προσφέρουν μεγάλες πωλήσεις για τις διακοπές. Δείτε το χρονοδιάγραμμα των ανοιγμάτων αποθήκευσης στην περιοχή DC.

Χριστούγεννα στο όρος Βερνόν
25 Νοεμβρίου 2017 - 6 Ιανουαρίου 2018. Μάθετε για τις παραδόσεις Χριστουγέννων του Γιώργου Ουάσιγκτον και την οικογένειά του, συναντήστε ιστορικούς χαρακτήρες και περιηγηθείτε στο Όρος Vernon Estate από το φως των κεριών.

Πόλη της Αλεξάνδρειας Φωτισμός δέντρων διακοπών
24 Νοεμβρίου 2017, 7-9 μ.μ. Μουσική ψυχαγωγία με επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη στην πλατεία της αγοράς, 301 King St. (703) 838-4844

Small Business Σάββατο στην περιοχή της Ουάσιγκτον
25 Νοεμβρίου 2017. Το Σάββατο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών έχει οριστεί ως ημέρα για κατάστημα για την περίοδο των διακοπών στις τοπικές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την οικονομία. Δείτε έναν οδηγό για τις γειτονιές της περιοχής της Ουάσιγκτον, που έχουν πολλές μικρές επιχειρήσεις.

Παραστάσεις Καρφιτσαριστών
Απολαύστε το παραδοσιακό μπαλέτο των Χριστουγέννων σε ένα θέατρο στην Ουάσινγκτον, στο Μέριλαντ και στη Βιρτζίνια. Τα προγράμματα ποικίλλουν, αλλά πολλά θέατρα ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στα τέλη Νοεμβρίου.

Το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το Παζάρι της Ειρήνης
Τελετή φωτισμού - 30 Νοεμβρίου 2017, 5 μ.μ. Έλλειψη κοντά στο Λευκό Οίκο. Επισκεφθείτε το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και απολαύστε ζωντανή διασκέδαση μέχρι την 1η Ιανουαρίου

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις φωτισμού Δέντρο στην Ουάσινγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια
Βρείτε ημερομηνίες και ώρες για τις χριστουγεννιάτικες τελετές χριστουγεννιάτικων δέντρων στην περιοχή της Ουάσινγκτον.

Χριστουγεννιάτικα φώτα
Γιορτάστε την περίοδο των διακοπών με ένα αυτοκίνητο ή μια βόλτα μέσα από ένα θέαμα της περιοχής Ουάσινγκτον, της περιοχής του DC σε ένα τοπικό πάρκο στο DC, το Μέριλαντ ή τη Βιρτζίνια.

Περισσότερα Ημερολόγια εκδηλώσεων περιοχής Ουάσινγκτον, DC

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ