Ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής RV;

Ρώτησες. Απαντήσαμε: αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα RV, η εξεύρεση του πιο αξιόπιστου RV στην αγορά είναι σημαντική. Θα θελήσετε κάτι που βρίσκει τις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις μεγέθους, το χώρο και την προσιτή τιμή. θα θέλετε επίσης μια καλή αξία για τα χρήματά σας. Πρώην εμπειρογνώμονας κάμπινγκ, David Sweet προσφέρει συμβουλές αγοραστή RV, και συμβουλές κάμπινγκ για να σας βοηθήσει να κάνετε αξιόπιστες αποφάσεις.

Ερώτηση

Ποιος, κατά την άποψή σας, είναι ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής RV;

Πηγαίνουμε σε μια εκπομπή RV μέσα σε δύο εβδομάδες για να δούμε ταξίδια ρυμουλκούμενα και έχουμε επίσης ένα παιδί σε μια αναπηρική καρέκλα, έτσι θα δούμε τα ρυμουλκούμενα με τρεξίματα για περισσότερο χώρο γι 'αυτήν. Θέλουμε μόνο να δούμε αυτά που είναι αξιόπιστα, κυρίως χωρίς προβλήματα, αλλά ελπίζουμε να έχετε κάποια ιδέα για το ποιος είναι ο κορυφαίος βαθμός και ποια από αυτά πρέπει να μείνουν μακριά. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να διευρύνουμε την πόρτα για μια ράμπα για το w / c. Ο κατασκευαστής το κάνει αυτό; Υποθέτω ότι μερικοί κάνουν, αναρωτιούνται. Έχουμε έναν δύσκολο χρόνο να βρούμε οτιδήποτε χρησιμοποιείται με μια διαφάνεια. Οποιεσδήποτε ιδέες ή απόψεις, χάρη!

Απάντηση

Ρώτησες. Απαντήσαμε: αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση.

Η αξιοπιστία είναι μια αξία που κάθε μέτρο με τον δικό μας τρόπο. Για να απαντήσετε στην ερώτησή σας είναι πραγματικά δύσκολο για διάφορους λόγους:

Για μένα να συστήσω έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή, θα έπρεπε να είχα την κυριότητα ενός από τους κατασκηνωτές για να διατυπώσω οποιαδήποτε γνώμη. Έχω μόνο κάτοχος pop-up του Coleman, οπότε έχω πολύ περιορισμένη γνώση του ιδιοκτήτη.



Ακριβώς όπως τα αυτοκίνητα, κάθε χρόνο βγαίνουν με νέες μάρκες και μοντέλα. Και τότε υπάρχουν λεμόνια και κεράσια που θα μπορούσαν να βγουν από την ίδια γραμμή συναρμολόγησης. Η προσπάθεια να βρεθεί το "καλύτερο" μοντέλο από έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή δεν μπορεί να εξαρτάται μόνο από την τιμή. Ένα φθηνότερο μοντέλο θα μπορούσε να είναι μεγάλο, ενώ τα κορυφαία μοντέλα τους μπορεί να μην έχουν την ίδια ποιότητα.



Η επισκευή και η επισκευή ποικίλλουν, όχι βάσει του κατασκευαστή, αλλά πιθανότατα στον αντιπρόσωπο RV όπου πρέπει να επιστρέψετε το RV για συντήρηση. Ένα καλά κατασκευασμένο RV που χρειάζεται μικρές επισκευές θα μπορούσε να μετατραπεί σε εφιάλτη αν ληφθεί από έναν αντιπρόσωπο που δεν δίνει καλή εξυπηρέτηση.

Τώρα, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να προτείνω κάποια συγκεκριμένα μοντέλα δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Ακολουθούν μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για μια αγορά RV.

Όταν η γυναίκα μου και εγώ πήγαμε για ψώνια για το popup μας πήγαμε επίσης σε μια επίδειξη RV. Ελέγξαμε κάθε μάρκα και μοντέλο και οι περισσότεροι από τους εκθέτες ρυθμίστηκαν από τον έμπορο. Έτσι στο RV show μπορείτε να πάρετε μια ευκαιρία να συναντήσετε όσους μπορεί να σας πουλήσουν το RV σας και να κάνετε ερωτήσεις, εκτός από την δοκιμή των RVs τους. Με τη δοκιμή εννοώ να μπει μέσα τους και να ανοίξει και να κλείσει τα πάντα. Χαλαρώστε στα κρεβάτια, προσπαθήστε να ανοίξετε τις πόρτες και τα παράθυρα. Μεταφέρετε την αναπηρική καρέκλα της κόρης σας και δείτε αν υπάρχει χώρος για να μετακινηθείτε. Πάρτε μέσα τους και πηδήξτε πάνω και κάτω, κουνήστε τα για να δείτε πόσο ανθεκτικά είναι.

Είμαι τρομοκράτης πληροφοριών και μου αρέσει να διαβάζω όλο το υλικό που μπορώ να βρω. Εάν είστε έτσι, τότε θα βρείτε πολλές περισσότερες πληροφορίες για τους πρώτους αγοραστές RV στον ιστότοπό μου στο πλαίσιο των πόρων RV: Συμβουλές και οδηγοί. Έχουμε προμηθεύσει μερικούς άλλους εμπειρογνώμονες για να αναθεωρήσουμε μερικούς κορυφαίους RVs όπως το Airstream Travel Trailer και ένα τετράτροχο τροχόσπιτο Pop-up.



Θα ήθελα να πω ότι το μοντέλο Χ ή το μοντέλο Υ ήταν η καλύτερη αγορά για τα χρήματα και θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Ας ελπίσουμε ότι οι διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο και το ταξίδι σας στο RV θα σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το τι κάνει και μοντελοποιεί τις καλύτερες σουίτες τις ανάγκες σας.

Ενημερώθηκε και Επεξεργασμένο από εμπειρογνώμονα κατασκήνωσης Monica Prelle.