Η Washington Capitals, η ομάδα χόκεϊ NHL της DC

Το Washington Capitals είναι μια επαγγελματική ομάδα χόκεϊ επί πάγου και μέλη της Νοτιοανατολικής Διεύθυνσης του Ανατολικού Συνεδρίου της Εθνικής Λέσχης Χόκεϋ (NHL). Η ομάδα ανήκει και λειτουργεί από το Monumental Sports & Entertainment και παίζει τα παιχνίδια της στο Capital One Arena στην Ουάσινγκτον.

Τα Washington Capitals έχουν κάνει 21 εμφανίσεις στο playoff, δύο τελικές εμφανίσεις του συνεδρίου (1990, 1998) και μία τελική εμφάνιση του Stanley Cup (1998).

Το franchise έχει κερδίσει έξι τίτλους διαίρεσης, και το 2009-10 κέρδισε ένα franchise-record 54 παιχνίδια στο δρόμο του στο Trophy των Προέδρων. Η τακτική NHL σεζόν διαρκεί από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο. Δείτε το χρονοδιάγραμμα του τρέχοντος έτους.

Πώς να πάρετε τα εισιτήρια της Washington Capitals

Δείτε πώς μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για παιχνίδια της Washington Capitals:

Kettler Capitals Iceplex

Το 2006, η πρωτεύουσα της Ουάσιγκτον άνοιξε το Kettler Capitals Iceplex, ένα παγοδρόμιο της κοινότητας στο Ballston Common Mall στην οδό 627 N. Glebe στο Arlington, VA. Το Iceplex λειτουργεί ως εκπαιδευτικό κέντρο της Capitals και είναι το σπίτι των διοικητικών γραφείων της ομάδας. Το συγκρότημα περιλαμβάνει δύο παγοδρόμια μεγέθους NHL με χωρητικότητα περίπου 1.200, ένα κατάστημα pro, εγκαταστάσεις μέσων ενημέρωσης, χώρο ειδικών εκδηλώσεων.

Το υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο για τις πρωτεύουσες περιλαμβάνει ένα γυμναστήριο, αθλητική εκπαίδευση και ιατρικές εγκαταστάσεις, ντουλάπι και σαλόνια, αίθουσα θεάτρου και αίθουσα βίντεο υψηλής τεχνολογίας. Οι πρακτικές ομάδας είναι ανοιχτές στο κοινό στην Kettler Capitals Iceplex.

Σχετικά με το μνημειώδες σπορ & ψυχαγωγία

Ο Ted Leonsis κατείχε τις πρωτεύουσες της Ουάσιγκτον από την άνοιξη του 1999.

Είναι ο ιδρυτής, πρόεδρος, πλειοψηφικός ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Monumental Sports & Entertainment, η οποία κατέχει και λειτουργεί τις εταιρείες Washington Capitals (NHL), Washington Wizards (NBA), Washington Mystics (WNBA) και Verizon Center. Η σύμπραξη λειτουργεί επίσης η Kettler Capitals Iceplex και το πατριωτικό κέντρο Πανεπιστημίου George Mason.

Τα κοινοτικά προγράμματα της Capitals της Ουάσιγκτον

Οι παίκτες Capitals, οι προπονητές και οι οικογένειές τους, μαζί με τους αποφοίτους μας, το προσωπικό και την μασκότ, συμμετέχουν σε πολυάριθμα προγράμματα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους που ωφελούν την τοπική κοινότητα. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύουν, να χρηματοδοτούν και να υποστηρίζουν τοπικές ομάδες χόκεϊ νεολαίας καθώς και άλλες ομάδες στην περιοχή.

Το Caps @ School online πρόγραμμα διδασκαλίας για τη βελτίωση των διδακτικών προγραμμάτων στα δημοτικά σχολεία της Ουάσιγκτον, της Μέριλαντ και της Βιρτζίνια. Πρόσθετα προγράμματα περιλαμβάνουν το σχολείο χόκεϊ, τα πιο πολύτιμα παιδιά, το πρωτεύον της Washington Capitals και άλλα πολλά.