Κεντρικός ταξιδιωτικός οδηγός της Οκλαχόμα

Ελεύθερος ετήσιος οδηγός με ιδέες διακοπών και πολλά άλλα

Προσπαθώντας να αποφασίσει πού να πάει διακοπές με φέτος; Γιατί να μην μείνετε στην πολιτεία της Οκλαχόμα. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές διακοπών σε όλη την πολιτεία, και πολλές από αυτές θα σας εξοικονομήσουν κάποια δολάρια ταξιδιού. Ακόμη και οι κάτοικοι της ζωής μπορούν να ανακαλύψουν κάτι νέο σε μια τόσο ποικίλη κατάσταση. Αλλά αν δεν ξέρετε πού να πάτε ή τι να κάνετε, η κεντρική χώρα της κεντρικής Οκλαχόμα μπορεί να βοηθήσει με τα πράγματα ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα σας.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον ελεύθερο ταξιδιωτικό οδηγό της Οκλαχόμα, που εκδίδεται κάθε χρόνο τον Ιανουάριο.

Χαρακτηριστικά

Ο οδηγός περιλαμβάνει πληροφορίες για εκατοντάδες αξιοθέατα, εκδηλώσεις, εστιατόρια, ξενοδοχεία και δραστηριότητες σε ολόκληρη την κεντρική Οκλαχόμα. Οργανώνεται ανά περιοχή:

Εκτός από τις διαφημίσεις από τα αξιοθέατα και τα γραφεία επισκεπτών των πόλεων, κάθε τμήμα απεικονίζεται με έγχρωμες φωτογραφίες και περιγραφές μοναδικών θέσεων για να πάτε και μέρη για διαμονή. Επιπλέον, οι πρόσφατες εκδόσεις του οδηγού έχουν ένα εκτενές ημερολόγιο γεγονότων για φεστιβάλ και εορτασμούς, λεπτομερείς χάρτες, καταλόγους κάθε σημαντικού τουριστικού αξιοθέατου και ακόμη και ορισμένα ελάχιστα γνωστά γεγονότα.

2017 Οδηγός

Το 2017 Central Travel Guide της Οκλαχόμα κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2017. Γιορτάζοντας την 150ή επέτειο του Trail Chisholm, διαθέτει 36 σελίδες άρθρα σχετικά με τα τρόφιμα και τα φεστιβάλ.

Πώς να το αποκτήσετε

Οι κεντρικοί οδηγοί της Οκλαχόμα μπορούν να βρεθούν σε ταξιδιωτικά κέντρα πληροφοριών, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά επιμελητήρια, γραφεία επισκεπτών και αξιοθέατα σε όλη την πολιτεία της Οκλαχόμα.

Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε έναν οδηγό online στο oktourism.com ή καλώντας (800) FUN-OKLA. Η έκδοση 2017 διατίθεται επίσης σε ψηφιακή έκδοση.

Άλλες ιδέες διακοπών

Ενώ ο οδηγός καλύπτει την κεντρική περιοχή, ίσως ακόμη και να σας παρουσιάσει κάτι που δεν ξέρατε ποτέ εδώ στην Oklahoma City, οι άλλες περιοχές του κράτους προσφέρουν συναρπαστικές, κοντινές επιλογές διακοπών επίσης. Για παράδειγμα, ελέγξτε αυτές τις αποδράσεις το Σαββατοκύριακο / ημερήσιες εκδρομές από την OKC, γρήγορες και εύκολες διακοπές στο Tulsa, τα βουνά Wichita και πολλά άλλα.

Και αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, κάνετε διακοπές στο Οκλαχόμα σε φθηνές τιμές με το Frontier Country της κεντρικής Οκλαχόμα "Ταξίδια σε πλήρη δεξαμενή", μια προσφορά κουπόνι που προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση σε μουσεία και αξιοθέατα της περιοχής.