Απρίλιος 2018 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην περιοχή Washington, DC

Η περιοχή Ουάσινγκτον, DC και οι γύρω κοινότητες της στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια φιλοξενούν πολλά ετήσια φεστιβάλ και ειδικές εκδηλώσεις. Όλες οι ημερομηνίες, οι τιμές και οι δραστηριότητες που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν, γι 'αυτό παρακαλώ ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα ή καλέστε για να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα από αυτά τα γεγονότα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και οι ημερομηνίες ενημερώνονται ως διαθέσιμες.

Περισσότερα Ημερολόγια εκδηλώσεων περιοχής Ουάσινγκτον, DC

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ

Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς
Μέχρι τις 15 Απριλίου 2018.

Δείτε την ανθοφορία χιλιάδων κερασιών στη λεκάνη της παλίρροιας στην Ουάσινγκτον. Η πρωτεύουσα χαιρετίζει την άνοιξη με αυτή την ετήσια παράδοση που ξεκίνησε με το δώρο 600 δένδρων στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ιαπωνία το 1912. Μη χάσετε τα καλύτερα γεγονότα, όπως η παρέλαση, το φεστιβάλ kite, συναυλίες, πυροτεχνήματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. .

Πάσχα στην Ουάσιγκτον, DC
30 Μαρτίου-7 Απριλίου 2018. Βρείτε πόρους για το σχεδιασμό και τον εορτασμό των Εβραϊκών εορτών στην περιοχή της Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένων αγορών kosher, εστιατορίων, συναγωγών και πολλά άλλα.

Πασχαλινά αυγά Hunts
Οι ημερομηνίες ποικίλλουν. Δείτε ένα πρόγραμμα πανηγυρικών εκδηλώσεων για παιδιά σε διάφορους χώρους γύρω από την πρωτεύουσα.

Πάσχα στην Ουάσιγκτον, DC
1 Απριλίου 2018. Δείτε έναν οδηγό για τον εορτασμό των διακοπών στην πρωτεύουσα του έθνους, συμπεριλαμβανομένων των χρονοδιαγραμμάτων και των προτεινόμενων χώρων για το brunch του Πάσχα, τα κυνήγι αυγών του Πάσχα, τις θρησκευτικές υπηρεσίες και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Λευκό Οίκο Πασχαλινό αυγό ρολό
2 Απριλίου 2018, 8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. Φέρτε τα παιδιά για να κυνηγήσουν τα αυγά του Πάσχα και να επισκεφτούν με το Πάσχα Μπάνι στο γκαζόν του Λευκού Οίκου.

Δείτε επίσης Κυνήγι αυγών του Πάσχα στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια.

Οικογενειακή γιορτή στο Εθνικό ζωολογικό κήπο
2 Απριλίου 2018, 10 π.μ. έως 4 μ.μ. Στη φετινή πολυπολιτισμική παράδοση, ο ζωολογικός κήπος θα προσφέρει ένα ρολό / κυνήγι αυγών του Πάσχα, βιοτεχνίες, ζωντανή ψυχαγωγία, παζάρι για φαγητό και πιο φιλική προς την οικογένεια διασκέδαση.

Διεθνής Ημέρα Καταπολέμησης Μαξιλαριών
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας.

Εθνικό Mall. Μαζική μαξιλάρι παλεύει ξεμπλοκάρισμα σε πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Θέατρο Άνοιξη στην Ουάσιγκτον
Ελέγξτε την σκηνή του θεάτρου της άνοιξης στην Ουάσιγκτον. Με δεκάδες παραστάσεις στην πρωτεύουσα, εδώ είναι το πρόγραμμα των κορυφαίων παραστάσεων για την επόμενη σεζόν.

Smithsonian Jazz Month Αποτίμηση
Σε όλο τον Απρίλιο του 2018. Διάφορες τοποθεσίες. Το Smithsonian γιορτάζει τον μήνα με ειδικές συνομιλίες, εργαστήρια, συναυλίες και πολλά άλλα.

Βαλέντμπολ της Ουάσιγκτον
Εθνικό Πάρκο. Η Ημέρα Άνοιξης είναι η 5η Απριλίου 2018. Η ομάδα θα παίξει ενάντια στο Miami Marlins. Το πρόγραμμα Nationals 2016 περιλαμβάνει 81 ημερομηνίες. Η μεγάλη ομάδα μπέιζμπολ πρωταθλήματος παίζει μέχρι το Σεπτέμβριο

Πρωτεύουσες της Ουάσιγκτον
Η ομάδα του NHL Hockey παίζει στο Κέντρο Verizon μέχρι τον Απρίλιο. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με εισιτήρια, χρονοδιαγράμματα και πολλά άλλα.

Παρέλαση του Εθνικού Φεστιβάλ Κερασιάς
14 Απριλίου 2018, 10 π.μ. Δείτε την υπέροχη διασκέδαση για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων διακοσμητικών πλωμάτων, γιγαντιαίων χρωματιστών μπαλόνια ήλιου, μπάντες πορείας, κλόουν, άλογα, αυτοκίνητα αντίκες, παραστάσεις στρατιωτικών και διασημοτήτων κ.α.

Sakura Matsuri Ιαπωνικό Φεστιβάλ Οδού
14 Απριλίου 2018, 10:30 π.μ.-6 μ.μ. Το τεράστιο ιαπωνικό πάρτι στο δρόμο περιλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγία, φαγητό, τέχνες, παιχνίδια και αγορά Ginza.

Ημέρα χειραφέτησης DC
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Η επέτειος του νόμου περί χειραφέτησης, όταν ο Λίνκολν έδωσε την ελευθερία σε 3.100 υποδουλωμένους στην Επαρχία της Κολούμπια, γιορτάζεται με εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη. Σημειώστε ότι τα φετινά γεγονότα είναι μια εβδομάδα νωρίτερα από ό, τι συνήθως λόγω του Πάσχα.

Φεστιβάλ του ποταμού Anacostia
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. 1-5 μ.μ. Anacostia Park, SE Washington DC. Το φεστιβάλ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως υπαίθρια αναψυχή, μουσικές παραστάσεις, έκθεση φωτογραφίας, παρέλαση ποδηλάτων και πολλά άλλα.

Νοτιοδυτικό Φεστιβάλ Waterfront και πυροτεχνήματα
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Νοτιοδυτική προκυμαία, Ουάσιγκτον. Ένα αποκορύφωμα του National Cherry Blossom Festival, η δωρεάν εκδήλωση περιλαμβάνει μουσική, δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό, πολιτιστικές εμπειρίες, ζωντανή ψυχαγωγία και πυροτεχνήματα.

Εβδομάδα Εθνικού Πάρκου
21-29 Απριλίου 2018. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου ενθαρρύνει όλους να απολαύσουν τα φυσικά θαύματα που βρίσκονται στα πάρκα σε ολόκληρη τη χώρα. Ειδικές δραστηριότητες θα λάβουν χώρα γύρω από την περιοχή.

Filmfest DC
19-29 Απριλίου 2018. Πολλαπλοί χώροι γύρω από την Ουάσιγκτον. Το παλαιότερο φεστιβάλ κινηματογράφου της πόλης επιστρέφει φέτος και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ταινιών από όλο τον κόσμο, όπως χαρακτηριστικά, ντοκιμαντέρ, κωμωδίες, σορτς και νικητές.

Bay Show Boat Show
27-29 Απριλίου 2018. Kent Island, Maryland. Η επίδειξη ξεκινάει από την εποχή της βαρκάδας κάθε άνοιξη με οθόνη εκατοντάδων νέων και αργών μοντέλων μεσιτικών πλοίων και οθονών εξοπλισμού σκαφών.

Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Bethesda
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Δεκάδες συγγραφείς και συγγραφείς διενεργούν αναγνώσεις, συνομιλίες και άλλες δραστηριότητες σε γκαλερί, βιβλιοπωλεία και άλλους χώρους στο κέντρο της Bethesda.

Ημέρα της Γης
Καθ 'όλη τη διάρκεια του Απριλίου, γιορτάστε την Ημέρα της Γης με ειδικές δραστηριότητες που κάνουν τη φροντίδα του πλανήτη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Βρείτε δραστηριότητες στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια.

Εθνικό Φεστιβάλ Μαθηματικών
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Washington Convention Center, Ουάσιγκτον. Η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαλέξεις, πρακτικές διαδηλώσεις, τέχνη, ταινίες, παραστάσεις, παζλ, παιχνίδια, αναγνώσεις βιβλίων για παιδιά και πολλά άλλα.

Εβδομάδα ιστορικών κήπων της Βιρτζίνια
21-28 Απριλίου 2018. Ένας παράδεισος για τους λάτρεις του κήπου! Αυτή η ετήσια εκδήλωση περιλαμβάνει εκδρομές στους κήπους στις πιο διάσημες ιδιωτικές κατοικίες της Βιρτζίνια και σε δημόσια αξιοθέατα. Βλέπετε καταπράσινους κήπους, εκπληκτική αρχιτεκτονική και ιστορική επίπλωση. Δείτε έναν οδηγό για πιο επερχόμενες περιηγήσεις κήπου γύρω από την περιοχή.

Λευκό Οίκο Εαρινό Κήπο Tours
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Επισκεφθείτε τους χώρους του Λευκού Οίκου και εξερευνήστε τους όμορφους κήπους. Απαιτούνται εισιτήρια.

DC Craft Beer Festival
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Nationals Park, Ουάσιγκτον, DC. Η αμερικανική γευστική δοκιμή μπύρας θα περιλαμβάνει σεμινάρια και φαγητό και τις εαρινές εκδόσεις από περίπου 75 ζυθοποιεία.

Φεστιβάλ Τεχνών του Arlington
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Clarendon, VA. Το νέο φεστιβάλ τέχνης διαθέτει ζωντανές ζωγραφιές, σύγχρονη και φανταστική τέχνη, γλυπτά σε μέγεθος ζωή, φωτογραφία, χειροποίητα κοσμήματα και πολλά άλλα.

Φεστιβάλ λουλουδιών και κήπων Leesburg
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Ιστορικό Leesburg , Βιρτζίνια. Η οικογενειακή εκδήλωση εμφανίζει σχέδια τοπίου, προμήθειες κηπουρικής, υπαίθρια στοιχεία διαβίωσης, φυτά, λουλούδια, βότανα και πολλά άλλα.

Smithsonian Craft Show
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αγοράσετε μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα από την πιο έγκυρη έκθεση σύγχρονων αμερικανικών τεχνών στο έθνος.

Άνοιξη Ιστιοπλοΐας Άναππολης
20-22 Απριλίου 2018. Annapolis, MD. Η επίδειξη περιλαμβάνει νέους και μεσιτικούς καταμαράν, μονοχάλους, αγωνιστικά σκάφη, φουσκωτά και ημερήσιους ναυτικούς. Το Cruisers University διαθέτει πρακτική κατάρτιση από εμπειρογνώμονες.

Shenandoah Apple Blossom Festival
27 Απριλίου-6 Μαΐου 2018, Winchester, VA. Ο ετήσιος εορτασμός της άνοιξης προβάλλει τις ανθισμένες μηλιές στην κοιλάδα Shenandoah με περισσότερες από 45 εκδηλώσεις, όπως το Coronation of Queen Shenandoah, το Grand Feature Parade, οι συγκρούσεις συγκροτημάτων, οι χοροί, το καρναβάλι, οι εκδηλώσεις 10K, Firefighters και πολλά άλλα.

Georgetown Γαλλική Αγορά
2018 Ημερομηνία Αναγγελίας. Το φαντασμαγορικό άνοιγμα για ψώνια διαθέτει μόδα, γαλλική τιμή, γραφικό σπίτι και καταστήματα με αντίκες, γκαλερί και ζωντανή μουσική.

Εθνικό Λιμάνι Τροφίμων & Κρασιού
28-29 Απριλίου 2018. Απολαύστε ζευγάρια τροφίμων και κρασιών, καλλιτεχνικά και βιολογικά προϊόντα, διαλέξεις για γαστρονομικές και κρασιού και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα, τα αξιοθέατα, την ψυχαγωγία, τα ψώνια, την αναψυχή, τον αθλητισμό και τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όλο το χρόνο, δείτε τα Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Περιφέρεια της Ουάσιγκτον

Περισσότερα Ημερολόγια εκδηλώσεων περιοχής Ουάσινγκτον, DC

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ