Τα μυστικά της RVing μπορούν να βρεθούν στα φόρουμ

Αποκτήστε το Inside Skinny από τους ιδιοκτήτες RV

Όταν χρειάζεστε καλές πληροφορίες από πρώτο χέρι, το φυσικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε σε κάποιον με προσωπική εμπειρία. Υπάρχουν τόνοι πόρων για τα RVers: Περιοδικά, βιβλία, καταστήματα όπως το Camping World και πολλές, πολλές ιστοσελίδες RV.

εάν αυτές οι πηγές δεν απαντούν στις συγκεκριμένες ερωτήσεις σας, υπάρχουν πολλά φόρουμ RV που μπορείτε να συμμετάσχετε και είναι ιδανικά για να κάνετε ερωτήσεις και να λάβετε γρήγορες απαντήσεις. Αυτές οι ομάδες έχουν μέλη από όλα τα RV υπόβαθρα που συλλογικά διαθέτουν όγκους γνώσης για οποιοδήποτε τύπο RV, RV πρόβλημα και RV λύση.

Και κάθε φόρουμ προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να αρχίσετε να γίνετε φίλοι δια βίου.

Αν δεν έχετε ήδη αγοράσει τον RV σας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα φόρουμ ειδικά για τον RV που θέλετε να αποκτήσετε. Θα μάθετε από τους ιδιοκτήτες ποια είναι τα προβλήματα και τα πλεονεκτήματα, μαζί με αμέτρητες άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Υπάρχουν πολλά για να μάθετε για το σπίτι σας σε τροχούς που ποτέ δεν θα σκεφτόσαστε μέχρι που κάποιος το φέρνει ή θα μπουν σε μαρμελάδα και πρέπει να καλέσετε για βοήθεια. Ακολουθεί μια σύνοψη μόνο μερικών από τα πολλά φόρουμ RV online.

Άνοιγμα δρόμων

Το φόρουμ Open Roads χρηματοδοτείται από το Good Sam Club, μια αξιόπιστη οργάνωση στην κοινότητα RVing. Αυτό φαίνεται να είναι το ίδιο με το RV.Net, οπότε αν ενταχθείτε σε έναν σύνδεσμο, θα πρέπει να είστε μέλος στο άλλο. Ορισμένες από τις κατηγορίες περιλαμβάνουν:

Camping Road Trip

Το Campingroadtrip.com προσφέρει ένα φόρουμ και μια βάση δεδομένων που μπορεί να αναζητηθεί από campgrounds στις ΗΠΑ, campground, και RV πάρκο αναθεωρήσεις, συμβουλές και άρθρα. Έχει επίσης μια εφαρμογή με δυνατότητα λήψης για το iPhone που περιλαμβάνει πληροφορίες για 14.000 πάρκα και campgrounds.

Η Κοινότητα Φόρουμ RV

Η Κοινότητα Forum RV Forum ετικέτα ως "Το πιο φιλικό μέρος στο διαδίκτυο για όσους έχουν RV ή ενδιαφέρον για RVing" και ισχυρίζεται ότι είναι η παλαιότερη online RV κοινότητα. Οι κύριες κατηγορίες φόρουμ περιλαμβάνουν:

Άλλες προσφορές περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο για πόρους από τα πάντα, από επισκευές, ασφάλειες, συμβουλές και κόλπα. Το κουμπί της βιβλιοθήκης σας μεταφέρει σε μια σελίδα με περισσότερα από 300 άρθρα σχετικά με δεκάδες θέματα που σχετίζονται με το RV.

IRV2

Το IRV2.com είναι ένας άλλος ιστότοπος γεμάτος φόρουμ και πληροφορίες.

Εκτός από φόρουμ, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει αγγελίες, πληροφορίες σχετικά με campgrounds, ένα blog, ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων, ένα chat room και συνδέσμους προς προϊόντα και υπηρεσίες.

Escapees RV Club

Escapees είναι γνωστό για την παροχή μόνιμης κατάστασης κατοίκων του Τέξας για πλήρους χρονοδιακόπτη.

Οι συζητήσεις σχετικά με την τοποθεσία Escapees περιλαμβάνουν: